sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a pewnie, z etak zrobimy, ale tzreba standardem polecieć - zdjęcia, opisy, fakty, charaktery... do ogłoszeń.... Quote
Wściekła Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Witam gorąco wszystkich po dość długiej przerwie. Dawno nie zamieszczałam fotek, ale chciałam się podzielić z Wami pewnym sekretem ;) Whiski kogoś poznał... Zapraszam do obejrzenia zdjęć! http://picasaweb.google.com/jucca1313/WHISKIWNowymDomu#5280343033567617074 Quote
scarlet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :cool2::thumbs::painting::Dog_run::kciuki::sweetCyb: superrrrr Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 tak to w zyciu bywa. cżłowiek sie zaopiekuje, a facet kogos poznaje i.... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przedstawisz nam tego kogos na pewno, więc sie nie będę dopytywać :eviltong: na złość, a co :p... Quote
Wściekła Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Już niedługo budujemy drugi wybieg, materiały na budowę już mamy :multi: Będzie połączony z dotychczasowym wybiegiem Whiska i będzie ogromny!!! No i postanowiliśmy, że Whiski zamieszka na nim razem z Komarem! Nie będzie już dłużej sam :lol: Aż mi się ryczeć chciało kiedy widziałam Komara liżącego Whiskiego po pysiu, to był niesamowity widok.... Quote
Wściekła Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 sleepingbyday napisał(a):tak to w zyciu bywa. cżłowiek sie zaopiekuje, a facet kogos poznaje i.... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przedstawisz nam tego kogos na pewno, więc sie nie będę dopytywać :eviltong: na złość, a co :p... Ten ktoś to Komar ;) Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ach ty jedna! w tym tempie za jakis miesiąc wszystko się wyjasni.... :evil_lol: Quote
Wściekła Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Hej, byłam znowu w Wólce i jak zawsze przywiozłam ze sobą kilka fajnych fotek :smile: Zapraszam do obejrzenia! Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jak zwykle piękne foty. wycior - dlaczego oni go tak tylko nazywają? on sie powinien tak nazywać oficjalnie! a komar jakoś nie wygląda jak... wiesław :cool3: Quote
Wściekła Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):jak zwykle piękne foty. wycior - dlaczego oni go tak tylko nazywają? on sie powinien tak nazywać oficjalnie! Jesteś okrutna :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wściekła napisał(a):Jesteś okrutna :eviltong: a ty wściekła :diabloti: Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ...menazeria cudowna:loveu: zrobilas kawał dobrej roboty i ...jestem szczęśliwa kiedy cos takiego widze:evil_lol::lol::loveu: Quote
Wściekła Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Hej, Whiski ma się dobrze, ale nie wychodzi już tak często na spacerki. Ostatnio jak byliśmy na łąkach to strasznie się zmęczył i ok pół godziny trwało zanim zebrał siły i wstał, żeby wrócić na wybieg. Stwierdziliśmy, że mogło się to dla niego źle skończyć i narazie robimy przerwę, szkoda bo ja uwielbiałam z nim chodzić, ale to dla jego dobra. 21 stycznia zginął Komar, szukaliśmy go, rozkleiliśmy ogłoszenia i nic... Mucha miała dużą ranę na udzie. Powiązaliśmy te dwa fakty i stwierdziliśmy, że oboje musieli się gdzieś wypuścić, Mucha wróciła, Komar nie. Nie mogłam spać po nocach, bo cały czas myślałam gdzie on jest, czy jest gdzieś uwięziony, czy cierpi... W końcu Mirek dowiedział się, że ktoś z pobliskiej wsi wziął go do siebie. Nie wiemy dokładnie gdzie to jest, żeby sprawdzić, ale podobno jest mu dobrze, nie jest na łańcuchu (uff) tylko sobie biega. Spróbujemy się jakoś dowiedzieć i tam pojechać. Muchę z tą raną wzięliśmy do siebie do domu, dostała antybiotyk ale do Wólki już nie wróci, za bardzo się o nią boimy. Są już na nią chętni, moi znajomi, bardzo fajni ludzie, mają działkę, więc Mucha będzie mogła szaleć po dworzu (uwielbia to). Niedługo jak się ociepli będziemy budować duży wybieg. Mirek już załatwił siatkę :multi: Napewno zamieszczę fotki! Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 to wychodzi na to, ze niefortunna wycieczka dała dobre rezultaty. niech się tylko potwierdzi, z ekomar dobrze trafił. szkoda łiskacza. pogoda sie dziadkowi daje we znaki... Quote
Olga132 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 a czy on bierze coś na stawy? bo ja moge polecić ludzką Glukozaminę - która chyba jest najtańcza z tego typu leków a dobrze służyła mojemu psu, więc może i miałaby zbawienny wpływ na Whiskiego? Quote
Wściekła Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ojej, przepraszam, że się nie odezwałam, ale nie dostałam informacji na maila, że ktoś odpowiedział na mój ostatni post... Whiski bierze na stawy jakiś lek, ale nie pamiętam nazwy, bo Tomek koordynuje jego leczenie. Lek jest ponoć bardzo dobry. Dodatkowo dostaje jakiś lek na serduszko. To nie jest tak, że on w ogóle nie ma siły, jak wychodzimy na spacer to Whiski ciągnie i jest pełny energii, ale po ok. 10 minutach już traci siły, a jak się położy to nie ma siły wstać. Ale po wybiegu chodzi bez problemu, czasem nawet sobie podbiegnie! Generalnie ma się bardzo dobrze, jest szczęśiwy i ciągle te iskierki w oczach... Komar podobno ma dobry dom, ale niestety nie dowiedzieliśmy się gdzie jest dokładnie, żeby sprawdzić. Mucha jest już u moich znajomych. Ma nowych przyjaciół (Zofię-terierkę i Supła-starego kundelka). Cały czas spędza w ogrodzie, do domu prawie nie chce wchodzić! Jest strasznie zwariowana. Tomek niestety bardzo przeżywa, związał się z nią strasznie i bardzo chciał ja zatrzymać, ale niestety nie mamy warunków. Wkrótce zamieszczę jakieś nowe fotki Whiskiego, jeżeli jeszcze macie ochotę je oglądać ;) Pozdrawiam Was ciepło i dziękuję za pamięć :kiss_2: Quote
Wściekła Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Witam wszystkich! Byłam w Wólce i przywiozłam trochę nowych fotek :multi: Zapraszam na wycieczke za miasto Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
sleepingbyday Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ide obejrzeć EDIT: lord wycior jest boski! a whisky wygląda jak jakiś aslan, taki ogromny i dumny.... ale najlepsza akcja to zofia - ja mam białą terierowatą -a la jrt- suke z plamkami na paszczy - zosię!!!! normalnie nie wierzę!!!! poprosze kontakt do viktoriji, albo conajmniej jej przekazać, że jako para z psem ma duplikat! tu zocha wróznych odsłonach: http://www.dogomania.pl/forum/f80/zosioblog-117779/ Quote
Wściekła Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 No, obie Zosie podobne :) Ale Viktorji trochę grubsza, ale tym to już Mucha się zajmie ;) Quote
Olga132 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='sleepingbyday']phi, ja tez rosnę wszerz, metabolizm juz nie ten,a apetyt ten sam :oops: ciesz się, że apetyt ten sam bo u mnie WIĘKSZY Quote
sleepingbyday Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 phi, ja tez rosnę wszerz, metabolizm juz nie ten,a apetyt ten sam :oops: Quote
Wściekła Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Kurde, a ja mam problem, żeby trochę przytyć! Quote
Recommended Posts