evita. Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Evelin- już wysłałam do Ciebie priva. Czekam tylko na tekścik, namiary kontaktowe i zrobię małej allegro i spróbuję porobić parę ogłoszeń w necie. Quote
jaanna019 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 W jakich godzinach Megi potrzebuje spaceru? Quote
Evelin Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Megi wcale nie chodzi na spacery,bo ja przebywam poza Białymstokiem.Wszystko jedno kiedy,jeśli mogłabyś okreslić godziny w których Ty możesz,to zadzownie do lecznicy i ich uprzedzę... Zresztą już piszę PW Quote
evita. Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Malutka Megi przypomina się na dobranoc ;) Quote
Karolina14022 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mam pytanie ile suńka ma czasu ? :stop: I czy jeszcze nikt się nie zgłosił chodźby na tymczas ? :???::???::???::???: [quote name='Evelin']No to miałam parę dni wolnego.Pojechałam na wieś,sielską ,anielską...I oto pokłosie urlopu,maleńka,nie siegająca kolana suczynka Megi.Jest w zaawansowanej ciązy z dużym psem.Na ulicy małego miasteczka w podlaskim zyje Jej sie nie najgorzej,są dobre dusze,które dokarmiają i pogłaskają...Suczka została dzis złapana(drugim hyclem oprócz mnie była maoja siostra..:smile:),jest b.ufna,trzyma się nogi...Jutro umówiona jest na sterylke, boks zarezerwowany,po 10 dniach bedzie do odebrania...Nie mogę Jej wziąć,jesli nic nie wyjdzie z szukaniem domku najwyżej wróci na ulicę.Ale już bez szczeniaków ,które zasiliłyby kolejne pokolenie bezdomniaczków..Nie umiem Jej pomóc inaczej,zrobie chociaz tyle.. A może komus spodoba się maleńka Megi?To bardzo łagodna,ufna suczka..lgnie do człowieka..taka na kolanka... Oto Megi Nie sięga kolana... Quote
Korenia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Sunia ma czas do środy - nikt się nie zgłosił na tymczas. Quote
evita. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Fajny bannerek. Zaraz sobie zainstaluję ;). Evelin- a może zmienić tytuł wątku na bardziej dramatyczy- że Megi w środę wraca na ulicę, do schronu itp. Może wtedy więcej ludzi tu zajrzy ;) Quote
Evelin Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Dziękuje za banerek.Suńka ma czas do środy.Dotąd bedzie w boksie u weta.W środę muszę Ja odebrać.Dzis pójdzie na spacer z Jaanna.Jutro i pojutrze za mną.Niestety na razie nie mamy tymczasu. Ale nie tracimy nadziei i szukamy dalej.Może jakoś się uda... Aha i najwazniejsze-wszystko w porządku po operacji ,czuje się dobrze. Quote
jaanna019 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czuje się dobrze to za mało powiedziane ;) Ona jest w świetnej formie! Na spacerku za...ała jak mały samochodzik. Chodziłyśmy dość długo, ale się nie wysiusiała, za to kupal był i to ogromny. Nie wiem gdzie to w tej psince mieściło:crazyeye:. Sunia została wygłaskana na cztery ręce. To bardzo miły psiak, taki typowy "nakolannik" :evil_lol: Oczywiście jak tylko zdarzyła się okazja wlazła mojej córci na kolana i wylizała jej gębę :evil_lol: Dałyśmy małej ciepły kocyk, żeby jej było miękko i ciepło w dupkę, ale do boksu i tak nie bardzo chciała wracać :roll: To naprawdę słodki psiak, idealny na kolanka, kanapę i do łóżeczka :oops: Quote
Evelin Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 To piesek rasowy ...nazwa:nakolankowiec podlaski :) Jaanna super relacja... Jutro kolejna sesja zdjeciowa... A póki co super sunia szuka...choćby tymczasu..może byc płatny... Quote
evita. Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Nie dość, że śliczna to jeszcze super charakter :lol: Megi szuka domkuuuu ! Quote
Evelin Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dzisiejszy spacerek...Megi jest ufna,lgnie do człowieka,cieszy się całą sobą :) Powrót do boksu to nieszczęście..drżała,a potem zaczęła rozpaczliwie poszczekiwać..Tez chciałaby iść.. Tak się usmiecham :) Chce do domuuuuu Quote
Evelin Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 no nie wierzę..nikt nie odwiedzi maleńkiej Megi..Ona tak się stara..usmiecha się... Quote
pucka69 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 jestem, jestem. gdzie Megie jest ogłoszona? Quote
Evelin Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 ma mieć allegro,jest na plakacie adopcyjnym TOZ może komuś wpadnie w oko na wystwie psów rasowych..ona w sumie rasowa jest-nakolankowiec podlaski:lol!::lol!::lol!: Quote
Recommended Posts