Kati Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ale Raptus ma cieniowana sierśc, np. na łopatkach ma dużo jaśniejszy kolor. :razz: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No tak pańcia zamiast ćwiczyć skoki to dała psu zniszczyć ;):evil_lol: Super fajne fotki Raptuska , całkiem dobrze już wygląda ;) Quote
Kati Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):No tak pańcia zamiast ćwiczyć skoki to dała psu zniszczyć ;):evil_lol: To Raptus jest taki niedobry :diabloti: i nie da pańci ćwiczyć :shake: - chyba uważa, że ktoś w rodzinie musi być gruby:roll: , tylko dlaczego to mam być ja:placz: a nie on. :evil_lol: Quote
Kati Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 kilka fotek z dzisiejszego treningu: http://img382.imageshack.us/img382/4382/obraz0342kb.jpg Paco vs Raptus: http://img61.imageshack.us/img61/4559/obraz0225eb.jpg Quote
Kati Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Jeszcze dwie fotki z treningu: i ciąg dalszy zabawy w domu: Quote
Kati Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Raptus czuje sie już świetnie, nia ma takiej kondycji jak dawniej i chociaż przeciwnicy mieli nad nim przewagę to i tak zawsze wygrywał - nigdy pierwszy nie puszcza liny. :multi: Quote
Patka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 kati bardzo sie ciesze oby nasze psy jak najdłużej były zdrowe i silne :multi: Quote
Iv Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Jak slodziutko sie smieje. Wzrok ma zniewalajacy:lilangel: Wiem,ze sie powtarzam, ale tak jest:p Quote
Kati Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 tak sie konczy każda zabawa: kumple: Quote
Kati Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Uszy układają się w zalezności od nastroju i stanu skupienia :razz: Jak Raptus używa swoich szarych komórek (żadko to się zdarza :evil_lol: ), to uszy schodzą się na czubku głowy. Jak jest w stanie spoczynku to uszy układają się normalnie, a jak go głaskam po głowie i jest bardzo zadowolony to kładzie uszy na płasko do tyłu i wcale ich nie widać. :loveu: Quote
beria Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Kati'] QUOTE] Ale fajnie leży :loveu: "na żabkę" [quote name='Kati'] Ogon w pionie, postawa bojowa :evil_lol: Quote
Kati Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Beria, niestety na zabke już coraz żadziej leży, stawy już ni etakie jak dawniej :roll: a ogon to naprawde wyjątkowy i śmieszny :evil_lol: , bo zazwyczaj na widok psa zawija tak: A to już nowe fotki: :diabloti: Quote
Iv Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Przystojniak, jak zwykle w ladnej scenerii:lol: . Co slychac u tych cudnych oczek?;) Quote
Kati Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 U nas wszystko po staremu, no może tylko mamy już dość tej zimy. Od "białego" śniegu Raptus ma czarne łapy i będzie trudno je domyć. :evil_lol: Quote
Kati Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ale ślicznie tu wyszedł :loveu: według mnie na tej fotce wyszedł strasznie pokracznie :evil_lol: za to ta fotka jest świetna: chwila przed zapadnięciem sie w śnieg. :lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :evil_lol:Ozzy też zapada się w sniegu Kati z łapami mamy ten sam problem :angryy: Quote
Kati Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Z tym śniegiem to ja mam wielki ubaw. Najlepiej jak jdziemy na spacer wąską scieżką i Raptus nie ma mnie jak wyprzedzić nie wchodząc w głęboki śnieg - tak sobie dreptamy gęsiego. :lol: A jak już mu sie znudzi to z rozpędu mnie wyprzedza, najczęściej łapy mu się zapadną i głową zaryje w śnieg. :evil_lol: Albo jak chce zaznaczyć swoją obecność na jakims drzewie, kręci się dookoła, a jak podniesie nogę to znowu laduje zagrzebany w śniegu. :diabloti: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kati napisał(a):Z tym śniegiem to ja mam wielki ubaw. Najlepiej jak jdziemy na spacer wąską scieżką i Raptus nie ma mnie jak wyprzedzić nie wchodząc w głęboki śnieg - tak sobie dreptamy gęsiego. :lol: A jak już mu sie znudzi to z rozpędu mnie wyprzedza, najczęściej łapy mu się zapadną i głową zaryje w śnieg. :evil_lol: Albo jak chce zaznaczyć swoją obecność na jakims drzewie, kręci się dookoła, a jak podniesie nogę to znowu laduje zagrzebany w śniegu. :diabloti::pmasz rację wygląda to przekomicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts