Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jedziemy sie pokazac p. Alicji, ktora chce adoptowac jamniora, a juz ma sunie z Elblaga ze schroniska

straszny pieszczoch z Chrupka jest i pieknie sie zachowuje wobec innych psow, dzis bylismy na spacerze w 9 psow i ladnie sie wita, nie zaczepia

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylismy na wizycie, nie poznalismy jeszcze syna p. Alicji (yunona na naszym forum) a mam zwyczaj podejmowac decyzje jak zobacze cala rodzine, czekamy tez az zapadnie rodzinna decyzja

Chrupek bezproblemowo zapoznal sie z jamniczka Fery z Elblaga, zabral jej kosc :)

umawiamy go na kastracje na ten tydzien

Posted

Jesteśmy zdecydowani na adopcję Chrupka. Wizyta dzisiejsza wyszła nagle, a Michał (syn) pojechał odebrać stertę materiałow do pracy dyplomowej i był wcześniej umówiony. Kocha bardzo Ferkę i dlatego zdecydowaliśmy , że powinna mieć towarzystwo. Jest bardzo towarzyską pieszczochą, a na spacerach nie przepuszcza żadnego psa, z każdym musi się zapoznać. Jej prawidłowa reakcja na Chrupka upewniła mnie że będzie dobrze.
Trzymamy kciuki za Chrupka i czekamy na dobrą wiadomość. :multi:

Posted

[quote name='yunona']Jesteśmy zdecydowani na adopcję Chrupka. Wizyta dzisiejsza wyszła nagle, a Michał (syn) pojechał odebrać stertę materiałow do pracy dyplomowej i był wcześniej umówiony. Kocha bardzo Ferkę i dlatego zdecydowaliśmy , że powinna mieć towarzystwo. Jest bardzo towarzyską pieszczochą, a na spacerach nie przepuszcza żadnego psa, z każdym musi się zapoznać. Jej prawidłowa reakcja na Chrupka upewniła mnie że będzie dobrze.
Trzymamy kciuki za Chrupka i czekamy na dobrą wiadomość. :multi:[/quote]
[B]
A pokażesz nam zdjęcia Ferki?[/B]

Posted

napisze tylko, ze rozwazam dla Chrupka rozne mozliwosci bo tym razem nie zamierzam sie pomylic

nawet nie wiecie jak on sie juz przywiazal do dt

jest psem bardzo aktywnym i chce mu te aktywnosc zapewnic na cale zycie

Posted

dzis zostal Chrupek zaszczepiony na wirusowki, kometa dziekujemy serdecznie i odrobaczenie tez zaliczymy

szkoda ze po jego przeszlosci nie ostala sie ksiazeczka, ale ma juz nowa na nowa droge zycia

Posted

Chrupek wazy prawie 9 kg mimo, ze jest szczuplutki, taka figure powinno miec wiecej jamniorow, szczuply ale umiesniony. dzis bedzie biegal pewnie z moim stadkiem troche, zeby cwiczyc forme, on bardzo lubi ganiac

Posted

Miałam dzisiaj szczęście poznać osobiście Chrupka. Luka zabieraj te zdjęcia, nawet w połowie nie oddają jego urody. Piękne umaszczenie, ładna figurka, nie jest zatuczony. Mam hopla na tym punkcie i z marszu "kasuję" kandydatów tuczących jamniki. Chrupek dał sie bez problemu pomiziać. Bardzo ładnie sie przywitał z Morwą (moją tymczasowiczką którą przywiozłam na sterylkę). Ale po wejściu do gabinetu pokazał kto rządzi :)

Posted

[quote name='luka1']no to mówiłam że na zdjeciach wyszedła całkiem inny niz jest w realu. Ma super figurke i te udeczka grilowe :eviltong:[/quote]

No masz rację udeczka są mniamniusie