Baha Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 witajcie mam problem, moja suka w dniach do krycia potrafi nasikac mi na łóżko - co jest powodem??? jak temu zapobiegac??? hmmm, nadmienie ze suka ma 55kg i jak sie "zleje" to ....:angryy::angryy::mad::mad: Quote
Baha Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tam gdzie mam drzwi to zamykam, ale nie mam ich wszedzie...i sucz znajduje sposób:angryy: raczej chodzi mi o powód...dlaczego?? Quote
Martens Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Są dwie opcje, prawdopodobnie chodzi o obie naraz. Suka w cieczce znaczy teren i sika częściej, żeby zawiadomić ewentualnych partnerów o swoim stanie. I wiele suk uważa, że łóżko to też dobre miejsce :p Suki w cieczce często są rozkojarzone, nerwowe, nieposłuszne... Suka na codzień ułożona, podporządkowana, nie sprawiająca problemów w czasie cieczki często zachowuje się dziwnie, może się buntować, czuć dyskomfort, chcieć zwrócić na siebie uwagę, głuchnąć na polecenia, itd. it. I właśnie przykładowo sikać na łóżko. Quote
shangri_la Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 polecam zakup klateczki :evil_lol: ( my sobie cenimy ;) ) pozdrawiam Quote
Recommended Posts