Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Taa.... co najwyżej na przerwach w awanturach :diabloti:[/quote]

to niech on sie kloci a ty zrelaksuj sie przy pifku udajac ze ten glos nad toba to telewizor a nie TZ :evilbat:

Posted

[quote name='Tengusia']to niech on sie kloci a ty zrelaksuj sie przy pifku udajac ze ten glos nad toba to telewizor a nie TZ :evilbat:[/quote]
[FONT=Arial Black][I]
bardzo dobra rada ;)[/I][/FONT]

Posted

O tym, że momentami wychodzi ze mnie prawdziwa suka to wiem od dawna :diabloti:... Birma i Jaga się ze mną równać nie mogą :evil_lol:.
A z chłopem... no cóż, sytuacja dość skomplikowana :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']O tym, że momentami wychodzi ze mnie prawdziwa suka to wiem od dawna :diabloti:... Birma i Jaga się ze mną równać nie mogą :evil_lol:.
A z chłopem... no cóż, sytuacja dość skomplikowana :roll:[/quote]

[FONT=Arial Black][I]akurat męża na myśli miałam..no ale niech i tak będzie :eviltong:[/I][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wypiłam 2 piffa :roll: i mam w czubie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial Black][I]na zdrowie! :p[/I][/FONT]

[quote name='SZPiLKA23']Ja musiałam ostatnio troszke podcieplic bo miałam horror ogladac .... no i z filmu pamiętam tyle ze sie duzo smiałam 8):roll:[/quote]
[FONT=Arial Black][I]
ja horrorów nie oglądam..nie dla mnie takie filmy :shake:[/I][/FONT]

[FONT=Arial Black][I]-----------------------
spadł u nas śnieg...piździ gorzej niż w kieleckim.... zabierzcie stąd tą zimę :placz: kawa stygnie w tempie ekspresowym i już mrówki lodowisko by mogły sobie na niej urządzić :shake:[/I][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka']
[I][FONT=Arial Black]spadł u nas śnieg...piździ gorzej niż w kieleckim.... zabierzcie stąd tą zimę :placz: kawa stygnie w tempie ekspresowym i już mrówki lodowisko by mogły sobie na niej urządzić :shake:[/FONT][/I][/quote]

Spadł, ale czy się trzyma? Bo ja chcę, żeby się utrzymał ;)

Posted

[quote name='agnethka'][FONT=Arial Black][I]ja wiem, że masz SAMKI i dla nich ta pogoda jest super...ale moje SBT nie są tym zachwycone :shake:[/I][/FONT]

[I][FONT=Arial Black]Vikuśka wybiegła rano na dwór, siknęła i biegiem do domu, bo jej ogon marzł - kupkę rąbnęła w kuchni na podłodze...[/FONT][/I]

[I][FONT=Arial Black]jedynie CTR się nie przejmuje, ale to cwaniak, bo na zimę już zarósł i mu ciepło :evil_lol:[/FONT][/I]

[I][FONT=Arial Black]mam nadzieję, że śnieg ZNIKNIE :diabloti:[/FONT][/I][/quote]

Ze Skoczowa do Bychawy jest kawałek, jestem skłonna przyjąć u nas cały śnieg, który ma spaść u Ciebie, Twoim będzie dobrze i moim będzie dobrze :) Dla przykładu powiem Ci, że Samki mi połowę dnia na balkonie spędzają.

Posted

[quote name='jbk']Spadł, ale czy się trzyma? Bo ja chcę, żeby się utrzymał ;)[/quote]

[FONT=Arial Black][I]ja wiem, że masz SAMKI i dla nich ta pogoda jest super...ale moje SBT nie są tym zachwycone :shake:

Vikuśka wybiegła rano na dwór, siknęła i biegiem do domu, bo jej ogon marzł - kupkę rąbnęła w kuchni na podłodze...

jedynie CTR się nie przejmuje, ale to cwaniak, bo na zimę już zarósł i mu ciepło :evil_lol:

mam nadzieję, że śnieg ZNIKNIE :diabloti:[/I][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka']

[FONT=Arial Black][I]zmieniłam, bo jest pewna osoba, która używa tego kolorku w galeriach, w których i ja piszę i mi się wypowiedzi za bardzo zlewają ;) muszę cosik oryginalnego wymyśleć ;)[/I][/FONT][/quote]
[B][I] Emdziol :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Ten jest bardzo oryginalny :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='jbk']Ze Skoczowa do Bychawy jest kawałek, jestem skłonna przyjąć u nas cały śnieg, który ma spaść u Ciebie, Twoim będzie dobrze i moim będzie dobrze :) Dla przykładu powiem Ci, że Samki mi połowę dnia na balkonie spędzają.[/quote]

[FONT=Arial Black][I]oj..to zabieraj ;) tyle, że ten śnieg powoli znikać zaczyna :diabloti:[/I][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]Elo :eviltong: Czemu zmieniłaś łososiowy kolorek ? :placz:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial Black][I]zmieniłam, bo jest pewna osoba, która używa tego kolorku w galeriach, w których i ja piszę i mi się wypowiedzi za bardzo zlewają ;) muszę cosik oryginalnego wymyśleć ;)[/I][/FONT]

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Przyszłam sobie :cool3: Widzę że jak ja chorowałam to tu imperza na całego była :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial Black][I]a tam zaraz na całego....jedno piffko wypiłam :evil_lol:[/I][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I] Emdziol :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Ten jest bardzo oryginalny :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]

[FONT=Arial Black][COLOR=Olive][I]taaa...oczojebny i MODY mnie będą za niego ścigać :evil_lol:[/I][/COLOR][/FONT]