tomcug Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zmysł napisał(a):i ja podniosę.... Ramzesku, szukamy ciągle. Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kara. napisał(a):Czeka, czeka i czeka...:-( Właśnie, a domku nie widać. :shake: Quote
Zmysł Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Rozmawiałem z Panią Beatą na temat Ramzesa. Siedzi chłopak w DT, grzeczny bardzo i spokojny. Nie było ani jednego telefonu w jego sprawie:shake: Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zmysł napisał(a):Rozmawiałem z Panią Beatą na temat Ramzesa. Siedzi chłopak w DT, grzeczny bardzo i spokojny. Nie było ani jednego telefonu w jego sprawie:shake: Taki piekny pies, szkoda mi go bardzo. :-( Quote
Kara. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Też mi go strasznie szkoda. Pasuje mi, żeby władczo na kanapie leżeć, a latem na ganku na słoneczku:roll: U siebie... Quote
Kara. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Przestaje mi się ten świat podobać. Tyle fajnych psów a ludzie nie widzą. Ślepe jakieś czy co.:mad: Dobrze chociaż że Stasinkowi z mojego podpisu domek się szykuje.:lol: Może ta reszta za ładna i nie wzrusza:roll: Quote
tomcug Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Już dawno to zauważyłam. Ludzie patrzą "inaczej" i nie dostrzegają prawdziwych wartości. Quote
Zmysł Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Kara. napisał(a):Przestaje mi się ten świat podobać. Tyle fajnych psów a ludzie nie widzą. Ślepe jakieś czy co.:mad: Dobrze chociaż że Stasinkowi z mojego podpisu domek się szykuje.:lol: Może ta reszta za ładna i nie wzrusza:roll: oby było OK! Quote
Recommended Posts