Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm...wierzyć się nie chce, taki sliczny piesek. Gdyby ten ktoś szukał tego psa tak jak ja swojego dawno by go znalazł....a może wcale nie chce go znalezc:shake:...

Posted

ano wlasnie tak tez i zaczynam myslec...
a w domupelna harmonia..kota po prostu nie widzi i spi razem z Klopsia w budzie 2m x 2 m ..czyli pod łożkiem

bardzo grzeczny psinek
terier pszeniczny ..prawie
pszeniczny na pewno a terier w bardzo duzym stopniu

Posted

licze na Korę, ze jutro na Paluchu może jakies ogloszenie dostrzeże
hmmm tyle ogloszeń w necie i nic

pysio przystrzyzony, siersc tez nieco krotsza, chyba domowym sposobem podcieta, wiec ogolnie pies zadbany
tylko ta zupelnie nie pasujaca do niego duza obroża

troche trzepie uchem, wiec i krople dostal
poza tym wszystko gra

Pysiu co z tobą będzie?

Posted

oj myślałam że cokolwiek ruszyło...
Pixie czy żuraw się odzywała?
dziś wieczorem nie ma co zrobić z psem...:shake: ja jutro o 8.20 wychodze do pracy...

Posted

hmmm
psinek grzeczny nadal bardzo

Pidzej, niech zostanie u mnie, napisalam smsa do Ciebie. Pogadamy wieczorem na GG
W razie czego jest kennel klatka jesli bede musiala wyjsc na godzine dwie jutro

Sasiadka, ktora poznalas zajrzy tutaj do nich.

Tzn towarzystwo zgodne, ale nie wiem jak to bedzie, gdy znajdzie sie na piernatach, lecz w klatce. Probe przeprowadzę dzis.

Na razie ulubione miejsce to Buda Klopsi.:eviltong:
Jesli nie wytrzyma w tej klatce :-(/ choc bardzo duza jednak mniejsza od w/w Budy/ to zabiore go jutro ze soba - troche niewygodnie,ale coz.

Pysio /imię robocze..bo wyciera pysia po jedzeniu bardzo dokladnie w dywanik :mad: /to nadzwyczaj mily psiak.

Jak mozna go nie chciec? nie szukac?

nie wiem co o tym myslec...
za tydzien trzeba bedzie juz szukac nowego domu, jesli nikt sie po niego nie zgłosi

Żuraw dziekuje za pw.
Przekazalam Twój tel. Waldkowi od wątku Bąbla bo w nim od przedwczoraj dramatyczna sytuacja.
Pies musi dzis znalezc jakikolwiek kąt
. I Jeszcze do tego panicznie bedzie sie bał transportu. hmmm Może będziesz mogła pomóc, albo jakis pomysl chocby...
On w każdej chwili może wpaść pod samochod - to Niedzwiedzia rog Puławskiej.
Katastrofa!
spojrzcie zreszta sami
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118460

Posted

Coz nikt tutaj nie zagląda wiec Psiunio Pysiunio niech sie choc zaprezentuje
moze kogos zauroczy..bo nas juz zauroczyl

zaraz nastepne wkleje to jakby...hmm nieprawdziwe, taki malutki sie zdaje

Posted

no nie udalo mi sie innych fotek wkleic, cos mi sie Play rozkaprysil i gadac z imageshake nie chcial
poczekamy na ciotke pidzej do wtorku
mala galeria sie szykuje

Posted

pidzej napisał(a):
pixie dzięki wielkie..śliczny jest, to prawda..

Pysio a Bąbel sie troszeńkę różnią... nie wpadłabym na taka propozycje dla Żurawia:lol:

no fakt troszkę się różnią te pieseczki:evil_lol: niewielka różnica :lol: ale...

Posted

muszę sprawdzić daty,ale dzisiaj na słupie widziałam podobnego psiaka[fotka niezbyt wyraźna ale w typie sznaucia , z brodą,szorstowłosy raczej tylko jasny],zaginął na Sadach Żoliborskich,ogłoszenie wisi na Bielanach na Serku[dla nie wtajemniczonych ul.Kasprowicza niedaleko stacji metra]
poleciałam zerwac ogłoszenie,bo inaczej się nie dało,zaginał 21 o 16;30 wabi się Laki,miał brązową obrożę i wydaje mi się ze to ten sam pies,maja taki sam kształt brody
fota jest biało czarna ale pod nią napis że pies jest beżowy

Posted

lothia
no wiec on jest z broda i jasny pszeniczny jasny

hmmm dziwnie zareagowal na to imie
nie ucieszyl sie tylko uciekl pod biurko... nie wiem co o tym sądzic

poczekaj do rana moze rano bedzie inna reakcja

dzieki za wiadomosc na gg ale bylam jeszcze w trakcie rozmowy i nie odebralam
ide juz spac tyle wrazen

no i ta niewiadoma
a pidzej znalazla go w czwartek 21go to tez by sie zgadzalo
hmmm tylko dlaczego on sie nie ucieszyl?

Posted

dopiero wstałam,już wysyłam
w razie czego mogę zadzwonić,wysłałam na gg dwa nr
pies zadbany,z tego co piszecie chyba nie mial źle,ludzie dotarli aż na Bielany z rozwieszaniem ogłoszeń
ciekawe skąd taka reakcja

Posted

przepraszam zaraz juz dzwonie..dam znac na forum

musialam jeszcze cos zalatwic...
bylismy juz na spacerku, bardzo szczesliwy z towarzystwa dam..niestety ciagle na smyczy

juz dzwonie lothia dzieki za numery i czujnosc! odpowiedzialam w nocy na GG ale juz poszlas spac

hmmm on reaguje teraz juz na kazde imie jak go tylko zawolam..sfora mu odpowiada
i kota juz zaczepia do zabawy!

Posted

właśnie dostałam wiadomość od Pixie,Pani przyjechała ,była wielka radość,Laki zabrany.Pani przywiozła nawet dwie adresatki,dodatkowo nr tel. na wewnętrznej stronie obroży napisany.
Czyli wszystko dobrze się skończyło i mam nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki i Laki nie będzie dawał nogi[a gdyby mu coś odbiło jest zabezpieczony]
dobrze dziewczyny że dałyscie mu szanse,i dobrze że właścicielka porozwieszała plakaty

Posted

uff
Pixie nie wiem o której będę u siebie na gg, porozmawiamy później.
dzięki Ci wielkie za ten awaryjny tymczas dla niego... że mogłam wyjechać:)
lothia dzięki!

Posted

Witam
Jestem właścicielką LAKIEGO, chciałam bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do powrotu psa do domu. Gdyby nie Wy nie wiadomo jak skończyłaby się ta historia.Cieszę się, że dowiedziałam się o stronie na, której jest tylu wspaniałych ludzi.
Laki jest bardzo szczęśliwy wśród swoich zabawek choć przecież przez te cztery dni nie działa mu się krzywda.
Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję :multi: