paros Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [SIZE="3"][FONT="Tahoma"][COLOR="DarkGreen"][B]Łatka jest śliczną 6-mies. sunią. Sunia już wiele przeszła w swoim krótkim życiu, była ukradziona w celu sprzedaży :mad:ale wróciła do opiekuna. Sunia jest bardzo ufna. Pilnie szukamy dla niej domu, bo w miejscu, gdzie przebywa nie jest bezpieczna. Kontakt: Tel. 609 776 794 Mail: [email][email protected][/email] [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [IMG]http://images45.fotosik.pl/3/82dab6c0750ea5d7med.jpg[/IMG] Quote
Inez Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jest naprawde bardzo ładna! :) Czy ktoś ją dał na fora borderkowe? Quote
TYGRYS-ica. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='paros']Może komuś spodoba się :roll:[/quote] taka slicznotka ? na pewno :evil_lol: Quote
pixie Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 zaprosze Wyjątek ogloszenia zrobi moze sunke ktos wypatrzy Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Już jestem ;) Proszę o wszelkie potrzebne info, abym mogła przygotować ogłoszenie. A może macie jakiś swój tekst, który ma byc w ogłoszeniach? Więcej zdjęć?[/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [B][COLOR=RoyalBlue]Paros, proszę o kontakt jak tylko się pojawisz. Na PW lub gg 5132211. Szybciej ustalimy szczegóły ogłoszenia niż tu na forum :)[/COLOR][/B] Quote
paros Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Wyjątek'][B][COLOR=royalblue]Paros, proszę o kontakt jak tylko się pojawisz. Na PW lub gg 5132211. Szybciej ustalimy szczegóły ogłoszenia niż tu na forum :)[/COLOR][/B][/quote] Jestem, ale nie mam gg :oops: zaraz napiszę PW :lol: Quote
paros Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='LALUNA']NA forum bc już jest ogłoszona[/QUOTE] Dziękuję :Rose: Quote
przyjaciel_koni Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Faktycznie Parosku - śliczna sunieczka ! Bardzo dziwne, że tak się tuła... Prosimy o pomoc w szukaniu domu !!!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 potrzebne ogloszenia... Wyjątek obiecała no i...? :cool3: Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']potrzebne ogloszenia... Wyjątek obiecała no i...? :cool3:[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Wyjątek obiecała i Wyjątek dotrzyma słowa tylko, że: 1. jest zawalona ogłoszeniami i dyplomami-cegiełkami 2. odwiedzała dziś swojego psa i troche się zapomniała 3. ale gratka sie jej sprzeciwia 4. jest nafaszerowana antybiotykami i zastrzykami i wyje z bólu cały czas bo noga daje znac o sobie...:roll: Częsciowo może uda się jeszcze dziś. jak nie to jutro. Widziałam, że w paru miejscach juz jest. Przede wszystkim allegro ma. Czy tekst ma byc dokladnie taki jak na 1 stronie? P.s. Wyjątek przeprasza.... [/B][/COLOR] Quote
paros Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Wyjątek obiecała i Wyjątek dotrzyma słowa tylko, że: 1. jest zawalona ogłoszeniami i dyplomami-cegiełkami 2. odwiedzała dziś swojego psa i troche się zapomniała 3. ale gratka sie jej sprzeciwia 4. jest nafaszerowana antybiotykami i zastrzykami i wyje z bólu cały czas bo noga daje znac o sobie...:roll: Częsciowo może uda się jeszcze dziś. jak nie to jutro. Widziałam, że w paru miejscach juz jest. Przede wszystkim allegro ma. Czy tekst ma byc dokladnie taki jak na 1 stronie? P.s. Wyjątek przeprasza.... [/B][/COLOR][/QUOTE] Wyjątku dziękuję za pomoc:Rose: a gdzie ma ogłoszenia i allegro? Jesteś pewna?? :roll: Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='paros']Wyjątku dziękuję za pomoc:Rose: a gdzie ma ogłoszenia i allegro? Jesteś pewna?? :roll:[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Przepraszam