bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='agnethka'][FONT=Arial Black][I]a podobno na to zawsze jest czas... :diabloti:[/I][/FONT][/quote] Taa.... co najwyżej na przerwach w awanturach :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Taa.... co najwyżej na przerwach w awanturach :diabloti:[/quote] to niech on sie kloci a ty zrelaksuj sie przy pifku udajac ze ten glos nad toba to telewizor a nie TZ :evilbat: Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Tengusia']to niech on sie kloci a ty zrelaksuj sie przy pifku udajac ze ten glos nad toba to telewizor a nie TZ :evilbat:[/quote] [FONT=Arial Black][I] bardzo dobra rada ;)[/I][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tak się nie da, biorę czynny udział :diabloti: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To tym bardziej trzeba gardło przepłukać:eviltong: Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Tak się nie da, biorę czynny udział :diabloti:[/quote] [FONT=Arial Black] [I]nie szkoda Ci nerwów na chłopa? :roll:[/I][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='groszek83']To tym bardziej trzeba gardło przepłukać:eviltong:[/quote] Bonsai sluchaj dobrych rad :klacz: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Wydawało mi się, że u Bonsai to suki robią awantury..... Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='jbk']Wydawało mi się, że u Bonsai to suki robią awantury.....[/quote] [FONT=Arial Black][I]może jest coś o czym nie wie :diabloti:[/I][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 O tym, że momentami wychodzi ze mnie prawdziwa suka to wiem od dawna :diabloti:... Birma i Jaga się ze mną równać nie mogą :evil_lol:. A z chłopem... no cóż, sytuacja dość skomplikowana :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wypiłam 2 piffa :roll: i mam w czubie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja musiałam ostatnio troszke podcieplic bo miałam horror ogladac .... no i z filmu pamiętam tyle ze sie duzo smiałam 8):roll: Quote
agnethka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='bonsai_88']O tym, że momentami wychodzi ze mnie prawdziwa suka to wiem od dawna :diabloti:... Birma i Jaga się ze mną równać nie mogą :evil_lol:. A z chłopem... no cóż, sytuacja dość skomplikowana :roll:[/quote] [FONT=Arial Black][I]akurat męża na myśli miałam..no ale niech i tak będzie :eviltong:[/I][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wypiłam 2 piffa :roll: i mam w czubie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial Black][I]na zdrowie! :p[/I][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Ja musiałam ostatnio troszke podcieplic bo miałam horror ogladac .... no i z filmu pamiętam tyle ze sie duzo smiałam 8):roll:[/quote] [FONT=Arial Black][I] ja horrorów nie oglądam..nie dla mnie takie filmy :shake:[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]----------------------- spadł u nas śnieg...piździ gorzej niż w kieleckim.... zabierzcie stąd tą zimę :placz: kawa stygnie w tempie ekspresowym i już mrówki lodowisko by mogły sobie na niej urządzić :shake:[/I][/FONT] Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='agnethka'] [I][FONT=Arial Black]spadł u nas śnieg...piździ gorzej niż w kieleckim.... zabierzcie stąd tą zimę :placz: kawa stygnie w tempie ekspresowym i już mrówki lodowisko by mogły sobie na niej urządzić :shake:[/FONT][/I][/quote] Spadł, ale czy się trzyma? Bo ja chcę, żeby się utrzymał ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='agnethka'][FONT=Arial Black][I]ja wiem, że masz SAMKI i dla nich ta pogoda jest super...ale moje SBT nie są tym zachwycone :shake:[/I][/FONT] [I][FONT=Arial Black]Vikuśka wybiegła rano na dwór, siknęła i biegiem do domu, bo jej ogon marzł - kupkę rąbnęła w kuchni na podłodze...[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]jedynie CTR się nie przejmuje, ale to cwaniak, bo na zimę już zarósł i mu ciepło :evil_lol:[/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black]mam nadzieję, że śnieg ZNIKNIE :diabloti:[/FONT][/I][/quote] Ze Skoczowa do Bychawy jest kawałek, jestem skłonna przyjąć u nas cały śnieg, który ma spaść u Ciebie, Twoim będzie dobrze i moim będzie dobrze :) Dla przykładu powiem Ci, że Samki mi połowę dnia na balkonie spędzają. Quote
agnethka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='jbk']Spadł, ale czy się trzyma? Bo ja chcę, żeby się utrzymał ;)[/quote] [FONT=Arial Black][I]ja wiem, że masz SAMKI i dla nich ta pogoda jest super...ale moje SBT nie są tym zachwycone :shake: Vikuśka wybiegła rano na dwór, siknęła i biegiem do domu, bo jej ogon marzł - kupkę rąbnęła w kuchni na podłodze... jedynie CTR się nie przejmuje, ale to cwaniak, bo na zimę już zarósł i mu ciepło :evil_lol: mam nadzieję, że śnieg ZNIKNIE :diabloti:[/I][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [B][I]Elo :eviltong: Czemu zmieniłaś łososiowy kolorek ? :placz:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='agnethka'] [FONT=Arial Black][I]zmieniłam, bo jest pewna osoba, która używa tego kolorku w galeriach, w których i ja piszę i mi się wypowiedzi za bardzo zlewają ;) muszę cosik oryginalnego wymyśleć ;)[/I][/FONT][/quote] [B][I] Emdziol :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Ten jest bardzo oryginalny :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
agnethka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='jbk']Ze Skoczowa do Bychawy jest kawałek, jestem skłonna przyjąć u nas cały śnieg, który ma spaść u Ciebie, Twoim będzie dobrze i moim będzie dobrze :) Dla przykładu powiem Ci, że Samki mi połowę dnia na balkonie spędzają.[/quote] [FONT=Arial Black][I]oj..to zabieraj ;) tyle, że ten śnieg powoli znikać zaczyna :diabloti:[/I][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]Elo :eviltong: Czemu zmieniłaś łososiowy kolorek ? :placz:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial Black][I]zmieniłam, bo jest pewna osoba, która używa tego kolorku w galeriach, w których i ja piszę i mi się wypowiedzi za bardzo zlewają ;) muszę cosik oryginalnego wymyśleć ;)[/I][/FONT] Quote
klaudia&Manta Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Przyszłam sobie :cool3: Widzę że jak ja chorowałam to tu imperza na całego była :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Przyszłam sobie :cool3: Widzę że jak ja chorowałam to tu imperza na całego była :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial Black][I]a tam zaraz na całego....jedno piffko wypiłam :evil_lol:[/I][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [B][I]Napisałam posta ale przeskoczył :angryy:[/I][/B] Quote
agnethka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Emdziol :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Ten jest bardzo oryginalny :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] [FONT=Arial Black][COLOR=Olive][I]taaa...oczojebny i MODY mnie będą za niego ścigać :evil_lol:[/I][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To za kolor czcionki też tu ścigają:look3: Quote
Recommended Posts