Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Galago napisał(a):
Witam
Jestem właścicielką LAKIEGO, chciałam bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do powrotu psa do domu. Gdyby nie Wy nie wiadomo jak skończyłaby się ta historia.Cieszę się, że dowiedziałam się o stronie na, której jest tylu wspaniałych ludzi.
Laki jest bardzo szczęśliwy wśród swoich zabawek choć przecież przez te cztery dni nie działa mu się krzywda.
Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję :multi:

Galago witamy serdecznie w rodzinie dogomaniaków!

Dziewczynki szukaja Lakiego..:crazyeye:Klopsia juz trzy razy była w Budzie i nie kładła się tylko wychodziła kręcąc nosem
Na spacerze to samo, rozgladały się tu i tam

Prosimy do nas zagladac częściej!:p

Obiecane kontakty prześlę na pw, jednocześnie prosze posurfowac po całym Forum - to kopalnia wiadomości.:roll:

Jutro wkleję fotke z powitania radosnego przy furtce.
Merdaniem ogonow trzech pozdrawiamy !:eviltong:

Rozumiem, ze juz każde napotkane ogloszenie o zaginionym zwierzaku nie pozostanie obojętne...po pracy włożonej w rozwieszanie i nerwach jakie przeżyliscie:roll:

Pidzej i Lothia, Zuraw i wszyscy ci, którzy watek podnosiliście i niepokoiliście o los Lakiego jesteście wspaniali!:multi:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieję że więcej psiaków będzie tak szybko znajdować się z właścicielami,a Laki miał dużo szczęscia ,odpowiednie imię dla odpowiedniego psa:lol:
czekamy na więcej fotek Lakiego
i wątek chyba moznaby juz przeniesc do szczęśliwców coby poszukującym nie zabierał miejsca