ja juz mam total metlik w głowie :placz: [/B][/COLOR] [quote name='LALUNA']NA forum bc już jest ogłoszona[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]jest na bc a nie allegro[/B][/COLOR]..:roll: *** [COLOR=RoyalBlue][B]już sie w miarę ogarnęłam z resztą ogłoszeń. jeszcze jedna bida mi na jutro została i Łatka :) Zrobie zatem allegro, gumtree, ale.gratka i coś tam jeszcze potem pokombinuję:) Dobranoc! p.s. co do allegro i zgodności ogłoszenia z pierwszym postem to mnie sie z innym wątkiem pomyliło.... [/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Dałam ją na razie na allegro: [/B][/COLOR][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425708986[/URL] [COLOR=RoyalBlue][B] Jeśli ogłoszenie sie podoba (poniżej je wklejam w całości), to prosze o sygnał a ogłaszam dalej! :) p.s. przydało by się więcej zdjęć ;) Ogłoszenie:[/B][/COLOR] [B][I][FONT="]„Ojciec (...) zrywał mnie z łó[/FONT][/I][/B][B][I]ż[/I][/B][B][I][FONT="]ka i spuszczał lanie. Mojej młodszej siostrze te[/FONT][/I][/B][B][I]ż[/I][/B][B][I][FONT="] si[/FONT][/I][/B][B][I]ę[/I][/B][B][I][FONT="] co[/FONT][/I][/B][B][I]ś[/I][/B][B][I][FONT="] przy tym dostawało. (...) Mama stała wtedy przewa[/FONT][/I][/B][B][I]ż[/I][/B][B][I][FONT="]nie w drzwiach i płakała. Rzadko kiedy odwa[/FONT][/I][/B][B][I]ż[/I][/B][B][I][FONT="]yła si[/FONT][/I][/B][B][I]ę[/I][/B][B][I][FONT="] nas broni[/FONT][/I][/B][B][I]ć[/I][/B][B][I][FONT="], bo wtedy bił tak[/FONT][/I][/B][B][I]ż[/I][/B][B][I][FONT="]e i j[/FONT][/I][/B][B][I]ą[/I][/B][B][I][FONT="]. Tylko Ajaks, mój dog, cz[/FONT][/I][/B][B][I]ę[/I][/B][B][I][FONT="]sto wskakiwał mi[/FONT][/I][/B][B][I]ę[/I][/B][B][I][FONT="]dzy nas. Skowyczał cienko i miał bardzo smutne oczy, kiedy zaczynało si[/FONT][/I][/B][B][I]ę[/I][/B][B][I][FONT="] lanie. Jemu najłatwiej przychodziło doprowadzi[/FONT][/I][/B][B][I]ć[/I][/B][B][I][FONT="] ojca do opami[/FONT][/I][/B][B][I]ę[/I][/B][B][I][FONT="]tania, bo ojciec, tak jak my wszyscy, bardzo kochał psy. Czasem krzyczał na Ajaksa, ale nigdy go nie uderzył.” [/FONT][/I][/B] [B][URL="http://cytaty.eu/autor/christianeverafelscherinow.html"][COLOR=#000000]Christiane Felscherinow[/COLOR][/URL] — [URL="http://cytaty.eu/zrodlo/mydziecizdworcazoo.html"][COLOR=#000000]My, dzieci z dworca ZOO[/COLOR][/URL][/B] [COLOR=#00b100]Niestety jest wielu ludzi, którzy tylko twierdzą, ze psy kochają, tylko udają, że są dla nich ważne. Jednego dnia swojemu pupilowi dają jeść a już następnego biją czy wyrzucają z domu. I te psy mają takie smutne oczy. One mimo wszystko kochają. Chcą wrócić lub znaleźć nowy, wspaniały dom. Dom pełen miłości i ciepła. Dom, gdzie odnajdą [U]dobroczynność[/U]![/COLOR] [B][I]„Dobroczynność nie polega na dawaniu kości psu. Dobroczynność to kość dzielona z psem wówczas, gdy jesteś równie głodny co on.” [/I][/B] [B][URL="http://cytaty.eu/autor/jacklondon.html"][COLOR=#000000]Jack London[/COLOR][/URL] — [URL="http://cytaty.eu/zrodlo/wielkaksiegamadrosci.html"][COLOR=#000000]Wielka księga mądrości[/COLOR][/URL] ([I]Dobro i zło[/I])[/B] [COLOR=#00b050][B][U][COLOR=#00b100]Jeśli i Ty tak rozumiesz to słowo i wiele ono dla Ciebie znaczy, daj dom prześlicznej, samotnej Łatce…[/COLOR][/U][/B][/COLOR] [B][COLOR=#c00000]Łatka[/COLOR][/B][B][COLOR=#c00000] ma tylko 6 miesięcy! Jest pieskiem [U]w typie Border Collie.[/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]To śliczna sunia już wiele przeszła w swoim krótkim życiu, była ukradziona w celu sprzedaży [/COLOR][/B][B][COLOR=#c00000]ale wróciła do opiekuna. Sunia jest bardzo ufna. Pilnie szukamy dla niej domu, bo w miejscu, gdzie przebywa nie jest bezpieczna.