Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam po dłuuuugiej przerwie.

Bea - no to w kwietniu będziesz miała jeszcze jednego kibica trzymającego kciuki za twoje dzieciaczki :wink:

W domu już ogłosiłam piątkowe trzymanie kciuków.....a później......no nie narazie ciii.....

Posted

[quote name='bea100']

Czeremcha...brawo, pięknie. Zapisałam. Poproszę o jeszcze... 8)[/quote]

Bea! chyba nie czytasz wszystkich postów :nono: bo chcę nieśmiało zwrócić uwagę :zly7: ,że Czeremcha to była moja propozycja :roflt: :talker: :sweetCyb:

[b]Sabina1[/b] - pozdrawiam Cię serdecznie :P ,mam nadzieję,że będziesz miała kiedyś okazję zobaczyć Bajanka :P

Guest Kamcia_14
Posted

Witam chwalę się sunią no i córunią :lol:
[img]http://foto.onet.pl/upload/11/78/_424371_n.jpg[/img]

Posted

Odstępuję od Czeremchy oczywiście, jako "mojego" imienia, ale oddaję swój głos na nią dla mmbbaj. Bajan będzie w warszawie na Torwarze ?Psiara: Masz piękne dzieciątko, a i Smuga jest prześliczna, niesłychanie elegancka - pozdrawiam i gratuluję

Guest Kamcia_14
Posted

Dzięki , my tak tylko domowe na razie jesteśmy na żadne wystawy się nie wybieramy niestety, smutne ale pewnie dopiero u nas w Krośnie wystąpimy.Ale czekamy na szczeniaczki to będzie radośc i zajęcie.

Posted

Witaj kochana Szantinko, cieszę się, że jesteś znowu z nami :D
Dzięki za ,,kciuki" ( z góry :P )

Mmbbaj: sorki w takim razie za moją pomroczność jasną, TWOJA propozycja na imię dla suni została ,,zaklepana" :D

Psiara: fajna fotka, super dziewczynki :P.
Napisz kiedy się spodziewasz rozwiązania ?

Posted

[quote name='bea100']

Mmbbaj: sorki w takim razie za moją pomroczność jasną, TWOJA propozycja na imię dla suni została ,,zaklepana" :D[/quote]

Bea! tym bardziej trzymam kciuki za [color=red]JUTRO[/color] :kciuki: jeśli mam szansę zostać chrzestną mamą!!! Dodaję jeszcze:

Celebra
Ciemna

no i oczywiście będę dumać dalej :thinkerg:
Pocałuj ode mnie Dunieczkę :calus: na szczęście.....jak ten czas leci! :fadein:

Posted

[quote name='sabina1']Odstępuję od Czeremchy oczywiście, jako "mojego" imienia, ale oddaję swój głos na nią dla mmbbaj. Bajan będzie w warszawie na Torwarze ?[/quote]

Czeremcha to piękne imię,prawda?cieszę się,że Ci się podoba :P ,a jeszcze bardziej,że podoba się Bei :multi: ,a Ona jest baaaaardzo wymagająca!!!
Nie wiesz tego,ale kiedy Dusia była w ciąży to głaskałam ją po brzuszku i mówiłam "Dusiu ty masz tam Bajanka" - bo już wtedy miał swoje imię,więc jeśli będzie Czeremcha to chyba pęknę z dumy,choć to nie będzie tym razem piesek dla mnie :D
Jeśli chodzi o wystawę to tak,zgłosiliśmy Bajanka choć nie wykluczamy zmiany decyzji jeśli chodzi o wystawę warszawską :wink:
Pozdrawiam

Posted

To ja też cos na "C" zapodam

Może mi się uda, jak z Bogdanką :wink:

[b]Dziewczynki[/b] : Cytra, Czerta, Czarowna (wiem, że jest suka w ogarach Czarownica, więc nie propnuje :wink: ), Cykada, Curie

[b]Chłopaczki[/b] : Cedryk., Czaban, Czart, Czerep, Czar, Cepr, Chaber- a to do C, czy do H? :hmmmm: bo niewiem :fadein:

Posted

[quote name='sabina1'] Cykadę i Chabra podałam,[/quote]

:oops: :oops: :oops:
Powiedzmy, że skatalogowałam imiona :wink:

[quote name='sabina1']albo Cykor. [/quote]
Oby nie z charakteru :lol:
:wink:

Posted

Jakie to życie jest dziwne,albo ja mało subtelna. Miałam dziś bardzo smutny dzień, bo dowiedziałam się że piesek, którego usiłowałam od 2 tyg. wydobyć z Palucha zmarł wczoraj, a już obmyślam imiona dla nowych istnień i marzę, jakby to było cudownie, gdyby Czeremcha mogła być moja, przepraszam za smutactwo nie na miejscu, ale tak mi przypłynęła niestosowna refleksja.

Posted

[quote name='Szantina']No to zaczynamy akcję trzymania kciuków za dzisiejsze spotkanie Duśki z przystokniakiem- niech się spełni :baby: .
[/quote]

Trzymamy, trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: !!!!!!! :laola:

Posted

[quote name='sabina1']...niech małżeństwo zostanie skonsumowane, a owoce jego mnogie i piękne!!!!!!!!![/quote]
Niech się Twoje słowa spełnią 8)
I nie smuć się proszę. Jak wszystko dobrze pójdzie...będzie Czeremcha ,,Poszły w las", piękna ogarza sunieczka, jesli to Cię jakoś może pocieszyć... 8)

Dzięki za kciuki :wink: , wieczorkiem napiszę jak randka :P

Zbieram nadal propozycje 8) Na razie mam zapisane takie imiona: Carewna, Czeremcha, Cetna oraz Cenar, Carz i Cyrograf (mało :roll: )

Guest Kamcia_14
Posted

[b]Ciżemka[/b] była już bo nie sprawdzałam?Bea rozwiązania spodziewamy się +- 30 III,1 IV.U mnie też na C będzie :cry: nie nadajcie wszystkich fajowych imionek maluchom ogarowym zostawcie troche gończakom buuuu

Posted

[quote name='Psiara'].U mnie też na C będzie :cry: nie nadajcie wszystkich fajowych imionek maluchom ogarowym zostawcie troche gończakom buuuu[/quote]

Mnie się wydaje,że podano już wiele fajnych imion na "C" :P ,a Bea póki co zarezerwowała sobie raptem 6 ,oj widzę,że Wy obie jesteście bardzo wymagające :-?
No cóż w takim razie będziemy dalej myśleć... :hmmmm:

Posted

[quote name='sabina1'] marzę, jakby to było cudownie, gdyby Czeremcha mogła być moja[/quote]

Sabina! masz takie marzenie jak ja jeszcze niedawno :P moje się spełniło i mam Bajana, :roflt: Ty też będziesz miała swoją Czeremchę,wierz mi czasami warto poczekać ........no i trochę się postarać :wink:

Posted

Moje propozycje to:
[b]Chrapka[/b]
[b]Cyryl[/b]
[b]Cywil[/b](bardziej dla owczrka ale takie poważnie brzmiące) :D
[b]Czardasz[/b] :D
[b]Czekoladka[/b] :D słodkie...
[b]Cacuś[/b] :wink: