katik Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 cała banda w komplecie Atos z Kitką pochodzą z tego samego domu Quote
katik Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Moi siostrzeńcy przyjechali dl nas na wakacje. wszyscy są zadowoleni z wizyty, nawet koty :) Zabawy z dzieciakami, a raczej w pogoni za jedzeniem :lol: Maliny też wszystkim smakują Quote
katik Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Po drugiej stronie płotu czekają jeszcze kury na małą przekąskę. :) Quote
katik Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Ostatnio Magia prowadzi bujne życie towarzyskie. :) Najpierw odwiedził nas znajomy z 2 suczkami maltańczykami. Magia była zadowolona, że w końcu trafiły jej się koleżanki mniejsze od niej. Cała trójka razem biegała za piłką. Dzień później z wizytą wpadła Stasia - rottweiler. Tym razem Magia nie miała szans wygrać pogoń za piłką. Denerwowało ja to bardzo i co jakiś czas okazywała niezadowolenie skakaniem Stasi do gardła. :roll: W końcu Stasia się wkurzyła i Magii oddała. Złapała ją zębami za kark, potrzepała i rzuciła na ziemię. Magia jak tylko się uwolniła, to doskoczyła do Stasi z warczeniem, ale to był już koniec pokazu swoich sił. :twisted: Po tym starciu ucierpiała jedyna duma dzielnej Magi. :lol: Trochę posiedziała w odosobnieniu, a po chwili jakby nigdy nic wróciła do zabawy. :D Wczoraj my pojechaliśmy do znajomych, do Stasi i jej kolegi leonbergera Marleya. Magia wolała trzymać się na uboczu, a duże psy bawiły się same. Czasem jak zabawa przybierała ostrzejszy charakter, do akcji wkraczała Magia, tylko nie wiem co chciała robić - pomóc słabszemu czy go dobić. :lol: Quote
katik Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 W czasie wolnym tak sobie zwierzaczki odpoczywają: Magia z Ramzesem Atos Quote
Korenia Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 To chyba syndrom małego :D Moja robi tak samo ;) Mimo że nie ma żadnych szans to skacze do gardła ;) Quote
katik Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Miniony weekend Magia i Atos spędzili w psim hotelu. Trochę się martwiłam, jak to zniosą, bo nie był to hotel domowy. Nie ma tam też typowych kojców dla psów, za to jest drewniany domek z pokojami i wspólny wybieg dla wszystkich gości hotelowych. :) W ciągu dnia razem biegają po wybiegu i tylko na noc są zamykane. Razem z Magią i Atosem były tam jeszcze 3 inne psy, więc się nie nudzili. :) Popołudniowe leżakowanie: wolną przestrzeń między rudzielcami zajmowałam ja :) Kitka w tym czasie spała w skrzyni na pościel. Tylko Ramzes wolał odpoczywać w samotności. :) Quote
katik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Przeważnie jest tak, że to ja siadam pierwsza, a potem dopiero schodzi się reszta towarzystwa. Wystarczy tylko na chwilę wstać, a moje wolne miejsce od się zmniejsza lub całkowicie zanika. :) Quote
katik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Przeważnie jest tak, żę to ja pierwsza siadam, a potem schodzi się reszta towarzystwa. Wystarczy na chwilę wstać, a wolne miejsce od razu sie zmniejsza lub całkowicie znika. :) Quote
katik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Magia na urodziny nie dostała prezentu, Atosa urodzin nie obchodzimy bo nie wiadomo kiedy, za to świętujemy dzień, kiedy psiaki do nas trafiły. :) Magia - 11 listopada, a Atos 8 listopada. Dostali smakowite torciki. Quote
Katerinas Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 O już wiem, że też masz cairna :)) Do mojego kompletu brakuje jeszcze takiej maści cairna. ;)) Quote
Oscar Patric Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 O 19.11.2016 o 16:18, katik napisał: Magia na urodziny nie dostała prezentu, Atosa urodzin nie obchodzimy bo nie wiadomo kiedy, za to świętujemy dzień, kiedy psiaki do nas trafiły. :) Magia - 11 listopada, a Atos 8 listopada. Dostali smakowite torciki. A więc wszystkiego dobrego dla psiaków,dużo zdrówka tak ogólnie :) Quote
katik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Dnia 11.12.2016 o 22:49, Katerinas napisał: O już wiem, że też masz cairna :)) Do mojego kompletu brakuje jeszcze takiej maści cairna. ;)) Mnie kiedyś podobały sie takie ciemne. W miocie były 2 suczki - Magia i pszeniczna, więc nie miałam nad czym się zastanawiać. Były jeszcze 2 pieski jasno prębowane, ale mnie marzył się ciemny diabełek. :) Teraz coraz bardziej podobają mi się pszeniczne, więc gdybym miała kupić 2 cairna byłby większy problem z wyborem. Quote
Katerinas Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Pszeniczne są ślicznościowe :) Nasza Lexi. :) I mało jest ich chyba A z której hodowli masz cairna? Quote
katik Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Kiedyś wydawało mi się, że pszenicznych jest najwięcej, a pręgowane to rzadkość. Teraz pręgusów jest całkiem sporo. Magia jest z Terierkowa, koło Białegostoku. :) Quote
Katerinas Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Ja spotykam cairny tylko jak wybiorę się na wystawę. A tak, na codzień nie... Ale właśnie na wystawach najczęściej widziałam pręgowane. Quote
katik Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Ja tez widuję cairny tylko na wystawach, poza wystawami widziałam może z 2 lub 3 cairny. Quote
katik Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Zimowa aura znika, a ja jeszcze nie wstawiłam śnieżnych fotek :) Quote
Katerinas Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 18 godzin temu, katik napisał: Zimowa aura znika, a ja jeszcze nie wstawiłam śnieżnych fotek :) A co to za fajowe szelki? :) Fajne zimowe foty :) U nas teraz plucha, mokro, nieprzyjemnie. Takiej pogody nie lubię.... Quote
Recommended Posts