siekowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Artek to piękny roczny pies. Jest kontaktowym i bardzo żywiołowym psem dlatego nowy właściciel raczej powinien zabrać go na szkolenie :) Potrzebuje pana z którym będzie mógł aktywnie spędzać czas i chodzić na długie spacery. Jest wykastrowanym i zdrowym psem. Aktualnie przebywa w hoteliku przy lecznicy w Radości. Kontakt w sprawie adopcji (022) 615 81 81. Jest to numer do lecznicy dlatego w sprawie Artka należy dzwonić tylko między godziną 9 a 15. Quote
nika28 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jakie ma piękne oczy :loveu: i wogóle jest przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ania_sami Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Oui!! Artek!! Nadal uwazam ze on ma glowe labradora:) Quote
nika28 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ania_sami napisał(a): Nadal uwazam ze on ma glowe labradora:) Mi też przypomina labka :loveu: Quote
Natussiaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A mi najbardziej przypomina rase Ca De Bestiar..:roll: fotka psa rasy ca de bestiar: Quote
ania_sami Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 hihi wiec mozna go oglaszac jak PRAWIE rasowego:) mix labradora i (?) i Ca De Bestiar ooooo. Quote
Kostek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 nie no gratulacje dla kogos kto wymyslil nazwe rasy hehe "bestiar" :D Quote
siekowa Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Na wątku: Kim są jej rodzice? większość osób stwierdziła, że przypomina owczarka z majorki czyli Ca de Bestiar a pyszczek ma jak labek :) SZPiLKA23 napisał(a):Mi przypomina flata zmixowanego z czarnym labkiem albo z owczarkiem z majorki (co jest mało mozliwe ;)) albo flat i dog kamilka91 napisał(a):zgadzam się, jalk na moje ma coś z owczarka z majorki, doga oraz labka... :) bonsai_88 napisał(a):Pyszczek czarnego labka, reszta mi się z flatem kojarzy ;) Quote
ania_sami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A ty sie ze mnie smialas jak mowilam ze pyszek labladora!! P.s dzis w azylu byl pan i chcial labka, nie daj Boze mixa. musial byc labrador czystej krwi. Quote
Kostek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 trzeba bylo szambo otworzyc,jednego debila byloby mniej Quote
ania_sami Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Z dzieckiem byl wiec musialam grzecznie wytlumaczyc ze nia ma. Quote
Luzia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale piękności :loveu: Artek się pokazuje :multi: Quote
pumcia02 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Artek jest baaardzo energiczny, potrzebny biegający wlasciciel :) Quote
Recommended Posts