puz Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Beatko nie ma za co całym sercem jestem prz Tobie i przy Twoich dzieciach, co do suni z miła chęcią dogadamy sie w krótce w czerwcu jak juz bedziemy z Mirkiem na swoim. Kochani widzieliscie wszyscy apel PIKI odnośnie Beatki i kradziezy w jej domu, ja juz opisałam ze pieniazki i paczke wysle po 15,słuchajcie przyda sie kazdy grosz ilona Quote
bea100 Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 Cóż mogę napisać. Czasem jest tak, że niebo zwali się nam na głowę. Dziękuję Ci jeszcze raz kochana Puz ! Dziękuję Wszystkim Prawdziwym Przyjaciołom za pomoc i serce tak bardzo mi teraz potrzebne :D Quote
bea100 Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 Beata&Poświata: dziękuję za zamieszczenie zdjeć Bajanka :D To wspaniały chłopczyk i jako hodowca jestem z niego bardzo dumna. Teraz czekam na zdjęcia innych ogóreczków to Cię jeszcze poproszę o zamieszczenie (jeśli pozwolisz kochana). Te dzieciaczki i to, że są wspaniałe i pięknie rosną to teraz cała moja radość 8) A gdzie są inne dzieciaczki? Czekam na zdjęcia i wieści :P Quote
Poświata Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Nie ma za co :P . Niestety jakość zdjęć nie była najlepsza i musiałam coś z nimi zrobić. I wyszedł taki misz-masz. Quote
Poświata Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 A oto następny :lilangel: Bei100 - BOHUN: Quote
KORONA Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Kurcze...Ale one fajne :angel: Oby się zdrowo chowały :) Quote
bea100 Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Beata&Poświata: wielkie dzięki za pomoc :D Mam kontakt z Bławatem (nie mam zdjęć póki co), chłopak waży 8,5 kilo i ma się świetnie. Z właścicelami Krakowskiej Bogdanki mam kontakt tel i czekam na wieści od naszej Puz (bo obiecała wizytę i zdjęcia naszej ogórkowej dziewczynki). A co tutaj tak przycichło? Gdzie są wieści i gdzie są zdjęcia ? Wszyscy czekamy... 8) Quote
puz Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Halo dzien dobry!!!! jestem jestem tu cały czas, pogoda nam ostatnio nie dopisuje w Krakowie czekałam kochana na te szczepienia i kwarnatnanne obiecuje ze w sobote sie skontaktuje teraz z nimi :lol: Myśle o spotkaniu ogórkowym i zrobieniu kilku fotek czekam na troche słonca i czasu , wiesz Bea mam teraz ciezka sytuacje w rodzinie ale juz bedzie lepiej Quote
bea100 Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 ...czekam na troche słonca i czasu , wiesz Bea mam teraz ciezka sytuacje w rodzinie ale juz bedzie lepiej Ja też czekam przecież cierpliwie 8) Puz: :loveu: Quote
bea100 Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Łomatko, aaaaaaaaaaaaaaale jesteś zdolna :D , super ,,ogórkowa laurka" :beerchug: Quote
bea100 Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 Kochani :D Właśnie dołączył do naszego grona Miroj, włascicel naszego chłopczyka BŁAWATA-ROTTI :angel: Zaprosiłam go na ten temat i poszerzam go o ,,...i ich dzieci". Wielka, wielka radość :B-fly: Czekamy na wieści i wszelkie info o Bławacie-Maxie (i może na zdjątka jakieś 8) ) Quote
puz Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Korona powiem tak ALE CZAD :B-fly: pozdrowienia dla Koronowego psiedćkola Puzon uwielbia dogi w krakwoie ma swoają pręgowaną przyjaciólke TIGRE Quote
miroj Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Bławatek rośnie jak na drożdżach warzy już prawie 10 kilo zdjęcia są jeszcze z przed dwóch tygodni. Quote
PIKA Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Korona co ja bedę mówić :roll: Chyba to co zawsze JA CHCE DOGAAAAAAAAA Witaj miroj :bigok: Nie wiem, czy wiesz, ale jesteśmy prawie sąsiadami :lol: Ja rozumiem, ze na tym zdjęciu to mały jest po obiedzie bo ma taki wielgachny brzuszek :lol: :lol: Quote
Kika Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 KORONA "kłapouchy" są świetne na tych zdjęciach :D Quote
MałGośka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Kobietki (i faceci of course ;-) ) - nadrobiłam zaległosci i... :crazyeye: jekie te wszystkie dzieciaki są PIĘKNE!!!!!!!!!!! A Korona....czy ja mogłabym zamówić u Ciebie wygłaskanie choć jednego dożka? Tak z wczuwaniem się - coby odczucia do mnie dotarły :roll: Poproszę choć po uszkach, brzusiu, fafelkach... :oops: Quote
puz Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Witaj Bławatku, pozdrowienia od Wujka Puzona Quote
KORONA Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 A Korona....czy ja mogłabym zamówić u Ciebie wygłaskanie choć jednego dożka? Tak z wczuwaniem się - coby odczucia do mnie dotarły :roll: Poproszę choć po uszkach, brzusiu, fafelkach... :oops: Już sie robi?? Czuuujesz? :lol: Quote
MałGośka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Czuuujesz? :lol: Noooo! :o To jeszcze cmoknij go w czółko i dawaj wiecej zdjęc :-) To ostatnie to dotyczy wszystkich maluchów z tego topiku, oczywiscie :-D Quote
bea100 Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 Miroj: on jest PIĘKNY :smilecol: Serce roście.... :lol: Prosimy o więcej szczegółów.... :D Korona: noooooooooooo te zdjęcia to pełen odlot :angel: Bosze, to już za mną (więc wiem jak to jest), ale...jak Ty się z nimi rozstaniesz????\!!! A gdzie jest MacRos i basseciki???? Quote
Recommended Posts