bea100 Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 :) nie ma sprawy, skąd miałaś wiedzieć... Czeremcha...brawo, pięknie. Zapisałam. Poproszę o jeszcze... 8) Quote
Szantina Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Witam po dłuuuugiej przerwie. Bea - no to w kwietniu będziesz miała jeszcze jednego kibica trzymającego kciuki za twoje dzieciaczki :wink: W domu już ogłosiłam piątkowe trzymanie kciuków.....a później......no nie narazie ciii..... Quote
Sabina1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Chaber, Czaprak, Cynamon, Cykada, Cyranka, Czajka, Czereśnia, Czaroduszka i już. Czeremcha albo Fuzja, to będzie kiedyś, kiedyś mój ogarek. Quote
mmbbaj Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='bea100'] Czeremcha...brawo, pięknie. Zapisałam. Poproszę o jeszcze... 8)[/quote] Bea! chyba nie czytasz wszystkich postów :nono: bo chcę nieśmiało zwrócić uwagę :zly7: ,że Czeremcha to była moja propozycja :roflt: :talker: :sweetCyb: [b]Sabina1[/b] - pozdrawiam Cię serdecznie :P ,mam nadzieję,że będziesz miała kiedyś okazję zobaczyć Bajanka :P Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Witam chwalę się sunią no i córunią :lol: [img]http://foto.onet.pl/upload/11/78/_424371_n.jpg[/img] Quote
Sabina1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Odstępuję od Czeremchy oczywiście, jako "mojego" imienia, ale oddaję swój głos na nią dla mmbbaj. Bajan będzie w warszawie na Torwarze ?Psiara: Masz piękne dzieciątko, a i Smuga jest prześliczna, niesłychanie elegancka - pozdrawiam i gratuluję Quote
mmbbaj Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Psiara']Witam chwalę się sunią no i córunią[/quote] Witaj! Obie panny śliczne :angel: :angel: Moje gratulacje :olympic:!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Dzięki , my tak tylko domowe na razie jesteśmy na żadne wystawy się nie wybieramy niestety, smutne ale pewnie dopiero u nas w Krośnie wystąpimy.Ale czekamy na szczeniaczki to będzie radośc i zajęcie. Quote
bea100 Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 Witaj kochana Szantinko, cieszę się, że jesteś znowu z nami :D Dzięki za ,,kciuki" ( z góry :P ) Mmbbaj: sorki w takim razie za moją pomroczność jasną, TWOJA propozycja na imię dla suni została ,,zaklepana" :D Psiara: fajna fotka, super dziewczynki :P. Napisz kiedy się spodziewasz rozwiązania ? Quote
mmbbaj Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='bea100'] Mmbbaj: sorki w takim razie za moją pomroczność jasną, TWOJA propozycja na imię dla suni została ,,zaklepana" :D[/quote] Bea! tym bardziej trzymam kciuki za [color=red]JUTRO[/color] :kciuki: jeśli mam szansę zostać chrzestną mamą!!! Dodaję jeszcze: Celebra Ciemna no i oczywiście będę dumać dalej :thinkerg: Pocałuj ode mnie Dunieczkę :calus: na szczęście.....jak ten czas leci! :fadein: Quote
LAZY Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Bedą zwnou foteczki... :lol: Już się nie moge doczekac...ale teaz cicho sza! I :kciuki: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='sabina1']Odstępuję od Czeremchy oczywiście, jako "mojego" imienia, ale oddaję swój głos na nią dla mmbbaj. Bajan będzie w warszawie na Torwarze ?[/quote] Czeremcha to piękne imię,prawda?cieszę się,że Ci się podoba :P ,a jeszcze bardziej,że podoba się Bei :multi: ,a Ona jest baaaaardzo wymagająca!!! Nie wiesz tego,ale kiedy Dusia była w ciąży to głaskałam ją po brzuszku i mówiłam "Dusiu ty masz tam Bajanka" - bo już wtedy miał swoje imię,więc jeśli będzie Czeremcha to chyba pęknę z dumy,choć to nie będzie tym razem piesek dla mnie :D Jeśli chodzi o wystawę to tak,zgłosiliśmy Bajanka choć nie wykluczamy zmiany decyzji jeśli chodzi o wystawę warszawską :wink: Pozdrawiam Quote
