Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Slomka22']
To co trzeba zacząć ogłaszać
Proszę o namiary na kogo mam podawać i w miarę możliwości czasowych będę dorzucać ogłoszenia

Namiary proszę na mnie - szczegóły podam na PW .

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Agatką jest średnio ciekawie. Tzn. kochana, jak zwykle, tylko sika razem z krwią, więc z tą operacją zwlekać za długo nie można :shake:

Pewnie tydzień, dwa nic nie zmienią, ale na prawdę kombinujmy, bo zanim domek się pojawi to się dziewczyna przekręci i co najlepsze, że nie od strzykawki!

Oczywiście nikt nic nie wie, co jej jest dokladnie, jak to leczyć, ile będzie operacja kosztować itp.:angryy: Jutro będę w schronie to się wypytam, czy aby na miejscu nie można by jej tego usunąć i choć wziąć na tymczas pooperacyjny...

Posted

[quote name='kikou']w weekend to będzie trudno....
chyba dopiero na pocz. tygodnia cos się dowiemy....
kikou prawdę rzecze ;)

Niestety w weekendy to mnie we Wrocku ciężko znaleźć, a w ten mijający weekend to nawet w Polsce mnie nie było, więc dopiero jutro cokolwiek się postaram dowiedzieć.

Jejku, tyle psów, tyle spraw, a oprócz kilku sytuacji wyjątkowych nikt mi nie pomaga:placz:.

CIOTKI WROCŁAWSKIE! WRACAĆ Z WAKACJI, BO OPRÓCZ MAPETA JA NA SERCE PADNĘ!!!

Posted

No wlaśnie byłam wczoraj i chciałam się o nią zapytać p. Bogdana, gdzie jej karta z leczenia itd, ale wtedy JEGO nie było :cool1:, a lekarze w ogóle nie wiedzieli, która to suka, jakie robili badania i w ogóle.

Zaplątanie z poplątanym to mało powiedziane, a pies cierpi!:angryy:

Posted

[quote name='kikou']i co zrobimy?
Powiem tak: ktoś musialby dopilnować, żeby jej tą operację zrobili jak najszybciej i dobrze, a nie wiem, czy w schronie to zrobią...

Poza tym, po aż tak poważnej operacji to nie bardzo widzę jej powrót do zdrowia w schroniskowej izolatce. Jakiś tymczas na czas wyzdrowienia by się przydal!

Jutro chyba będę w schronie (jak mi czas pozwoli) to zapytam, czy w ogóle są w stanie podjąć się tej operacji. Jeżeli nie to już gorsza sprawa i trzeba będzie znów kliniki zaatakować :roll: