Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Megi wcale nie chodzi na spacery,bo ja przebywam poza Białymstokiem.Wszystko jedno kiedy,jeśli mogłabyś okreslić godziny w których Ty możesz,to zadzownie do lecznicy i ich uprzedzę...
Zresztą już piszę PW

Posted

Mam pytanie ile suńka ma czasu ? :stop: I czy jeszcze nikt się nie zgłosił chodźby na tymczas ? :???::???::???::???:

[quote name='Evelin']No to miałam parę dni wolnego.Pojechałam na wieś,sielską ,anielską...I oto pokłosie urlopu,maleńka,nie siegająca kolana suczynka Megi.Jest w zaawansowanej ciązy z dużym psem.Na ulicy małego miasteczka w podlaskim zyje Jej sie nie najgorzej,są dobre dusze,które dokarmiają i pogłaskają...Suczka została dzis złapana(drugim hyclem oprócz mnie była maoja siostra..:smile:),jest b.ufna,trzyma się nogi...Jutro umówiona jest na sterylke, boks zarezerwowany,po 10 dniach bedzie do odebrania...Nie mogę Jej wziąć,jesli nic nie wyjdzie z szukaniem domku najwyżej wróci na ulicę.Ale już bez szczeniaków ,które zasiliłyby kolejne pokolenie bezdomniaczków..Nie umiem Jej pomóc inaczej,zrobie chociaz tyle..
A może komus spodoba się maleńka Megi?To bardzo łagodna,ufna suczka..lgnie do człowieka..taka na kolanka...
Oto Megi

Nie sięga kolana...

Posted

Fajny bannerek. Zaraz sobie zainstaluję ;). Evelin- a może zmienić tytuł wątku na bardziej dramatyczy- że Megi w środę wraca na ulicę, do schronu itp. Może wtedy więcej ludzi tu zajrzy ;)

Posted

Dziękuje za banerek.Suńka ma czas do środy.Dotąd bedzie w boksie u weta.W środę muszę Ja odebrać.Dzis pójdzie na spacer z Jaanna.Jutro i pojutrze za mną.Niestety na razie nie mamy tymczasu.
Ale nie tracimy nadziei i szukamy dalej.Może jakoś się uda...
Aha i najwazniejsze-wszystko w porządku po operacji ,czuje się dobrze.

Posted

Czuje się dobrze to za mało powiedziane ;) Ona jest w świetnej formie! Na spacerku za...ała jak mały samochodzik. Chodziłyśmy dość długo, ale się nie wysiusiała, za to kupal był i to ogromny. Nie wiem gdzie to w tej psince mieściło:crazyeye:.
Sunia została wygłaskana na cztery ręce. To bardzo miły psiak, taki typowy "nakolannik" :evil_lol: Oczywiście jak tylko zdarzyła się okazja wlazła mojej córci na kolana i wylizała jej gębę :evil_lol:
Dałyśmy małej ciepły kocyk, żeby jej było miękko i ciepło w dupkę, ale do boksu i tak nie bardzo chciała wracać :roll: To naprawdę słodki psiak, idealny na kolanka, kanapę i do łóżeczka :oops:

Posted

To piesek rasowy ...nazwa:nakolankowiec podlaski :)
Jaanna super relacja...
Jutro kolejna sesja zdjeciowa...
A póki co super sunia szuka...choćby tymczasu..może byc płatny...

Posted

Dzisiejszy spacerek...Megi jest ufna,lgnie do człowieka,cieszy się całą sobą :)
Powrót do boksu to nieszczęście..drżała,a potem zaczęła rozpaczliwie poszczekiwać..Tez chciałaby iść..

Tak się usmiecham :)

Chce do domuuuuu

Posted

ma mieć allegro,jest na plakacie adopcyjnym TOZ może komuś wpadnie w oko na wystwie psów rasowych..ona w sumie rasowa jest-nakolankowiec podlaski:lol!::lol!::lol!: