Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super foteczki :loveu:
Widzę, że Państwo zabezpieczyli dywanik folią i nie ma problemu z siusianiem - to by się przydało dla Sasanki też :cool3:

Posted

Autsajder78 napisał(a):
Witam

Kwiatki padły :) obgryzione na maxa. Smuga szaleje.Ma zabawki a i tak podgryza wszystko.Wcielone diablątko.A jakie żarte :) ciągle coś wcina :) daliśmy jej sucha karmę dla juniorów.Zdjęcia wyślemy.Ale Smuga nie nadaje się na modela.jest za ruchliwa i ciągle nam ucieka spod obiektywu :) Dziś dała popis umiejętności.Przyniosła kapcie dając do zrozumienia,że chce wyjść.Siok.Jest świetna.Waży 7 kg. Jest już zaszczepiona,ma własną książeczkę.Aha...upodobała sobie maskotkę Puchatka leżącą na kanapie i jak nikt nie widzi wskakuje na łóżko zabiera ją i czmycha za fotel :)

Pozdrawiam

Wkradl sie maly blad.Smuga wazy 5.80 a nie siedem :) zrobilem ze szczeniaczka malego GIGANTA.:)

• 2 weeks later...
Posted

Dziś przyszły wiesci od Smugi. Własciwie od rana o niej myslałam. Są fotki ale jakoś ciężko mi sie z nimi uporać.

WitamPo prawie miesiacu w nowym otoczeniu Smuga czuje sie dobrze.Nadal jest kochana :) z kazdym dniem coraz bardziej.Nie wyobrazam sobie juz domu bez niej.Wazy obecnie 6,40 (waga z soboty tj.27.09)Pani doktor jest z niej zadowolona.Smuga wciaz jest szczekliwa.Wrogiem nr 1 ostał sie niczemu winny zyrandol wiszacy w kuchni.Mozna powiedziec,ze ma przerabane wiszac u gory i patrzac na psa :) Po za tym Smuga nie lubi sie czesac (jedynym sposobem jest danie jej zabawki podczas proby uczesania :) ) Gryzie szczotke myslac,ze jest to kolejna zabawka.A propo zabawek-bylo ich duzo-nie ktore przezyly tylko kilka minut. :) Ostre szpileczki dopadly biedne zabaweczki.Zreszta swierzbioce zabki posmakowaly juz listew w przedpokoju i moich ulubionych butow.Pozdrawiam goraco i zapraszam do Plocka w odwiedziny.Smuga z pewnoscia sie ucieszy :)Dorota Tymoszuk Ps. przesylam zdjecia Smugi :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś pani Smugi napisała:

Dzień dobry!U Smugi wszystko dobrze, nadal wszystko gryzie i wścieka się jak szalona. Ostatnio u nas spadło trochę śnieg, Smuga była w szoku bo przecież dla niej to nowość. Szkoda, że Pani jej nie widziała, jak szalała na dworze lizał, wąchała,tarzała się w nim po prostu sama radość.Pozdrawiam!Dorota

Posted

I jeszcze ciąg dalszy - pytałam czy urosła i czy siusia

No niestety jeszcze jej się zdarza, ale coraz rzadziej. Najgorzej jej jest wytrzymać jak jestem w pracy, ale i tak jest dzielna! Urosła, ale podejrzewam ze już większa nie będzie. Teraz na początku grudnia idę z nią do lekarza na kontrolną wizytę, to może mi się uda ja zważyć, bo ostatnio miałam problem żeby spokojnie stała na wadze. Zastanawiam się skąd u niej tyle energii, nigdy nie jest zmęczona i zawsze ma ochotę się bawić:-)) Może jutro uda mi się wysłać aktualne zdjęcie, jak oczywiście uda mi się ja złapać w kadrze, bo to też często graniczy z cudem... :-)

• 1 month later...
Posted

Nowe wiadomości od Pani mojej kochanej kołtuniaste SMUGI:

WitamWysyłam porcję kolejnych zdjęć Smugi. :)Pierwsze nasze wspólne święta minęły spokojnie.Smuga była pupilkiem całej rodziny.Podróż do moich rodziców zniosła dzielnie.Lecz żeby nie było za pięknie nadal troszkę łobuzuje,podgryza i szczeka gdy chce zwrócić na siebie naszą uwagę :) Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Witam!Moja Smuga nowy rok przywitała z pierwszą cieczką. Obecnie jest już po i jutro idziemy do weterynarza zgodnie z umową na sterylizacje. Przez 3,4 dni będzie obolała. Mam jednak nadzieje ze wszystko się szybko zagoi i wróci do formy. Przesyłam zdjęcia z ostatniej niedzieli jak była u mnie bratanica.