Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatko nie ma za co całym sercem jestem prz Tobie i przy Twoich dzieciach, co do suni z miła chęcią dogadamy sie w krótce w czerwcu jak juz bedziemy z Mirkiem na swoim.

Kochani widzieliscie wszyscy apel PIKI odnośnie Beatki i kradziezy w jej domu, ja juz opisałam ze pieniazki i paczke wysle po 15,słuchajcie przyda sie kazdy grosz

ilona

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż mogę napisać. Czasem jest tak, że niebo zwali się nam na głowę.

Dziękuję Ci jeszcze raz kochana Puz !

Dziękuję Wszystkim Prawdziwym Przyjaciołom za pomoc i serce tak bardzo mi teraz potrzebne :D

Posted

Beata&Poświata: dziękuję za zamieszczenie zdjeć Bajanka :D To wspaniały chłopczyk i jako hodowca jestem z niego bardzo dumna. Teraz czekam na zdjęcia innych ogóreczków to Cię jeszcze poproszę o zamieszczenie (jeśli pozwolisz kochana). Te dzieciaczki i to, że są wspaniałe i pięknie rosną to teraz cała moja radość 8)

A gdzie są inne dzieciaczki? Czekam na zdjęcia i wieści :P

Posted

Beata&Poświata: wielkie dzięki za pomoc :D

Mam kontakt z Bławatem (nie mam zdjęć póki co), chłopak waży 8,5 kilo i ma się świetnie.

Z właścicelami Krakowskiej Bogdanki mam kontakt tel i czekam na wieści od naszej Puz (bo obiecała wizytę i zdjęcia naszej ogórkowej dziewczynki).

A co tutaj tak przycichło?

Gdzie są wieści i gdzie są zdjęcia ?

Wszyscy czekamy... 8)

Posted

Halo dzien dobry!!!! jestem jestem tu cały czas, pogoda nam ostatnio nie dopisuje w Krakowie czekałam kochana na te szczepienia i kwarnatnanne obiecuje ze w sobote sie skontaktuje teraz z nimi :lol: Myśle o spotkaniu ogórkowym i zrobieniu kilku fotek

czekam na troche słonca i czasu , wiesz Bea mam teraz ciezka sytuacje w rodzinie ale juz bedzie lepiej

Posted

Kochani :D

Właśnie dołączył do naszego grona Miroj, włascicel naszego chłopczyka BŁAWATA-ROTTI :angel:

Zaprosiłam go na ten temat i poszerzam go o ,,...i ich dzieci".

Wielka, wielka radość :B-fly:

Czekamy na wieści i wszelkie info o Bławacie-Maxie (i może na zdjątka jakieś 8) )

Posted

Korona powiem tak ALE CZAD :B-fly:

pozdrowienia dla Koronowego psiedćkola

Puzon uwielbia dogi w krakwoie ma swoają pręgowaną przyjaciólke TIGRE

Posted

Korona co ja bedę mówić

:roll: Chyba to co zawsze JA CHCE DOGAAAAAAAAA

Witaj miroj :bigok:

Nie wiem, czy wiesz, ale jesteśmy prawie sąsiadami :lol:

sssss1.jpg

Ja rozumiem, ze na tym zdjęciu to mały jest po obiedzie bo ma taki wielgachny brzuszek :lol: :lol:

Posted

Kobietki (i faceci of course ;-) ) - nadrobiłam zaległosci i... :crazyeye: jekie te wszystkie dzieciaki są PIĘKNE!!!!!!!!!!!

A Korona....czy ja mogłabym zamówić u Ciebie wygłaskanie choć jednego dożka? Tak z wczuwaniem się - coby odczucia do mnie dotarły :roll: Poproszę choć po uszkach, brzusiu, fafelkach... :oops:

Posted

A Korona....czy ja mogłabym zamówić u Ciebie wygłaskanie choć jednego dożka? Tak z wczuwaniem się - coby odczucia do mnie dotarły :roll: Poproszę choć po uszkach, brzusiu, fafelkach... :oops:

Już sie robi?? Czuuujesz? :lol:

Posted

Miroj: on jest PIĘKNY :smilecol: Serce roście.... :lol:

Prosimy o więcej szczegółów.... :D

Korona: noooooooooooo te zdjęcia to pełen odlot :angel:

Bosze, to już za mną (więc wiem jak to jest), ale...jak Ty się z nimi rozstaniesz????\!!!

A gdzie jest MacRos i basseciki????