Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Ona jest tak urocza że z zulga wracałam dziś z nieudanej adopcji :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo, adopcja super " nie chcę tu qrwa widzieć żadnych psów " co za tumany :cool1: ciotka ale chociaż się przejechałyśmy, "świata" trochę zobaczyłyśmy :smokin: :cooldevi:

Posted

Ziutka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo, adopcja super " nie chcę tu qrwa widzieć żadnych psów " co za tumany :cool1: ciotka ale chociaż się przejechałyśmy, "świata" trochę zobaczyłyśmy :smokin: :cooldevi:

i zagon kapuchy :diabloti::evil_lol:

Posted

Talcott napisał(a):
To mam rozumieć ,że jedziesz Ziutko na wizytę przedadopcyjną do Luki????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nieeeeeeeeee :eek2: Smuga mam nadzieje, że jest już w drodze do swojego domku w Płocku :eviltong:

Posted

no więc właśnie wróciłam z dzialki gdzie doszło do transakcji - mała pojechała do Płocka.
Wczoraj po nieudanej adopcji, wystawiłam Smuge na allegro. Juz w nocy dostała zapytania na pocztę. Rano zadzwonił pan, że małą gotów jest dzis zabrac, bo jego żona tak postanowiła. Przyznam sie - próbowałam ich zniechęcić i nie udało śię. Mówiła, że mala sika, że gryzie, że z czasem sterylizowac trzeba, że wizyty kontrolne itd itp, w końcu że dziś mam zebranie w szkole. Zdecydowali przyjechac gdy wylezę z zebrania.
Tak własnie widze ludzi którym zalezy - nie ma dla nich przeszkód, dlatego mała poszła bez wizyty przedadopcyjnej.
Ziutka objecała wysłac tam kogos z rodziny, państwo objecali wysyłac wiadomości i fotki i to wszystko :placz:

Posted

luka1 napisał(a):

Ziutka objecała wysłac tam kogos z rodziny

Wyślemy tam cioteczkę Bea_m :loveu: ale i z mojej rodziny też mogę :evil_lol: chociaż lepiej jak to zrobi dogomaniak :cool3:

luka1 napisał(a):
państwo objecali wysyłac wiadomości i fotki i to wszystko :placz:

Nie rycz goopia :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):

Ziutka objecała wysłac tam kogos z rodziny

Wyślemy tam cioteczkę Bea_m :loveu: ale i z mojej rodziny też mogę :evil_lol: chociaż lepiej jak to zrobi dogomaniak :cool3:

luka1 napisał(a):
państwo objecali wysyłac wiadomości i fotki i to wszystko :placz:

Nie rycz goopia :evil_lol:

QRWA........a skąd i ten post się tu wziął ????
I nie mogę go usunąć....buuu!!!!!!!

Posted

Talcott napisał(a):
Eeeee jak buja !!!! Usunąć nie wisz czasem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No usunąć, usunąć tylko jak, jak kurcze już nie ma takiej opcji, że można usuwać posty :cool1: