Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia'] Nowy Fidek czy Fidka będzie?? :loveu: Ja na moją już pół roku chyba czekam :cool1: No przecie Dyzosław II Sławny przybędzie :cool: Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Aga76']No przecie Dyzosław II Sławny przybędzie :cool: przybędzie ale jakoś w styczniu dopiero, w grudniu ma się urodzić :loveu: Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Mała Rita napisał(a):przybędzie ale jakoś w styczniu dopiero, w grudniu ma się urodzić :loveu: Ano :loveu: czyli najwyższa pora na rozpoczęcie radosnego oczekiwania :cool1: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hmm.. według moich obliczeń jeśli urodzi się w grudniu to przybędzie w lutym :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 tigrunia napisał(a):Hmm.. według moich obliczeń jeśli urodzi się w grudniu to przybędzie w lutym :hmmmm: pod koniec stycznia :loveu: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Mała Rita napisał(a):pod koniec stycznia :loveu: No kochana tak się nie nastawiaj :p Najpierw niech się urodzi :loveu: Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia']No kochana tak się nie nastawiaj :p Najpierw niech się urodzi :loveu: :evil_lol: Beatko, jak możesz :cool1: uuu hihihi Zabieram swoje zabawki i idę lulu... :sleep2: Quote
Magda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja chyba też... chociaż Miki ma bardzo dobrą zabawę i obżera ucho na łóżku:cool1: Ja mam w tym spać? Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 tigrunia napisał(a):No kochana tak się nie nastawiaj :p Najpierw niech się urodzi :loveu: Otóż to :) Aga czemu się śmiejesz :( Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Magda']Ja chyba też... chociaż Miki ma bardzo dobrą zabawę i obżera ucho na łóżku:cool1: Ja mam w tym spać? Możesz obok :loveu: Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawy do zabawy :grins: Quote
Aga76 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dzień dobry :loveu: Miłego dnia życzymy [quote name='Mała Rita'] Aga czemu się śmiejesz :( Bo uwielbiam ton Beatki :evil_lol: A kontekst wynikał z czasownika... Quote
ewa2909 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witamy wikendowo. Dlaczego w tej Łodzi tak zimno? Az sie nie chce z siulami na spacerek chodzic. Quote
Mała Rita Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='ewa2909'] Witamy wikendowo. Dlaczego w tej Łodzi tak zimno? Az sie nie chce z siulami na spacerek chodzic. Fidek cały dzień pod kołdrą siedzi i obrażony gdy mu kazałam iść do kuchni zjeść obiadek :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidek cały dzień pod kołdrą siedzi i obrażony gdy mu kazałam iść do kuchni zjeść obiadek :evil_lol: To z Fidelka spioch jeden.Tofik juz zaczyna sie trzasc z zimna na dworku. Quote
Aga76 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidek cały dzień pod kołdrą siedzi i obrażony gdy mu kazałam iść do kuchni zjeść obiadek :evil_lol: Dlaczego mu obiadu do łóżka nie podałaś? Fidek strzelił focha:obrazic: znaczy się Fąfla Manifestanta :evil_lol: Dzień dobry, pozdrawiamy cieplutko :buzi: Quote
ewa2909 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A co tutaj taka cisza???????????? halo!!!!!!!!!! gdzie jestescie????????? Pozdrawiamy cieplutko z zimnej Lodzi. Rozgladalas sie juz za jakims ubrankiem dla Fidka? Ja dzisiaj bylam w realu na galerii dla zwierzakow i cen sie przestraszylam.Zwykla bluza dla mojego smrojdka to bagatela 110zl:crazyeye: Quote
rita60 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ewa2909 napisał(a):A co tutaj taka cisza???????????? Chalo!!!!!!!!!! gdzie jestescie????????? Pozdrawiamy cieplutko z zimnej Lodzi. Rozgladalas sie juz za jakims ubrankiem dla Fidka? Ja dzisiaj bylam w realu na galerii dla zwierzakow i cen sie przestraszylam.Zwykla bluza dla mojego smrojdka to bagatela 110zl:crazyeye: my na obiadku u mamuski :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Witamy :multi:. U nas pogoda też nie dopisuje :cool1:. Quote
Mała Rita Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ewa2909 napisał(a):A co tutaj taka cisza???????????? halo!!!!!!!!!! gdzie jestescie????????? Pozdrawiamy cieplutko z zimnej Lodzi. Rozgladalas sie juz za jakims ubrankiem dla Fidka? Ja dzisiaj bylam w realu na galerii dla zwierzakow i cen sie przestraszylam.Zwykla bluza dla mojego smrojdka to bagatela 110zl:crazyeye: też rozglądałam się za ubrankiem, ale mnie też kwoty przeraziły... no ale co zrobic trza bedzie kupić Quote
ewa2909 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ile fidelek ma cm dlugosci.Na mojego malucha na allegro nic nie moge znalezc.Juz zaczynz sie trzasc a co bedzie jak bedzie jeszcze chlodniej? Quote
Mała Rita Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ewa2909 napisał(a):Ile fidelek ma cm dlugosci.Na mojego malucha na allegro nic nie moge znalezc.Juz zaczynz sie trzasc a co bedzie jak bedzie jeszcze chlodniej? kurcze wiesz, że nigdy go nie mierzyłam :confused: skupiłam się bardziej na jego wadze :evil_lol: ale on długi jest :) Quote
ewa2909 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 To wez go zmierz .Ja mam jakies ubranko po Aksie z ktorego nnapewno wyrosla,a tofik sie w nim utopi. Quote
Mała Rita Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ewa2909 napisał(a):To wez go zmierz .Ja mam jakies ubranko po Aksie z ktorego nnapewno wyrosla,a tofik sie w nim utopi. dzis juz go nie zmierze bo nie jestem w domku a tu nie mam centymetra :( jutro dam znac :loveu: Quote
Recommended Posts