arima Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 A ona tak w wielu miejscach czy tylko w jednym? Quote
adda Posted September 1, 2004 Author Posted September 1, 2004 Jak już wykopała w tym jednym miejscu wielką dziurę, to zaczynała w innych, niby, że sobie leżała i tylko tak jedną łapkę gmerała w ziemi. Ale ja ją znam, bestię. No to szybko w tych nowych albo sadziłam krzaka, albo krzesło stawiałam. Odpukać... Quote
arima Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Ada,gdzie jesteś?!!!!!!! Wzielaś Lenke na randke z Alfikiem? :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
adda Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 Jestem, jestem... Cały dzień dzisiaj po sklepach jeździliśmy. No wiesz, trzeba było parę rzeczy kupić, np. jakieś zabezpieczenie bo Irydek nauczył się przeskakiwać siatkę (jakieś 1,20m), a to płotki, bo rozwalają roślinność i takie tego... Quote
arima Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Ło matko :o :o :o To musisz uważać! Aleks i Alma na szczęście nie umieją :D :D :D Próbowaly tylko podkopywać :D :D Quote
adda Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 Moje małe na łóżku. Mam nadzieję, że te zdjęcia nie są za duze. Quote
arima Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Skąd ja to znam...... :D :D :D :D Czasami to się boje,że one sobie zęby polamią,tak trzaska :D :D :D Quote
adda Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 Ło matko :o :o :o To musisz uważać! Aleks i Alma na szczęście nie umieją :D :D :D Próbowaly tylko podkopywać :D :D Zaczęło się od tego, że głupio pokazałam im za siatką pieska. A przy tej siatce jest taka hałda ziemi, bo w innych miejscach siatka jest dużo wyższa. No i masz ci los, Irydzio tak chciał pogonić intruza, że z miejsca przeskoczył. Nawet ma na brzuchu rysę, tuż przed .... no wiesz. A następnego dnia przeskoczył tak sobie, dla treningu. No i dzisiaj właśnie kupiliśmy taką matę trzcinową 1,80m, żeby mu już głupoty do łba nie przychodziły. Quote
adda Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 Skąd ja to znam...... :D :D :D :D Czasami to się boje,że one sobie zęby polamią,tak trzaska :D :D :D Ja też się boję, bo odgłos jest niesamowity. Brrr... :x Quote
arima Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No miej nadzieje,że to pomoże....... Ale znając inteligencje leosi :D :D :D jak coś sie im spodoba......... Quote
adda Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 Na szczęście Lenka nie ma takich pomysłów. A może po prostu za kurduplasta jest :D Quote
adda Posted September 2, 2004 Author Posted September 2, 2004 Ale mówisz, że Alex ma figurkę skoczka :) Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Arima, jako że przez miesiąc nie będziesz oglądała innych leosi niż swoje, napatrz się na zapas... :D Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Manu, wydaje mi się, że dobrze zmniejszyłam. Quote
Manu Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Jakie śliczne (nieprzekraczające 500 pikseli) zdjęcia ! 8) :lol: :wink: Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Manu bardzo się starałam, żeby nie przekraczały. I udało się!!!!!!! Teraz mogę szaleć. Quote
arima Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ada kotom sie miske na podlodze stawia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Arima specjalnie dla Ciebie wkleiłam kilka zdjęć na str. 25. A kotek tak lubi i co mu zrobisz??????? Quote
arima Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 A mi najbardziej podoba sie Lenka pomiędzy tymi barierkami :D :D :D A kot chyba myśli,że jest leosiem :D :D :D :D Jest równie śliczny Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 A mi najbardziej podoba sie Lenka pomiędzy tymi barierkami :D :D :D A Lenka między barierkami właśnie czatowała na Truskawka. Bez przerwy lata za nim, trąca go nosem i liże. Quote
arima Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Może instynk macieżyński sie w niej budzi? :D :D :D :D :D :D Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 Czy ja wiem... Ona bardzo lubi ganiać go i brać w dwa ognie z Irydkiem. :D :D :D Quote
arima Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Nie chcialabym być Twoim kotem!!!!!! :D :D :D :D Quote
adda Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 No coś Ty... Ten kiciuś wydaje się być zadowolony jak go psy ganiają. Quote
Recommended Posts