Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W empiku pewnie jeszcze dlugo nie będzie :evil: , ja codziennie tam zaglądam i czekam na Psa i tą gazetkę z niecierpliwością i doczekać się nie mogę.

Posted

:lol: Kochani rozumiem wasze nerwy ale chyba maja lekkie opóźnienie zapytałam redakcji kiedy bedzie pisemko w kioskach mam nadzieje ze odpowie i dam wam cynk :wink:

Poza tym ja tez nie moge sie doczekać, bo pisemko redaguje mama Puzonka i Paszka :P a brat mam być na okładce

Posted

Także myślalam że już się to nowe czasopismo nie ukaże i wstapił promyk nadziei we mnie jak sobie przeczytałam co tu piszecie.Jestem niezmiernie ciekawa na jakim poziomie będzie .A może kiedyś napiszą coś nawet o lewkach to by byla dopiero frajda.Jednak jak znam życie zapewne będą tam artykuły o rasach znanych i popularnych ech :(

Posted

No już jutro powinno, a czy będzie to zobaczymy :) A Pewnie i tak nie będzie tego w osiedlowych kioskach i bede musiała do Empiku się wybrać, ale czego sie nie robi dla nowego pisma o psiakach :)

Pozdrawiam,

Marta

P.S zapraszam wszystkich do Galerii Seterków /Gr.VII/Sery i pointery/ :)