Jump to content
Dogomania

Lala - stareńka pekinka MA DOM - zostaje na zawsze u Madzi :)

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
dziewczyny a co z tym tymczasem o ktorym pisala Okta?

coś tam póki co nie wyszło... :roll: Ale w sumie bardziej bym się skupila na DS, bo DT jak narazie jest.

Przecież fotki są na pierwszej stronce ;)

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
wiem, ale ja potrzebuję do ogłoszenia na maila - zrobiłam jej ogłoszenie ze zdjęciem swojego spaniela tybetańskiego

a nie możesz sobie tych zgrać na kompa? Bo ja lepszej jakości na kompie nie mam :oops:

Posted

zdjęcia z forum, umieszczane przez np.fotosik chyba nie dają się zgrywać. Próbowałam i nic nie wyszło. Można w plik tekstowy, ale wtedy nie można ich kadrować ani nic. Przynajmniej ja ne potrafię. Wystarczy to pierwsze

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
aż mi głupi, że to takie proste.
zaraz ją wstawię
dzięki

spoko :cool3: Jak to zawsze mówię, człowiek uczy się przez całe życie ;)

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
Jeżeli mnie się udało zgrać to zdjęcie - to znaczy że Lalce też się uda. I znajdzie swój dom

napewno... ale oby jak najszybciej ;)

• 1 month later...
Posted

oktawia6 napisał(a):
to n a pewno Mysiu tam zostanie-tak przypuszczam-chyba że osoba która ją obecnie ma dużo psów i sunia ma mały komfort

póki co nie mamy wyjscia i sunia zostać tam musi, ale cały czas szukamy domku ;)

Posted

oktawia6 napisał(a):
a widziałaś może Mysiu czy któraś z wolontariuszek ten tymczas jaki ma Lalunia? bo rozumiem to osoba zaufana?

Lalunia jest u wolontariuszki z naszego schroniska i mojej przyjaciółki ;) Madzia w schronisku pomaga od 7 lat, nawet bywał a na dogo, ale od pewnego czasu nie mogła się zalogować.

Posted

Mysia_ napisał(a):

Lalunia jest u wolontariuszki z naszego schroniska i mojej przyjaciółki ;) Madzia w schronisku pomaga od 7 lat, nawet bywał a na dogo, ale od pewnego czasu nie mogła się zalogować.

czyli osoba zaufana:lol:ma u niej dobrze Mysia? widujesz Lalunię czasem-może na spacerku? nie mów że Magda nie zakochała się w seniorce Laluni-bo w to nie uwierzę:evil_lol: