Ayia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Lucky napewno pokochal koteczka :cool3: Quote
Reno2001 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Lucky vel Czaruś :cool3: został w nowym domu. Powiedzmy, ze jest na próbnym okresie, bo sytuacja z kotkiem dalej nie jest do końca jasna. Państwo bali sie o kociczkę a okazało się, ze to ona jest bardzo zywo zainteresowana psem i po prostu go prowokuje. Lucky na tej jej zaczepki odpowiada marszczeniem warg i ...ucieczką :cool3:. Państwo są bardzo życzliwi, pełnie zrozumienia dla zachowania psa w nowym miejscu, wśród obcych ludzi itp. Bardzo im zależy na tym psiaku, postanowili więc popracowac nad opanowaniem sytuacji w stadzie. Zobaczymy jak im pójdzie. Ja zaciskam kciuki!!! Quote
Reno2001 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ruda76 napisał(a):to trzymamy kciuki;) Reno dzięki,;) Oby było wszystko OK, bo ujechałam sie dziś po pachy :cool3:. Quote
ruda76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Reno2001 napisał(a):Oby było wszystko OK, bo ujechałam sie dziś po pachy :cool3:. Będzie napewno:loveu:to naprawdę taki mądrala. Nigdy nie zapomnę jak pod schronem wskoczył mi do auta i błagalnym wzrokiem mowił " nie oddawaj mnie tam, ja tam nie chce, ja juz tam byłem":oops: Mma nadzieję, ze bedzie szczęsliwy a ludzie dla niego wspaniali;) Quote
Reno2001 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 szajbus napisał(a):To co? Zdejmować go z ogłoszeń? No, ja go z allegro zdjęłam. Quote
Niewiasta_21 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Lucky (teraz Czaruś) jak na mądrego psa przystało zadomowił się w nowym domku na całego :-) Państwo są zachyceni Czarusiem, zaczyna on szczekać na obcych, poznaje co to piłeczka i kośc. A co najważniejsze Czaruś pokochał sie z koteczką :loveu: Z całego serca dziekuje za wspaniały dom dla Luckiego, do tej pory szczescie sie do niego nie usmiechało. Bardzo dziekuje za to ze dali mu państwo czas i szanse na oswojenie sie z kotkiem. Życze wszystkiego dobrego przez długi,długi czas :multi: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
hanka456 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Te Anioły wiedziały co robią, bo taki wspaniały dom już na niego czekał. Tylko trzeba było troszkę pomieszać w internecie. Quote
szajbus Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ja też. Nie ma piekniejszego widoku, jak zadowolona mordka psiaka Quote
Recommended Posts