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#c00000]Aktualnie Łatka jest pod opieką Fundacji Maja.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][FONT="]Kontakt w sprawie adopcji: Tel. 609 776 794 Mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#16ff16][FONT="]Jest to aukcja charytatywna, mająca na celu znalezienie domu dla psa [/FONT][/COLOR][/B] [CENTER][CENTER][B][COLOR=#16ff16][FONT="]Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem psiaka, dlatego[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#16ff16][FONT="]zanim zalicytujesz – koniecznie ZADŹWOŃ![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][U][COLOR=black][FONT="]Wszystkie oferty nie poprzedzone telefonami będą usuwane. [/FONT][/COLOR][/U][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT="]Opiekunka zastrzega sobie prawo wyboru odpowiedniego domu dla psa[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][I][COLOR=black][FONT="]Przyszły opiekun jak i warunki jakie będzie oferował psu będą dokładnie [/FONT][/COLOR][/I][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT="]sprawdzone . [/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=black][FONT="]Warunkiem adopcji psa jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [B][COLOR=black][FONT="] Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem, jeśli wcześniej pies znajdzie odpowiedni dom.[/FONT][/COLOR][/B] Quote
paros Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Oryginalne i piękne, dziękujemy :Rose: Prosimy o dalsze ogłoszenia. Z fotkami to gorzej ale poproszę o fotki :roll: Quote
Wyjątek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [URL]http://www.kokosy.pl/ogloszenie/13421[/URL] [URL]http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-26182-6-mies-sunia-w-typie-border-collie-czeka-na-dom-.html[/URL] [URL]http://www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=39728[/URL] Quote
TYGRYS-ica. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=royalblue][B]Wyjątek obiecała i Wyjątek dotrzyma słowa tylko, że:[/B][/COLOR] [B][COLOR=royalblue]1. jest zawalona ogłoszeniami i dyplomami-cegiełkami[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]2. odwiedzała dziś swojego psa i troche się zapomniała[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]3. ale gratka sie jej sprzeciwia[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]4. jest nafaszerowana antybiotykami i zastrzykami i wyje z bólu cały czas bo noga daje znac o sobie...:roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]Częsciowo może uda się jeszcze dziś. jak nie to jutro. Widziałam, że w paru miejscach juz jest. Przede wszystkim allegro ma. Czy tekst ma byc dokladnie taki jak na 1 stronie?[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]P.s. Wyjątek przeprasza....[/COLOR][/B] [/quote] i słowa dotrzymała... dziekujemy za ogloszenia :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Trochę ich mało- wiem, ale mam mnóstwo psiaków do ogłoszenia. Każdemu robię na razie po 3-4... potem wrócę tu i jeszcze ogłoszę w innych miejscach :)[/B][/COLOR] Quote
ZORIKA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 witam właśnie się zalogowałam.... suczka jest cudowna .... złapała mnie za serducho..... czy ktoś wie o niej coś więcej? Quote
Wyjątek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='ZORIKA']witam właśnie się zalogowałam.... suczka jest cudowna .... złapała mnie za serducho..... czy ktoś wie o niej coś więcej?[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Zorika a miałabys chęc na adopcję?:cool3: To może najpierw coś o Tobie? :) A no i witamy!:multi:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts