Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już wykopała w tym jednym miejscu wielką dziurę, to zaczynała w innych, niby, że sobie leżała i tylko tak jedną łapkę gmerała w ziemi. Ale ja ją znam, bestię. No to szybko w tych nowych albo sadziłam krzaka, albo krzesło stawiałam. Odpukać...

Posted

Jestem, jestem... Cały dzień dzisiaj po sklepach jeździliśmy. No wiesz, trzeba było parę rzeczy kupić, np. jakieś zabezpieczenie bo Irydek nauczył się przeskakiwać siatkę (jakieś 1,20m), a to płotki, bo rozwalają roślinność i takie tego...

Posted
Ło matko :o :o :o To musisz uważać! Aleks i Alma na szczęście nie umieją :D :D :D Próbowaly tylko podkopywać :D :D

Zaczęło się od tego, że głupio pokazałam im za siatką pieska. A przy tej siatce jest taka hałda ziemi, bo w innych miejscach siatka jest dużo wyższa. No i masz ci los, Irydzio tak chciał pogonić intruza, że z miejsca przeskoczył. Nawet ma na brzuchu rysę, tuż przed .... no wiesz.

A następnego dnia przeskoczył tak sobie, dla treningu.

No i dzisiaj właśnie kupiliśmy taką matę trzcinową 1,80m, żeby mu już głupoty do łba nie przychodziły.

Posted
Skąd ja to znam...... :D :D :D :D

Czasami to się boje,że one sobie zęby polamią,tak trzaska :D :D :D

Ja też się boję, bo odgłos jest niesamowity. Brrr... :x

Posted
A mi najbardziej podoba sie Lenka pomiędzy tymi barierkami :D :D :D

A Lenka między barierkami właśnie czatowała na Truskawka. Bez przerwy lata za nim, trąca go nosem i liże.