Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psa na wiadomość ,że jest osoba chetna przetransportowano do ludzi ,którz zlecili mi poszukiwania. Już ze trzy razy pytali kiedy go odbiorę :lol::cool3:
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pani jutro przyjedzie po psiaka. A psiak jest bardzo fajny - mówię wam - super.;)

Posted

[quote name='luka1']psa na wiadomość ,że jest osoba chetna przetransportowano do ludzi ,którz zlecili mi poszukiwania. Już ze trzy razy pytali kiedy go odbiorę :lol::cool3:
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pani jutro przyjedzie po psiaka. A psiak jest bardzo fajny - mówię wam - super.;)[/quote]

Pani gotowa jutro jechać i wg mnie POWINNA JECHAĆ. Od siebie dodam, że to niesamowicie ciepła osoba. Uczestniczy tez w aukcjach cegiełkowych u mnie (i jeszcze ściaga znajomych).

Posted

Moze tak bardzo sie nie cieszcie bo przy moim pechu to jutro ruscy nam bombe prześlą.
Ale jestem umówiona na odbiór psiaka ok godz 10-11 w Sochaczewie.

Posted

[quote name='luka1']Moze tak bardzo sie nie cieszcie bo przy moim pechu to jutro ruscy nam bombe prześlą.
Ale jestem umówiona na odbiór psiaka ok godz 10-11 w Sochaczewie.[/quote]

Luka nie pitol, bo jak podjade do Sochaczewa to :mad::mad:. Weź pod uwage to że Kuba znalazł domek z jamniczego allegra ciotki Isadory - nie ma więc mowy o niefarcie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Talcott']No nie pleć byle czego Lukuniu:mad:[/quote]

dobrze powiedziałaś

[quote name='Ziutka']Ja siedzę po cichutku i zaciskam :thumbs::thumbs:[/quote]
Bardzo mądra dziewczynka jesteś tak trzymać wszystkie ciotki. :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Talcott']Uważaj Lukuniu - spójrz na Avatarek Isadorki - jak sie wkurzy, jak cy... machnie to kręgi szyjne przetrąci:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

dobrze ze tak szybko poszlo Isadorze w szukaniu jamniczego domu, bo pan u którego jest tej noc zaczynał sie juz łamac. Niestety jego zona nie bardzo chce psa, własciwie bardzo nie chce.Pan opowiadał mi jaki Kuba jest mądry, jak do niego do samohodu wskoczył gdy dziadek go laska lał zeby do domu poszedł.... Zdaje sie że Kubus nie miał najlepszego życia po smierci swojej lub swojego własciciela ( juz mi sie poplatało).
Podobno pies miał papiery tylko nikt tego nie dopilnował. Jak zwykle, najważniejszy podział majątku, a pies na końcu. Na tych zdjeciach tak bardzo nie widac, ale Kuba jest bardzo ładny.

Posted

[quote name='luka1']
Podobno pies miał papiery tylko nikt tego nie dopilnował. Jak zwykle, najważniejszy podział majątku, a pies na końcu. Na tych zdjeciach tak bardzo nie widac, ale Kuba jest bardzo ładny.[/quote]

Widać, widać. Kuba ma bardzo ładną sylwetkę jamniczą, ma piękne uszy. I bardzo piękną 100% jamniczą minę :).

Posted

Kuba jest już u mnie. Renia - warczy, Mamba - chodzi dookoła, Kacper sie wścieka, a Kuba drapie drzwi. Ciekawe jak ja dotre z nim do dworca :roll:.
Państwo zamiast smyczy, przyprowadzili go na kabelku. Pies trzęsie sie jak osika, jest wystraszony. Biedak nie wie co go czeka. Swoja droga nie zazdroszczę mu przeżyc z ostatnich dni.

Posted

Dostałam wiadomość - Pani 9,20 ma pociąg z Warszawy za ok godzine bedzie w Sochaczewie. Trzymajcie kciuki ( ale chyba wszyscy śpią jeszcze :crazyeye: )

Posted

[quote name='luka1']Dostałam wiadomość - Pani 9,20 ma pociąg z Warszawy za ok godzine bedzie w Sochaczewie. Trzymajcie kciuki ( ale chyba wszyscy śpią jeszcze :crazyeye: )[/quote]

Ja nie śpię ogryzam paznokietki z niecierpliwości :)

Posted

Kuba chyba już dojezdza do Warszawy :multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że pani będzie tego samego zdania o nim co ja. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: