zaba14 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 to trzymam mocno kciuki za sunke!! :loveu: Quote
Asia_Klero Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jesli chodzilo o domek ktory mogl byc domkiem lali gdzie Madzia byla wczoraj to niestety raczej nic z tego...ale moze o jakis inny chodzilo?:lol: Quote
Mysia_ Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no niestety nie wyszło.... :roll: Ludzie mają dziwne wymagania, tym razem Lala jest za spokojna :roll: Quote
GameBoy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 dziewczyny a co z tym tymczasem o ktorym pisala Okta? Quote
Aga - Czakra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 i kolejne ogłoszenie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1659383_lew_malpa_czy_smok_pekinczyk_do_adopcji.html doproszęsię o choć jedno zdjęcie? Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 GameBoy napisał(a):dziewczyny a co z tym tymczasem o ktorym pisala Okta? coś tam póki co nie wyszło... :roll: Ale w sumie bardziej bym się skupila na DS, bo DT jak narazie jest. Przecież fotki są na pierwszej stronce ;) Quote
Aga - Czakra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wiem, ale ja potrzebuję do ogłoszenia na maila - zrobiłam jej ogłoszenie ze zdjęciem swojego spaniela tybetańskiego Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Aga - Czakra napisał(a):wiem, ale ja potrzebuję do ogłoszenia na maila - zrobiłam jej ogłoszenie ze zdjęciem swojego spaniela tybetańskiego a nie możesz sobie tych zgrać na kompa? Bo ja lepszej jakości na kompie nie mam :oops: Quote
Aga - Czakra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 zdjęcia z forum, umieszczane przez np.fotosik chyba nie dają się zgrywać. Próbowałam i nic nie wyszło. Można w plik tekstowy, ale wtedy nie można ich kadrować ani nic. Przynajmniej ja ne potrafię. Wystarczy to pierwsze Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a jak klikniesz prawym klawiszem myszki i zrobisz zapisz jako? :oops: Quote
Aga - Czakra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 aż mi głupi, że to takie proste. zaraz ją wstawię dzięki Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Aga - Czakra napisał(a):aż mi głupi, że to takie proste. zaraz ją wstawię dzięki spoko :cool3: Jak to zawsze mówię, człowiek uczy się przez całe życie ;) Quote
Aga - Czakra Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jeżeli mnie się udało zgrać to zdjęcie - to znaczy że Lalce też się uda. I znajdzie swój dom Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Aga - Czakra napisał(a):Jeżeli mnie się udało zgrać to zdjęcie - to znaczy że Lalce też się uda. I znajdzie swój dom napewno... ale oby jak najszybciej ;) Quote
oktawia6 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 proszę napiszcie co z nią bo od prawie 2 miesięcy wątek nie żyje..... Quote
Mysia_ Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 oktawia6 napisał(a):proszę napiszcie co z nią bo od prawie 2 miesięcy wątek nie żyje..... sunia dalej jest w DT :-( Jest już po sterlizacji. Quote
oktawia6 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 to n a pewno Mysiu tam zostanie-tak przypuszczam-chyba że osoba która ją obecnie ma dużo psów i sunia ma mały komfort Quote
Mysia_ Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 oktawia6 napisał(a):to n a pewno Mysiu tam zostanie-tak przypuszczam-chyba że osoba która ją obecnie ma dużo psów i sunia ma mały komfort póki co nie mamy wyjscia i sunia zostać tam musi, ale cały czas szukamy domku ;) Quote
oktawia6 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a widziałaś może Mysiu czy któraś z wolontariuszek ten tymczas jaki ma Lalunia? bo rozumiem to osoba zaufana? Quote
Mysia_ Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 oktawia6 napisał(a):a widziałaś może Mysiu czy któraś z wolontariuszek ten tymczas jaki ma Lalunia? bo rozumiem to osoba zaufana? Lalunia jest u wolontariuszki z naszego schroniska i mojej przyjaciółki ;) Madzia w schronisku pomaga od 7 lat, nawet bywał a na dogo, ale od pewnego czasu nie mogła się zalogować. Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mysia_ napisał(a): Lalunia jest u wolontariuszki z naszego schroniska i mojej przyjaciółki ;) Madzia w schronisku pomaga od 7 lat, nawet bywał a na dogo, ale od pewnego czasu nie mogła się zalogować. czyli osoba zaufana:lol:ma u niej dobrze Mysia? widujesz Lalunię czasem-może na spacerku? nie mów że Magda nie zakochała się w seniorce Laluni-bo w to nie uwierzę:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 a no zakochała się zakochała i chyba jak będzie musiała ją komuś oddać to z ciężkim sercem, ale niestety sama nie może jej zatrzymać :-( Quote
Recommended Posts