Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Modliszka czy możesz zawołać do suni RISA (czyt. riiza)??? To b. ważne bo jakis czas temu ukradziono w moim mieście starszą yoreczkę - kto wie gdzie malutka trafiła :-( sunia była wysterylizowana

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Czy moje posty są niewidoczne?

Są widoczne, ale skoro nikt nie odpowiada to chyba znaczy ze nikt nie wie

Moim zdaniem narkoza w tym wieku mogłaby być niebezpieczna ale wetem nie jestem - jutro będę z moja psina u weterynarza to moge zapytać.

Posted

Wtym wieku musi sunia przejsc badania kompleksowe przedewszystkim EKG a jesli juz narkoza to raczej tylko wziewna a ta niestety nie jest tania .Malo tego w tej chwili po tym wszystkim co ta bidulka przeszla krojenie jej i narazenie na dodatkowy bol nie jest wskazany Mozna odczekac jakis czas Jak znajdzie domek zagosci w nim przyzwyczai sie i wtedy nie ma sensu narazac jej na dodatkowe stresy i bol Z tego co wiem malenka wazy 1,5 kg jest bardzo wycienczona Ja najpierw trzeba doprowadzic do normy zdrowotnej jak i psychicznej . Moze faktycznie ktos ja szuka.. Bidulka :placz:

Posted

Chyba narazie nic nie możemy zrobić.
Razem są juz 4 osoby osoby zainteresowane jej adopcją - to jest chyba największy problem który domek wybrać :roll: zakładając, że żaden się nie wycofa...

Posted

Jakby jakaś pomoc była potrzebna to dajcie znać, postaram się pomóc w miarę możliwości. Szkoda mi strasznie tej kruszynki, ale ja już mam w domu yorka psa, więc mój domek odpada, jeśli sterylki nie można.

Posted

Kasiu babulinka nie może być w boksie trzeba było wcześniej do mnie dzwonić mogę po nią jechać choćby jutro :lol: Dziewczynka przeczeka u mnie na kanapie dopóki Modliszka domu nie wybada;)

Posted

Helga - bardzo dziękujemy ale sunie nie może teraz wyjść ze schronu ;) do 9 wrzesnia ma kwarantannę, którą musi odbyć.

Sunia jest w boksie - ale w szpitaliku, ma przynajmniej własna podusie... da rade te 10 dni.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Chyba narazie nic nie możemy zrobić.
Razem są juz 4 osoby osoby zainteresowane jej adopcją - to jest chyba największy problem który domek wybrać :roll: zakładając, że żaden się nie wycofa...

Sprawdzcie te domki dokladnie,aby sunia po miesacu nietrafil na Gielde:shake: albo niezostala sprzedana jako mlodsza. Takich przypadkow jest sporo z rasowymi pieskami,nawet na dogo:angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Modliszka czy możesz zawołać do suni RISA (czyt. riiza)??? To b. ważne bo jakis czas temu ukradziono w moim mieście starszą yoreczkę - kto wie gdzie malutka trafiła :-( sunia była wysterylizowana

PONAWIAM PROŚBĘ!!!

Posted

Mysle ze w domu w Warszawie bedzie jej bardzo dobrze Bedzie mieszkala u pana ktory jest pisarzem tam zapewnia jej dostatek i nie ma mowy o jakim kolwiek rozmnazaniu To ludzie bardzo stateczni i odpowiedzialni Zreszta sunia w tym wieku... niestety .. Jej nalezy sie spokojny i kochajacy domek ,gdzie bedzie rozpieszczana. Mila poswiadczasz moje slowa prawda ?Moze zostac zabrana juz zaraz po skonczonej kwarantannie przy okazji wystawy.Mam nadzieje ze Ta Sunieczka bedzie jeszcze szczesliwa i te 10dni jakie przezyla w schronisku szybko zapomni .Ciagle o niej mysle ......Tak mi ja zal.....

Posted

Małe sprostowanie- nie PISARZEM tylko PSIARZEM. Dom bezdzietny,bezpsowy, stateczny, normalny + ogródeczek. Cały czas praktycznie ktoś jest. No co ja mogę więcej powiedzieć :roll: "Postraszyłam" nawet yorkową toaletą, ale się nie zniechęcili, od jakiegoś czasu na ich prośbę przeszukuję fora i anonse o yoreczce. Także nie jest to decyzja Ad hoc. To tyle "reklamy" domku pod Warszawą.
Kwestię transportu pozostawiam na razie otwartą- wszystko jest do poukładania- ale to dopiero po zaopiniowaniu do kogo sunia ma jechać.

Posted

Macie rację w nowym domku potrzebny jej spokoj.To są kochane pieski.Potrafią odwzajemniać to uczucie.Szkoda mi jej bardzo.Sama mam też yoreczkę ma na imię Pati .To jest poprostu szok że taki pies znalazł się w schronisku .Zyczę naprawdę udanej adopcji.