PIKA Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To ja też cos na "C" zapodam Może mi się uda, jak z Bogdanką :wink: [b]Dziewczynki[/b] : Cytra, Czerta, Czarowna (wiem, że jest suka w ogarach Czarownica, więc nie propnuje :wink: ), Cykada, Curie [b]Chłopaczki[/b] : Cedryk., Czaban, Czart, Czerep, Czar, Cepr, Chaber- a to do C, czy do H? :hmmmm: bo niewiem :fadein: Quote
Sabina1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Cykadę i Chabra podałam, ale właściwie Chaber zawsze już będzie mi się kojarzył z wyżłem z książki Chmielewskiej. Cynia i Cisa mi się podoba, albo Cykor. Quote
PIKA Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='sabina1'] Cykadę i Chabra podałam,[/quote] :oops: :oops: :oops: Powiedzmy, że skatalogowałam imiona :wink: [quote name='sabina1']albo Cykor. [/quote] Oby nie z charakteru :lol: :wink: Quote
Sabina1 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Jakie to życie jest dziwne,albo ja mało subtelna. Miałam dziś bardzo smutny dzień, bo dowiedziałam się że piesek, którego usiłowałam od 2 tyg. wydobyć z Palucha zmarł wczoraj, a już obmyślam imiona dla nowych istnień i marzę, jakby to było cudownie, gdyby Czeremcha mogła być moja, przepraszam za smutactwo nie na miejscu, ale tak mi przypłynęła niestosowna refleksja. Quote
Szantina Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 No to zaczynamy akcję trzymania kciuków za dzisiejsze spotkanie Duśki z przystokniakiem- niech się spełni :baby: . Sabinal - to życie niestety takie jest.... :( Quote
Sabina1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Trzymam kciuki, niech małżeństwo zostanie skonsumowane, a owoce jego mnogie i piękne!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Szantina']No to zaczynamy akcję trzymania kciuków za dzisiejsze spotkanie Duśki z przystokniakiem- niech się spełni :baby: . [/quote] Trzymamy, trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: !!!!!!! :laola: Quote
bea100 Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 [quote name='sabina1']...niech małżeństwo zostanie skonsumowane, a owoce jego mnogie i piękne!!!!!!!!![/quote] Niech się Twoje słowa spełnią 8) I nie smuć się proszę. Jak wszystko dobrze pójdzie...będzie Czeremcha ,,Poszły w las", piękna ogarza sunieczka, jesli to Cię jakoś może pocieszyć... 8) Dzięki za kciuki :wink: , wieczorkiem napiszę jak randka :P Zbieram nadal propozycje 8) Na razie mam zapisane takie imiona: Carewna, Czeremcha, Cetna oraz Cenar, Carz i Cyrograf (mało :roll: ) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [b]Ciżemka[/b] była już bo nie sprawdzałam?Bea rozwiązania spodziewamy się +- 30 III,1 IV.U mnie też na C będzie :cry: nie nadajcie wszystkich fajowych imionek maluchom ogarowym zostawcie troche gończakom buuuu Quote
mmbbaj Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Psiara'].U mnie też na C będzie :cry: nie nadajcie wszystkich fajowych imionek maluchom ogarowym zostawcie troche gończakom buuuu[/quote] Mnie się wydaje,że podano już wiele fajnych imion na "C" :P ,a Bea póki co zarezerwowała sobie raptem 6 ,oj widzę,że Wy obie jesteście bardzo wymagające :-? No cóż w takim razie będziemy dalej myśleć... :hmmmm: Quote
Sabina1 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Cekin, Cyrkonia, ciężko idzie, Cyrkiel(chyba brzydko), Chrust. Quote
mmbbaj Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='sabina1'] marzę, jakby to było cudownie, gdyby Czeremcha mogła być moja[/quote] Sabina! masz takie marzenie jak ja jeszcze niedawno :P moje się spełniło i mam Bajana, :roflt: Ty też będziesz miała swoją Czeremchę,wierz mi czasami warto poczekać ........no i trochę się postarać :wink: Quote
pasz Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Moje propozycje to: [b]Chrapka[/b] [b]Cyryl[/b] [b]Cywil[/b](bardziej dla owczrka ale takie poważnie brzmiące) :D [b]Czardasz[/b] :D [b]Czekoladka[/b] :D słodkie... [b]Cacuś[/b] :wink: Quote
Recommended Posts