Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ale super foteczki :loveu: Widzę, że Państwo zabezpieczyli dywanik folią i nie ma problemu z siusianiem - to by się przydało dla Sasanki też :cool3: Quote
Autsajder78 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Autsajder78 napisał(a):Witam Kwiatki padły :) obgryzione na maxa. Smuga szaleje.Ma zabawki a i tak podgryza wszystko.Wcielone diablątko.A jakie żarte :) ciągle coś wcina :) daliśmy jej sucha karmę dla juniorów.Zdjęcia wyślemy.Ale Smuga nie nadaje się na modela.jest za ruchliwa i ciągle nam ucieka spod obiektywu :) Dziś dała popis umiejętności.Przyniosła kapcie dając do zrozumienia,że chce wyjść.Siok.Jest świetna.Waży 7 kg. Jest już zaszczepiona,ma własną książeczkę.Aha...upodobała sobie maskotkę Puchatka leżącą na kanapie i jak nikt nie widzi wskakuje na łóżko zabiera ją i czmycha za fotel :) Pozdrawiam Wkradl sie maly blad.Smuga wazy 5.80 a nie siedem :) zrobilem ze szczeniaczka malego GIGANTA.:) Quote
luka1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 To nie ma znaczenia - wżne że psina zadowolona. Jest sliczna i mam nadzieję że nadal taka kochana. Miejsce Smugi juz zajął nowy lokator. to jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120249 Pies tez niesamowity jak Smuga, (ale dla Smugi zawsze pozostanie kącik ). a na zwolnienie tymczasu czeka nastepna bida http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120730 Quote
luka1 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dziś przyszły wiesci od Smugi. Własciwie od rana o niej myslałam. Są fotki ale jakoś ciężko mi sie z nimi uporać. WitamPo prawie miesiacu w nowym otoczeniu Smuga czuje sie dobrze.Nadal jest kochana :) z kazdym dniem coraz bardziej.Nie wyobrazam sobie juz domu bez niej.Wazy obecnie 6,40 (waga z soboty tj.27.09)Pani doktor jest z niej zadowolona.Smuga wciaz jest szczekliwa.Wrogiem nr 1 ostał sie niczemu winny zyrandol wiszacy w kuchni.Mozna powiedziec,ze ma przerabane wiszac u gory i patrzac na psa :) Po za tym Smuga nie lubi sie czesac (jedynym sposobem jest danie jej zabawki podczas proby uczesania :) ) Gryzie szczotke myslac,ze jest to kolejna zabawka.A propo zabawek-bylo ich duzo-nie ktore przezyly tylko kilka minut. :) Ostre szpileczki dopadly biedne zabaweczki.Zreszta swierzbioce zabki posmakowaly juz listew w przedpokoju i moich ulubionych butow.Pozdrawiam goraco i zapraszam do Plocka w odwiedziny.Smuga z pewnoscia sie ucieszy :)Dorota Tymoszuk Ps. przesylam zdjecia Smugi :) Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ale super domek :loveu: :multi: aż łezki się cisną do oczu jak się czyta i patrzy :loveu: Quote
luka1 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 och, co wyrosło z mojej Smugi> Puk, Puk może troche informacji? Quote
Ziutka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 luka1 napisał(a): Puk, Puk może troche informacji? Też czekam na wieści jak tam SMuga się miewa :cool3: Quote
luka1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dziś pani Smugi napisała: Dzień dobry!U Smugi wszystko dobrze, nadal wszystko gryzie i wścieka się jak szalona. Ostatnio u nas spadło trochę śnieg, Smuga była w szoku bo przecież dla niej to nowość. Szkoda, że Pani jej nie widziała, jak szalała na dworze lizał, wąchała,tarzała się w nim po prostu sama radość.Pozdrawiam!Dorota Quote
luka1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 I jeszcze ciąg dalszy - pytałam czy urosła i czy siusia No niestety jeszcze jej się zdarza, ale coraz rzadziej. Najgorzej jej jest wytrzymać jak jestem w pracy, ale i tak jest dzielna! Urosła, ale podejrzewam ze już większa nie będzie. Teraz na początku grudnia idę z nią do lekarza na kontrolną wizytę, to może mi się uda ja zważyć, bo ostatnio miałam problem żeby spokojnie stała na wadze. Zastanawiam się skąd u niej tyle energii, nigdy nie jest zmęczona i zawsze ma ochotę się bawić:-)) Może jutro uda mi się wysłać aktualne zdjęcie, jak oczywiście uda mi się ja złapać w kadrze, bo to też często graniczy z cudem... :-) Quote
Ziutka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Miód na serce takie wieści :loveu: :multi: :loveu: :multi: Jeszcze tylko te foteczki i już w ogóle cacyki :cool3: Quote
Ziutka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ale śliczna :loveu: a ostatnia fotka - pamiętam te przekochane oczęta :loveu: Quote
luka1 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nowe wiadomości od Pani mojej kochanej kołtuniaste SMUGI: WitamWysyłam porcję kolejnych zdjęć Smugi. :)Pierwsze nasze wspólne święta minęły spokojnie.Smuga była pupilkiem całej rodziny.Podróż do moich rodziców zniosła dzielnie.Lecz żeby nie było za pięknie nadal troszkę łobuzuje,podgryza i szczeka gdy chce zwrócić na siebie naszą uwagę :) Pozdrawiam Quote
Ziutka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale Ona urosła :crazyeye: jest nie do poznania :loveu: śliczna :loveu::loveu: Quote
luka1 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Witam!Moja Smuga nowy rok przywitała z pierwszą cieczką. Obecnie jest już po i jutro idziemy do weterynarza zgodnie z umową na sterylizacje. Przez 3,4 dni będzie obolała. Mam jednak nadzieje ze wszystko się szybko zagoi i wróci do formy. Przesyłam zdjęcia z ostatniej niedzieli jak była u mnie bratanica. Quote
Recommended Posts