eurydyka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jedziemy sie pokazac p. Alicji, ktora chce adoptowac jamniora, a juz ma sunie z Elblaga ze schroniska straszny pieszczoch z Chrupka jest i pieknie sie zachowuje wobec innych psow, dzis bylismy na spacerze w 9 psow i ladnie sie wita, nie zaczepia Quote
luka1 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 myślę że on mimo wszystko nie jest taki zły - poprostu za wiele sie wokoło niego dzieje w ostanim okresie. Quote
danka1234 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Toż to ideał,nie zaczepia psów,łagodny,słodziutki,oby trafił na odpowiednich ludzi.Potrzebuje tylko trochę wyrozumiałosci po tym co ostatnio pszeszedł. Quote
luka1 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 z niecierpliwościa czekam na wiadomoś - dobrą wiadomość oczywiście. Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [CENTER][FONT=Impact][SIZE=6]Trzyyyyyymam!!!!!!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
eurydyka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 bylismy na wizycie, nie poznalismy jeszcze syna p. Alicji (yunona na naszym forum) a mam zwyczaj podejmowac decyzje jak zobacze cala rodzine, czekamy tez az zapadnie rodzinna decyzja Chrupek bezproblemowo zapoznal sie z jamniczka Fery z Elblaga, zabral jej kosc :) umawiamy go na kastracje na ten tydzien Quote
luka1 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Uf, ja w niego wierzę, a jeszcze bardziej w ciebie Eurydyko (potrzena wizyta na brudnie - domek dla mojego szczeniaka) Quote
eurydyka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 czekam na fotki z dzisiejszego spaceru az przyjaciele je na siec wrzuca Quote
eurydyka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 nie bedzie mnie przez 2 dni w kraju, wiec bedzie mniej pisania Quote
yunona Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jesteśmy zdecydowani na adopcję Chrupka. Wizyta dzisiejsza wyszła nagle, a Michał (syn) pojechał odebrać stertę materiałow do pracy dyplomowej i był wcześniej umówiony. Kocha bardzo Ferkę i dlatego zdecydowaliśmy , że powinna mieć towarzystwo. Jest bardzo towarzyską pieszczochą, a na spacerach nie przepuszcza żadnego psa, z każdym musi się zapoznać. Jej prawidłowa reakcja na Chrupka upewniła mnie że będzie dobrze. Trzymamy kciuki za Chrupka i czekamy na dobrą wiadomość. :multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Super wieści :loveu: Chrupek trafił na odpowiednich ludzi. Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='yunona']Jesteśmy zdecydowani na adopcję Chrupka. Wizyta dzisiejsza wyszła nagle, a Michał (syn) pojechał odebrać stertę materiałow do pracy dyplomowej i był wcześniej umówiony. Kocha bardzo Ferkę i dlatego zdecydowaliśmy , że powinna mieć towarzystwo. Jest bardzo towarzyską pieszczochą, a na spacerach nie przepuszcza żadnego psa, z każdym musi się zapoznać. Jej prawidłowa reakcja na Chrupka upewniła mnie że będzie dobrze. Trzymamy kciuki za Chrupka i czekamy na dobrą wiadomość. :multi:[/quote] [B] A pokażesz nam zdjęcia Ferki?[/B] Quote
eurydyka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 napisze tylko, ze rozwazam dla Chrupka rozne mozliwosci bo tym razem nie zamierzam sie pomylic nawet nie wiecie jak on sie juz przywiazal do dt jest psem bardzo aktywnym i chce mu te aktywnosc zapewnic na cale zycie Quote
luka1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Poznałas Chrupka i wiesz czego mu trzeba - wiem że podejmiesz taka decyzją jaka bedzie najlepsza dla psiny. Quote
eurydyka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dzis zostal Chrupek zaszczepiony na wirusowki, kometa dziekujemy serdecznie i odrobaczenie tez zaliczymy szkoda ze po jego przeszlosci nie ostala sie ksiazeczka, ale ma juz nowa na nowa droge zycia Quote
yunona Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Podaję link na którym można obejrzeć Ferkę : [URL="http://www.dogomania.pl/gallery/149/33/5783.html"]www.dogomania.pl/gallery/149/33/5783.html[/URL] Quote
eurydyka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Chrupek wazy prawie 9 kg mimo, ze jest szczuplutki, taka figure powinno miec wiecej jamniorow, szczuply ale umiesniony. dzis bedzie biegal pewnie z moim stadkiem troche, zeby cwiczyc forme, on bardzo lubi ganiac Quote
eurydyka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 zrobil sie z niego maly krzykacz, w bloku moze byc trudno bo sie sasiedzi beda skarzyc Quote
Isadora7 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Miałam dzisiaj szczęście poznać osobiście Chrupka. Luka zabieraj te zdjęcia, nawet w połowie nie oddają jego urody. Piękne umaszczenie, ładna figurka, nie jest zatuczony. Mam hopla na tym punkcie i z marszu "kasuję" kandydatów tuczących jamniki. Chrupek dał sie bez problemu pomiziać. Bardzo ładnie sie przywitał z Morwą (moją tymczasowiczką którą przywiozłam na sterylkę). Ale po wejściu do gabinetu pokazał kto rządzi :) Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 no to mówiłam że na zdjeciach wyszedła całkiem inny niz jest w realu. Ma super figurke i te udeczka grilowe :eviltong: Quote
Isadora7 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='luka1']no to mówiłam że na zdjeciach wyszedła całkiem inny niz jest w realu. Ma super figurke i te udeczka grilowe :eviltong:[/quote] No masz rację udeczka są mniamniusie Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='luka1'] Ma super figurke i te [B][COLOR=Red]udeczka grilowe[/COLOR][/B] :eviltong:[/quote] No racja, racja Quote
eurydyka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ja Wam dam grillowe :), ale jest szczuplutki i figury sama mu zazdroszcze Quote
Recommended Posts