Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucky vel Czaruś :cool3: został w nowym domu. Powiedzmy, ze jest na próbnym okresie, bo sytuacja z kotkiem dalej nie jest do końca jasna. Państwo bali sie o kociczkę a okazało się, ze to ona jest bardzo zywo zainteresowana psem i po prostu go prowokuje. Lucky na tej jej zaczepki odpowiada marszczeniem warg i ...ucieczką :cool3:. Państwo są bardzo życzliwi, pełnie zrozumienia dla zachowania psa w nowym miejscu, wśród obcych ludzi itp. Bardzo im zależy na tym psiaku, postanowili więc popracowac nad opanowaniem sytuacji w stadzie. Zobaczymy jak im pójdzie.
Ja zaciskam kciuki!!!

Posted

Reno2001 napisał(a):
Oby było wszystko OK, bo ujechałam sie dziś po pachy :cool3:.

Będzie napewno:loveu:to naprawdę taki mądrala. Nigdy nie zapomnę jak pod schronem wskoczył mi do auta i błagalnym wzrokiem mowił " nie oddawaj mnie tam, ja tam nie chce, ja juz tam byłem":oops:

Mma nadzieję, ze bedzie szczęsliwy a ludzie dla niego wspaniali;)

• 3 weeks later...
Posted

Lucky (teraz Czaruś) jak na mądrego psa przystało zadomowił się w nowym domku na całego :-)
Państwo są zachyceni Czarusiem, zaczyna on szczekać na obcych, poznaje co to piłeczka i kośc.
A co najważniejsze Czaruś pokochał sie z koteczką :loveu:

Z całego serca dziekuje za wspaniały dom dla Luckiego, do tej pory szczescie sie do niego nie usmiechało. Bardzo dziekuje za to ze dali mu państwo czas i szanse na oswojenie sie z kotkiem. Życze wszystkiego dobrego przez długi,długi czas :multi:

" class="ipsImage" alt="">