iwa77 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Slomka22'] To co trzeba zacząć ogłaszać Proszę o namiary na kogo mam podawać i w miarę możliwości czasowych będę dorzucać ogłoszenia Namiary proszę na mnie - szczegóły podam na PW . Quote
Koperek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Z Agatką jest średnio ciekawie. Tzn. kochana, jak zwykle, tylko sika razem z krwią, więc z tą operacją zwlekać za długo nie można :shake: Pewnie tydzień, dwa nic nie zmienią, ale na prawdę kombinujmy, bo zanim domek się pojawi to się dziewczyna przekręci i co najlepsze, że nie od strzykawki! Oczywiście nikt nic nie wie, co jej jest dokladnie, jak to leczyć, ile będzie operacja kosztować itp.:angryy: Jutro będę w schronie to się wypytam, czy aby na miejscu nie można by jej tego usunąć i choć wziąć na tymczas pooperacyjny... Quote
iwa77 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Biedna Agatka - krwiomocz to poważna sprawa ! Quote
Hala Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dowiedz się koniecznie o koszta i rokowanie. :roll: Quote
Hala Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Czy coś siędziś może dowiedziałyscie dziewczyny? :wink: Quote
iwa77 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ja jestem poza Wrocławiem - ale liczę , że Koperek zrobiła wywiad..... Quote
kikou Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 w weekend to będzie trudno.... chyba dopiero na pocz. tygodnia cos się dowiemy.... Quote
Hala Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Oj wielka szkoda, wielka...bo z tego co zrozumiałam, to czas nagli. :shake: Quote
Hala Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No dalej Agatka, pokazuj śliczną mordeczkę... :lol: Quote
Koperek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='kikou']w weekend to będzie trudno.... chyba dopiero na pocz. tygodnia cos się dowiemy.... kikou prawdę rzecze ;) Niestety w weekendy to mnie we Wrocku ciężko znaleźć, a w ten mijający weekend to nawet w Polsce mnie nie było, więc dopiero jutro cokolwiek się postaram dowiedzieć. Jejku, tyle psów, tyle spraw, a oprócz kilku sytuacji wyjątkowych nikt mi nie pomaga:placz:. CIOTKI WROCŁAWSKIE! WRACAĆ Z WAKACJI, BO OPRÓCZ MAPETA JA NA SERCE PADNĘ!!! Quote
kikou Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 co z Agatka? czy coś dzisiejszy dzień przyniósł jakieś odpowiedzi? czy coś wiemy? Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Korenia napisał(a):Na pierwszą sunieczko! I jeszcze raz Quote
iwa77 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Nie było mnie parę dni - czy ktoś wie co u Agatki ? PILNE : Potrzebny jest tymczas dla dwóch maleńkich koteczek od piatku tj.29.08.08 Quote
Koperek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No wlaśnie byłam wczoraj i chciałam się o nią zapytać p. Bogdana, gdzie jej karta z leczenia itd, ale wtedy JEGO nie było :cool1:, a lekarze w ogóle nie wiedzieli, która to suka, jakie robili badania i w ogóle. Zaplątanie z poplątanym to mało powiedziane, a pies cierpi!:angryy: Quote
Koperek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='kikou']i co zrobimy? Powiem tak: ktoś musialby dopilnować, żeby jej tą operację zrobili jak najszybciej i dobrze, a nie wiem, czy w schronie to zrobią... Poza tym, po aż tak poważnej operacji to nie bardzo widzę jej powrót do zdrowia w schroniskowej izolatce. Jakiś tymczas na czas wyzdrowienia by się przydal! Jutro chyba będę w schronie (jak mi czas pozwoli) to zapytam, czy w ogóle są w stanie podjąć się tej operacji. Jeżeli nie to już gorsza sprawa i trzeba będzie znów kliniki zaatakować :roll: Quote
kikou Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to moze warto byloby jakby Iwonka dopisala w tytule, ze zbieramy na operacje....? Quote
Recommended Posts