Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):ale to nie to samo co na 2 nogach :p najpierw szkołę muszę skończyć :loveu: Quote
rita60 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):ale to nie to samo co na 2 nogach :p Az miło poczytac,jak Kasia madrze pisze:lol: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 dyskretnie zmieniam temat :evil_lol: Ulubione miejsce Fidka... Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Aga76 napisał(a):A się Fidek rozłożył stolikowo :razz: spójrz na tą kitkę przekrzywioną na bok :loveu: cały dzień dzisiaj tak łazi i nie da sobie poprawić :megagrin: Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mała Rita napisał(a):spójrz na tą kitkę przekrzywioną na bok :loveu: cały dzień dzisiaj tak łazi i nie da sobie poprawić :megagrin: Nie słyszałaś? Ponoć to najmodniejszy fryz na koniec lata :roll: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Aga76 napisał(a):Nie słyszałaś? Ponoć to najmodniejszy fryz na koniec lata :roll: no właśnie!!! Madźkowe Brytany mają grzywkę zaczesaną na jedną stronę to i mój Fidek może kitkę przekrzywioną nosić :loveu: Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mała Rita napisał(a):no właśnie!!! Madźkowe Brytany mają grzywkę zaczesaną na jedną stronę to i mój Fidek może kitkę przekrzywioną nosić :loveu: Chłopak wie co modne :thumbs: Świetne są czarne kitki, gdy reszta włosów na główce już jest jasna. Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Aga76 napisał(a):Chłopak wie co modne :thumbs: Świetne są czarne kitki, gdy reszta włosów na główce już jest jasna. aż mi sie nie chce wierzyc ze on tak zjaśniał, jak był malutki to był cały czarno-brązowy :loveu: Quote
Aga76 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mała Rita napisał(a):aż mi sie nie chce wierzyc ze on tak zjaśniał, jak był malutki to był cały czarno-brązowy :loveu: Ta przemiana jest cudna :shiny: Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a):siwus, siwus! :p Fidzio też lubi extremalny wypoczynek? Aidi też na krzeslach drewnianych, biurkach... uwielbia... czasami tez na parapecie w kuchni... czasami sie zastanawiam czy to nie kot... :cool1: wszędzie włazi Quote
ewa2909 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witamy wieczorowa pora. Ale masz dobrze!!!!!!!!!! Ja tez bym chciala tak polezakowac. Quote
Mała Rita Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 PositiveThought napisał(a)::cool2: Jak u nas! Jeszcze półeczka bagażnikowa w aucie... pomysłowość yorków jest nieograniczona :loveu: Quote
Aga76 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dzień dobry tym co na chorobowym :cool1: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Aga76 napisał(a): Dzień dobry tym co na chorobowym :cool1: dzień dobry mówią Ci co od jutra są na urlopie :loveu: Quote
tigrunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dzień dobry .. tu Ci co jutro wstają o 4 :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry tym co na chorobowym :cool1: Czy ja wyczuwam subtelną nutkę zazdrości? :megagrin: Kasia napisał(a):dzień dobry mówią Ci co od jutra są na urlopie :loveu: jakie plany na urlop??? Grecja, Turcja, Egipt??? :evil_lol: tigrunia napisał(a):Dzień dobry .. tu Ci co jutro wstają o 4 :cool1: ło tam, ale o ile wczesniej z pracy wracasz :lol: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Doberek :p Witamy :bye: Quote
Kasia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 planów niet bo funduszy brak...:cool1: wolę na zakupy jechać :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Kasia napisał(a):planów niet bo funduszy brak...:cool1: wolę na zakupy jechać :loveu: no ja tez na allegro siedze :) a moze jutro wybiore się gdzies na zakupy :loveu: mysle o jakis butach, fajne kozaczki widzialam, ale za wczesnie jeszcze zeby kupic :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To życzymy super zakupów ... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mała Rita napisał(a):a moze jutro wybiore się gdzies na zakupy :loveu: A przepraszam obywatelko, czy wy przypadkiem nie jesteście na zwolnieniu lekarskim?? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 madziasto4 napisał(a):A przepraszam obywatelko, czy wy przypadkiem nie jesteście na zwolnieniu lekarskim?? :evil_lol: Madźka Ty służbistko Ty :megagrin: PositiveThought napisał(a)::lol: kupuj już kozaczki, bo później ich nie będzie!!! Ja muszę sobie jakieś botki kupić fajne, strasznie mi się te nowe fasony podobają :loveu: no to kupuje, a co! Quote
Mała Rita Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 TZ "od obraził się" i przyszedł w odwiedziny do Fidka :loveu: Quote
Recommended Posts