Karilka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B][FONT=Comic Sans MS]UWAGA![/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS]Sprawa staje sie pilna bardziej niż przewidywałam...[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Niestety jestem zmuszona sie wyprowadzić. Muszę wynajmować mieszkanie...[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Właścicieli ledwo ubłagałam na [U]JEDNEGO[/U] psa [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS](jeden będzie musiał zamieszkać z moją mamą, nie wiem czy nie bede musiała szukać mu domu:placz:)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Inka MUSI znaleźć [U]Nowy dom do poniedziałku[/U] lub chociażby [U]nowy DT..[/U].[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Niestety, tak czasem układa sie w życiu. Nie mam na to wpływu... [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Jest mi cholernie głupio i bardzo nie przyjemnie... ale taka prawda - albo Inki [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]"jakoś sie pozbede" albo zamieszkamy wszyscy razem pod mostem:roll: [/FONT][/B][/SIZE] [/CENTER] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie sądziłam, że tak będzie:-(... Nawet nie przypuszczałam...[/SIZE] [/FONT][/B][FONT=Garamond][SIZE=3][B]Narodziłam się by istnieć, całkiem bez powodu... Zaistniałam, aby dawać radość, chociaż... nie wiem komu. Jestem po to, aby cieszyć się, jednak nie mam z czego. Jestem tutaj, musząc płakać, gdyż brak mi ...wszystkiego. Opuszczona i samotna, a samotność rani. Skrajnie zła, skrajnie zepsuta, zepsuta do granic... Narodziłam się odmienna, by zniszczyć pozory Teraz jestem już gdzieś indziej, to szalenie boli... Narodziłam się kimś innym, niż urodzić miałam. Po kryjomu i bezwiednie, tu istnieć nie chciałam! [U]Narodziłam się wśród ludzi, aby czynić miłość[/U] [U]Obudziłam się wśród diabłów, by zobaczyć nicość.[/U] [/B][/SIZE][/FONT][RIGHT][RIGHT][FONT=Garamond][SIZE=3][B]Twoja INKA[/B][/SIZE][/FONT] [/RIGHT] [/RIGHT] [CENTER][IMG]http://images31.fotosik.pl/353/088ac7d09b18e0a0med.jpg[/IMG] [LEFT]Mam na imię Inka. Mieszkałam na ulicy. Nikt mnie nie chciał, nie szukał.. Nie kochał... [CENTER][B][IMG]http://images39.fotosik.pl/6/be43cd5ec399c301.jpg[/IMG][/B] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] [/CENTER] Quote
rita60 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Cioteczki,to psie dziecko potrzebuje[SIZE=4][COLOR=Red] pomocy ![/COLOR][/SIZE] Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Bidulka kochana :-( Może po 10 uda mi się coś dla niej wpłacić, narazie jestem spłukana :-( Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Cioteczko Karilko. Po pierwsze co dokładnie jest małej?? Po drugie jeśli mała mówi, że 1zł to coś to ja jej wierzę. Jestem w zasadzie bez grosza przy duszy, bez pracy, ale 10zł jej dam... Tylko tyle mogę. Cholernie mi przykro. Konto i dane kochana podaj. [/B][/COLOR] Quote
nika28 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Dorothy']A co malutkiej dolega?[/quote] A właśnie Karilka, co jej dolega ? :-( Quote
Karilka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [CENTER][CENTER][CENTER][I]Jak ktoś by mógł ...- do skopiowania i wydrukowania plakacik: [/I][COLOR=Red][B][U]U W A G A ![/U][/B][/COLOR][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER]Sunia, mieszaniec charta i owczarka niemieckiego szuka kochającego, wspaniałego domu![/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER]Inka, będzie psem średnio – dużym.[/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER]Posiada charakter idealny do szkolenia na psa towarzyszącego.[/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][I]Jeśli jesteś młoda osobą, kochającą psy, lubiącą długie spacery, wycieczki rowerowe i szukasz przyjaciela na dobra i na złe[/I][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][I] – Inka będzie idealnym kompanem![/I][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER]Sunia ma 4 miesiące. Przebywa w Domu Tymczasowym. [IMG]http://images39.fotosik.pl/6/be43cd5ec399c301.jpg[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][I]Kontakt:[/I][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][I]0-667-733-538[/I][/CENTER] [/CENTER] Quote
nika28 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Karilka']Już się szykuję na walkę z jakąś chorobą okropeczną. Mała powinna być wesoła. Jest apatyczna. Nie je... Wysiusiała sie pianą(!!!!!) i takim odorem, ze mózg mi zdrętwiał. [/quote] Jesu, do weta koniecznie :-( Quote
Karilka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Dorothy']A co malutkiej dolega?[/quote] [quote name='nika28']A właśnie Karilka, co jej dolega ? :-([/quote] Jutro dopiero zadłużymy sie u buni (weta). Jednak mocz biały, piankowy (?!?), śmierdzący jak 100, zgniłych diabłów! Quote
Kolia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Bazarek dla Inki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119497[/url] Quote
nika28 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Kolia']Bazarek dla Inki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119497[/URL][/quote] Dobrze że zrobiłaś bazarek :-( Quote
rita60 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Malenka nie choruj:shake:pociesza mnie tylko fakt,ze pojedziesz do buni i bedziesz w naprawde dobrych rekach:roll: Quote
Karilka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='rita60']Malenka nie choruj:shake:pociesza mnie tylko fakt,ze pojedziesz do buni i bedziesz w naprawde dobrych rekach:roll:[/quote] Mnie też...:roll: Quote
rita60 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Karilka']Mnie też...:roll:[/quote] Tofficzkowi sie udało,wyzdrowiał,znalazł domek:lol:tobie tez sie uda,zobaczysz. Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Przelew poszedł :)[/B][/COLOR] Quote
_Tosia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Karilka']Już się szykuję na walkę z jakąś chorobą okropeczną. Mała powinna być wesoła. Jest apatyczna. Nie je... Wysiusiała sie pianą(!!!!!) i takim odorem, ze mózg mi zdrętwiał. Zeszło po 20min walce wszystkimi dostępnymi środkami czyszczącymi...[/quote] chryste panie.. bunia na pewno poradzi Quote
Antonek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Kruszynko, musisz być zdrowa. Bardzo się o ciebie martwimy:bigcry: Quote
Karilka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 W życiu sie z czymś takim nie spotkałam... No ale bunia to cudotwórca... Quote
aisaK Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karilka-jestes cudna! Quote
Kolia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Przydałby się jeszcze jakiś bazarek - cioteczki, może którejś coś zalega na półkach? :) Quote
nika28 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='aisaK']trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote] Ja też trzymam kciuki z małą :kciuki: :-( Quote
rita60 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Kolia']Przydałby się jeszcze jakiś bazarek - cioteczki, może którejś coś zalega na półkach? :)[/quote] Kolia u mnie by sie cos znalazło:roll:jak sie skontaktujemy,napisz na PW. Quote
supergoga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Karilko, poproszę o konto. Coć przeleję. Nasz mały ma jednak podejrzenie nosówki, nie parwo, ale i tak też kanał. Quote
Recommended Posts