Zmysł Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Kara. , a tak przy okazji- w sprawie wysyłki. Czy był jakiś punkt kontaktowy w W-wie? czy coś mi się pomyliło? Quote
Kara. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Był. Ale się przeprowadzili. Kody jakieś na wejścia i wyjścia porobili i choroba wie jak tam teraz wygląda. Dawno nie byłam w firmie, zresztą nie ma po co, bo część już zlikwidowali. Takie nowe rządy:-( Quote
Kara. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 I kolejny co do soboty ma mieć dom. Kropka:cool1: Quote
tomcug Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Kara. napisał(a):I kolejny co do soboty ma mieć dom. Kropka:cool1: Tych sobót jeszcze trochę przed nami jest pewnie..... Quote
Kara. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ale ja od soboty do nie-wiadomo-kiedy:angryy: nie będę mieć netu, więc nie ma czasu na jakieś tam soboty:cool1: Quote
Recommended Posts