Wściekła Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 On działa tylko w moim pierwszym poście nie jest aktywny, trzeba go wklejać do przeglądarki... Quote
danka1234 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Wściekła']Powiedz mi jak mam to zmienić? Jak wchodzę w edycję pierwszego postu, klikam tą ikonkę z łączem internetowym i wklejam tam adres to nic się nie zmienia, dalej jest nieaktywny:???: Po prostu skopiuj mój link ,tamten usun a ten wklej w jego miejsce. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=434589588 Quote
Wściekła Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Tak też robiłam i nie działa :bigcry: Quote
scarlet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hallo banerek powyżej - czemu nie widzę go w podpisach?? :mad: Quote
an1a Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wściekła - skopiuj link, zaznacz cały i kliknij tą ikonkę nad tekstem ---> podlinkuje Ci wtedy adres. Quote
Wściekła Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Udało się:multi: Ale musiałam wejść nie do zwykłej edycji tylko do zaawansowanej! Czyli jeszcze raz PROSIMY O ZAKUP CEGIEŁEK NA ALLEGRO! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=434589588 Żeby WHISKI mógł w końcu pobiegać!!!! :Dog_run: Quote
scarlet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wściekła opisz dokładnie na wąteku jak będzie wyglądała ta zagroda, jaki jest stosunek psiaka do innych zwierząt (czy konie nie będą mu przeszkadzać), jak wyglada sprawa tego kojca czy będzie cały czas zamkniety czy będzie miał jakąś swobodę ruchu - dużo takich pytań dostaję na pw i nie wiem co pisać :) Quote
Wściekła Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 scarlet napisał(a):Wściekła opisz dokładnie na wąteku jak będzie wyglądała ta zagroda, jaki jest stosunek psiaka do innych zwierząt (czy konie nie będą mu przeszkadzać), jak wyglada sprawa tego kojca czy będzie cały czas zamkniety czy będzie miał jakąś swobodę ruchu - dużo takich pytań dostaję na pw i nie wiem co pisać :) Pies będzie miał wybieg w stadninie, wybieg będzie ogrodzony siatką. Whiski będzie mógł szaleć bo jego wybieg będzie wynosił ok 600 m2!!! Na jego wybiegu są drzewa, krzewy, trawa a nawet trzciny, więc teren jest super zróżnicowany, na pewno nie będzie się nudził;) Konie nie będą mu przeszkadzać bo od stajni jest spory kawałek a koński padok jest zupełnie z innej strony. Po terenie latają kundelki, ale Whiski będzie miał z nimi kontakt tylko przez siatkę, gdyż niestety Whiski po tylu latach izolacji nie wyrobił sobie odpowiednich stosunków z czymkolwiek i kimkolwiek, z psami miał kontakt tylko we wczesnym dzieciństwie :-( Whiski musi być zagrodzony gdyż czasami bywa agresywny i nie do końca przewidywalny, ale trudno się dziwić, gdybym ja żyła w takim odosobnieniu tyle lat to chyba bym zwariowała... Może z czasem wśród ludzi i życia które toczy się w stadninie Whiski trochę otworzy się na świat... Może kiedyś będzie można przyprowadzić mu nawet jakiegoś psiego kumpla:calus:Mam nadzieję, że tak się stanie... Quote
idusiek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Super sprawa i super pomoc ! :thumbs: Quote
danka1234 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Napiszcie w tytule że chodzi o taką pomoc. Quote
scarlet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 albo "dostał szansę od losu, czy dostanie od człowieka? POTRZEBNA POMOC FINANSOWA!!!" Quote
Rybka_39 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dostałam linka na PW. Jutro zrobie alegratkę. Quote
basiapron Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 sorry za spóźnienie,juz jestem i proponuje aktualizowac pierwszy post pisząc ile pieniędzy juz jest zebranych,ludzi to motywuje,ta rosnąca kwota,że każdy grosik coś daje. Quote
giselle4 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ...Dzisiaj tylko podniosę:oops::multi: Quote
Wściekła Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Witam wszystkich! Przepraszam, że się nie odzywałam ale cały weekend byłam w stadninie i robiliśmy wybieg. Robiłam zaprawę na podmurówkę;) Zmieszałam w tym celu własnymi rękami tonę piachu i 250 kg cementu! To była naprawdę ciężka robota, ale jaka przyjemna! W tej chwili są zalane słupki ogrodzeniowe i zrobiona podmurówka na pierwszą mniejszą część wybiegu, brakuje siatki, dlatego cały czas akcja zbierania pieniędzy trwa! Uzbieraliśmy do tej pory ok. 700 zł, brakuje jeszcze tylko 1500 zł! Proszę Was zatem za dalszą pomoc w zbiórce i dziękuję za dotychczasową:lol: Quote
Wściekła Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 No :grins: Nigdy bym nie uwierzyła, że jestem w stanie tak pracować! Ale jeżeli robi się coś takiego to nie zwraca się uwagi na zmęczenie. Oczami wyobraźni widziałam Whiskiego jak buszuje po trzcinach z nosem przy ziemi poznając nowe zapachy:lol: Żebyśmy tylko uzbierali jeszcze tą brakującą część.... Quote
basiapron Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a widziałaś kiedyś świeżą panią mgr i pana mgr którzy wózeczkiem ze złomem zapieprzają na złomnice.Bo ja widziałam,jak trzeba robić to wyjścia nie ma.A jaki człowiek jest dumny jak coś z tego wychodzi.Widze że tu tez bazarek potrzebny,cóż wyjścia nie mam tylko przekopać dom i zrobić porządek w pokoju.Na pewno mam mnóstwo bazarkowych rzeczy tylko o tym nie wiem,pomyślimy nad tym. A tak przy okazji-piękny ten psiak:) Quote
Wściekła Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Też jestem panią mgr ;-) ale jakie to ma znaczenie! Zachrzaniałam z łopatą aż chłopaki byli w szoku :lying: Bazarek to fajny pomysł, ja mam sporo rzeczy które bym mogła przeznaczyć, bo zajmuję się decoupagem (artystyczne ozdabianie przedmiotów), ale nie umiem robić bazarków, a nawet gdybym chciała to nie znajdę już na to czasu, bo internet mam tylko w pracy, a i tak zamiast pracować cały czas piszę o Whiskim, gdzie się da (dobrze że szef nie widzi :evil_lol:) Może ja bym mogła dać swoje rzeczy, a Ty byś zrobiła bazarek... co Ty na to? link do moich prac: http://picasaweb.google.pl/jucca1313/DECOUPAGE# Quote
basiapron Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hmmm tylko jak chcesz je przekazać?chyba pocztą,no chyba ze z Sosnowca jesteś albo okolic:)mogę podać adres wysyłki na pw. Quote
Wściekła Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jestem z okolic W-wy;) A może Ty byś wystawiała (podesłałabym Ci zdjęcia tych rzeczy) i przesyłałabyś mi adresy osób, które dokonały zakupu i to ja bym się zajęłą wysyłką bezpośrednio do nich? Quote
scarlet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a może dopiszcie w tytule, że przede wszystkim pomoc finansowa.......... :) Quote
Recommended Posts