Kara. Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wątku osobnego nie ma. Na dorciowym wątku wyszło, że nie ma węgla. I postanowiłyśmy uzbierać dla niej też. Nie wiemy czy nam się uda.:-( Tu wątek na którym to "wylazło". http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78469&postdays=0&postorder=asc&start=1215 A jeśli chcesz się upewnić to napisz do Marcelibu bo to ona udostępniła swoje konto. Quote
Zmysł Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Kara.']Wątku osobnego nie ma. Na dorciowym wątku wyszło, że nie ma węgla. I postanowiłyśmy uzbierać dla niej też. Nie wiemy czy nam się uda.:-( Tu wątek na którym to "wylazło". http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78469&postdays=0&postorder=asc&start=1215 A jeśli chcesz się upewnić to napisz do Marcelibu bo to ona udostępniła swoje konto. e, nie muszę, zarówno Neris jak i Marcelibu to wiarygodne osoby;) Quote
Talcott Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 "szkoda" może że nie lubię "zadym" to byłaby " okazja" żeby powiedzieć jej parę słów w zamian za to co naplotła jak usiłowałam ratować Pata. Poproszę konto na Pm:lol: Quote
Kara. Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zmysł napisał(a):e, nie muszę, zarówno Neris jak i Marcelibu to wiarygodne osoby;) Gdyby to nie chodziło o dobrą sprawę to zrobiłabym tak:obrazic:;) Talcott napisał(a):"szkoda" może że nie lubię "zadym" to byłaby " okazja" żeby powiedzieć jej parę słów w zamian za to co naplotła jak usiłowałam ratować Pata. Poproszę konto na Pm:lol: hb vb j To od mojej córeczki. Chyba mówi dziękuję:lol: Ja też:loveu: Quote
tomcug Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 I z wieczorka. Kara, ale masz mądre dziecko. :crazyeye: :evil_lol: Quote
Kara. Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Taaa Już mi rośnie konkurencja do komputera:placz: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nie martw się tanieją!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Półciotek - ostatnie słowo:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kara. Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A drugie pół to co jest:hmmmm: Półwujek:crazyeye: Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Drugie pół Dziecię wyćmoktało - odzyskasz jak skończy studia - no moze troszkę później:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kara. Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A mój TZ chce drugie:eek: Niech sobie ma ale bez mojego udziału:evil_lol: Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja zawsze mojemu TZ powtarzałam żeby drugie zmajstrował jakiejś panience a ja wychowam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zmysł Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Dawaj Ramzes... Nikt nie zagląda do sunieczki:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121995 Quote
tomcug Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Zmysł napisał(a):A później się dziwicie:shake: No właśnie, właśnie. :razz: Quote
Talcott Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Zmysł napisał(a):A później się dziwicie:shake: Jak urodzisz to pogadamy:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts