Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):No se poszły wszystkie?? No nie wierzę... Przed lustrem mam pić noooo... jestem ja :evil_lol: YOU CAN DANCE oglądałam :loveu: no to pijemy !!! Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mała Rita napisał(a):jestem ja :evil_lol: YOU CAN DANCE oglądałam :loveu: no to pijemy !!! Zerowa podzielność uwagi :stop: Ja tyż oglądałam, a jednocześnie dogo podglądałam :grins: No, to chluśniem, bo uśniem :drink1: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Zerowa podzielność uwagi :stop: Ja tyż oglądałam, a jednocześnie dogo podglądałam :grins: No, to chluśniem, bo uśniem :drink1: jacha!!!! :drink1:fajny ten chłopczyk co otrzymał ten ostatni bilet do Barcelony :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mała Rita napisał(a):jacha!!!! :drink1:fajny ten chłopczyk co otrzymał ten ostatni bilet do Barcelony :loveu: No, się Pierożek wzruszył aż :loveu: Ale dałabym mu więcej niż 17 lat :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):No, się Pierożek wzruszył aż :loveu: Ale dałabym mu więcej niż 17 lat :hmmmm: no ten tyż fajny, ale ja mówie o tym co był ostatni... ten co w grupie hip - hop tańczył :loveu: spodobał mi się :loveu: no to za chłopczyka, by mu się powiodło w Barcelonie :megagrin: :drink1: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mała Rita napisał(a):no ten tyż fajny, ale ja mówie o tym co był ostatni... ten co w grupie hip - hop tańczył :loveu: spodobał mi się :loveu: no to za chłopczyka, by mu się powiodło w Barcelonie :megagrin: :drink1: A teeeeeeen, no, też fajny. Miałam nadzieję, że to właśnie jego wybiorą. Za chłopczyka :drink1: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):A teeeeeeen, no, też fajny. Miałam nadzieję, że to właśnie jego wybiorą. Za chłopczyka :drink1: skoczny taki :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No, i niebrzydki nawet :cool1: Się smakiem biedna obeszłam, nie mam mąki w domu do gofrów :placz: Ale jutro sobie kupię i zrobię:p Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):No, i niebrzydki nawet :cool1: Się smakiem biedna obeszłam, nie mam mąki w domu do gofrów :placz: Ale jutro sobie kupię i zrobię:p ło Madźka, my tu takie fajne tematy a Ty o mące do gofrów :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mała Rita napisał(a):ło Madźka, my tu takie fajne tematy a Ty o mące do gofrów :evil_lol: A bo mnie się tak przypomniało o tych gofrach :placz: Który tam jeszcze jakiś fajniusi był? :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):A bo mnie się tak przypomniało o tych gofrach :placz: Który tam jeszcze jakiś fajniusi był? :hmmmm: no właśnie tak się zastanawiam... fajny był w pierwszej edycji Tito, ten co miał mamę w Stanach :) :loveu: ooo no i Artur - co wygrał II edycję :loveu: ach..... żonę ma podobno :placz: Artur też taki skoczny :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mała Rita napisał(a):no właśnie tak się zastanawiam... fajny był w pierwszej edycji Tito, ten co miał mamę w Stanach :) :loveu: ooo no i Artur - co wygrał II edycję :loveu: ach..... żonę ma podobno :placz: Artur też taki skoczny :loveu: Buuu nie znam ich, poprzednie edycje tylko tak z doskoku oglądałam... Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Buuu nie znam ich, poprzednie edycje tylko tak z doskoku oglądałam... łooo to Ci powiem Madźka straciłaś takie widoki :evil_lol:... w google wpisz Artur Cieciórski i Rafał Kryla :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Aaa, to Artura kojarzę :loveu: Coś tam o gwoździach mówił kiedyś, tak mi się kojarzy :hmmmm: Idę sprawdzić Rafała teraz :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Aaa, to Artura kojarzę :loveu: Coś tam o gwoździach mówił kiedyś, tak mi się kojarzy :hmmmm: Idę sprawdzić Rafała teraz :loveu: Rafał fajniejszy :loveu: taki skromny, delikatny chłopczyk :loveu: taaa... wszyscy są na pozór skromni i delikatni... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Widziałam, a ti ti Tito :loveu: No, to za delikatnych i skromnych chłopczyków :drink1: Hyp, zataczam się, hyp, już... Quote
Mała Rita Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Widziałam, a ti ti Tito :loveu: No, to za delikatnych i skromnych chłopczyków :drink1: Hyp, zataczam się, hyp, już... no to za Tito!!!! :drink1: Quote
Aga76 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mała Rita napisał(a):no to za Tito!!!! :drink1: Ooo ho i poległa :evil_lol: Dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mała Rita napisał(a):jestem ja :evil_lol: YOU CAN DANCE oglądałam :loveu: no to pijemy !!! Czemuśta mi nie przypomniały?? :placz: Co ja oglądałam wczoraj? :hmmmm: Ringa na pewno, ale to chyba później było :roll: Quote
Mała Rita Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 tigrunia napisał(a):Czemuśta mi nie przypomniały?? :placz: Co ja oglądałam wczoraj? :hmmmm: Ringa na pewno, ale to chyba później było :roll: przed Ringiem to było, oj żałuj, żałuj, sie działo! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mała Rita napisał(a):przed Ringiem to było, oj żałuj, żałuj, sie działo! :evil_lol: Ja już wiem .. na Polsacie oglądałam świetny film :loveu: Ale i tak wolałabym YCD :cool1: W sobote powtórka?:razz: Quote
Mała Rita Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 tigrunia napisał(a):Ja już wiem .. na Polsacie oglądałam świetny film :loveu: Ale i tak wolałabym YCD :cool1: W sobote powtórka?:razz: tak, jakos tak popołudniu... ja też jeszcze raz obejrzę! A co! :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Siule przyszly w odwiedzinki do Fidka. Quote
Kasia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 cze Fidki :loveu: za co dzis pijemy? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Kasia napisał(a):cze Fidki :loveu: za co dzis pijemy? :evil_lol: ja w robotce do 22 :placz::placz::placz: nie pijta beze mnie :placz: Quote
Recommended Posts