Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):co nie zmienia fakty że potrzebuje teraz ławę :angryy: :angryy: :angryy: :roll: co prawda to prawda, ławy brak... Dobrze, że marzec się zaczął, bliżej do kwietnia ;) Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):co nie zmienia fakty że potrzebuje teraz ławę :angryy: :angryy: :angryy: a na allegro takiej nie ma? Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Właśnie ! Ja mam z allegro komodę Ikeowską.. za przesyłkę zapłaciłam 40 zł ale to i tak mniej jak na paliwo do Poznania i z powrotem :multi: Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Właśnie ! Ja mam z allegro komodę Ikeowską.. za przesyłkę zapłaciłam 40 zł ale to i tak mniej jak na paliwo do Poznania i z powrotem :multi: ale ja nastawilam sie ze pochodzę, poogladam, wybiorę te wszystkie swieczniki, ozdoby itp... Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):ale ja nastawilam sie ze pochodzę, poogladam, wybiorę te wszystkie swieczniki, ozdoby itp... No ale skoro ławę potrzebujesz na już no to może warto zamówić :roll: Jeśli jest w ogóle gdzieś na allegro Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mała Rita napisał(a):no wlasnie nie ma niestety tylko stoliczek jest do sypialni :roll: No to już gorzej :roll: Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):No ale skoro ławę potrzebujesz na już no to może warto zamówić :roll: Jeśli jest w ogóle gdzieś na allegro no wlasnie nie ma niestety tylko stoliczek jest do sypialni :roll: Quote
Mała Rita Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Asia i jak tam dzis lepiej ? lepiej, lepiej nalatałam się dzis po szpitalach, przychodniach itp... najgorzej ze nie dali mi skierowania na badania i musze bulić :roll: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mała Rita napisał(a):lepiej, lepiej nalatałam się dzis po szpitalach, przychodniach itp... najgorzej ze nie dali mi skierowania na badania i musze bulić :roll: a czemu co robisz okresowe badania? Quote
Mała Rita Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Asiu, co u was dziś słychać? Cze Aguś :loveu: W pracy niestety a po pracy pisanie magisterki... bleeee Quote
Aga76 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Aguś :loveu: W pracy niestety a po pracy pisanie magisterki... bleeee Oj, wielkie bleeee :roll: To tym bardziej pozdrawiam Quote
Pegaza Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cze Asia :p oo to Ty bedzie niedlugo mgr:eviltong: Quote
Aga76 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Halo Łódź Arnoldzika i Fidusia to już prawie nie pamiętam... :roll: :cool3: Quote
Mała Rita Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Aga76 napisał(a):Halo Łódź Arnoldzika i Fidusia to już prawie nie pamiętam... :roll: :cool3: Będą! Obiecuje!!!! :p Jutro zrobię jakąś malutką sesyjkę Fidkowi O i pokaże Wam moją piękną lampę :loveu: A Arnold u tesciowki wiec fot nie mam :cool1: Quote
Aga76 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mała Rita napisał(a):Będą! Obiecuje!!!! :p Jutro zrobię jakąś malutką sesyjkę Fidkowi O i pokaże Wam moją piękną lampę :loveu: A Arnold u tesciowki wiec fot nie mam :cool1: Tak tak tak !!! Lampę też !!! Arlnold został na stałe uprowadzony przez T? Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cze Asia:loveu: wpadne zobaczyc potem foteczki:p Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 cze Asik :loveu: dzie Ty? dzie fotki? dzie piesy? Quote
Aga76 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Oj buu noo, gdzie ta lampa? A kuku :evil_lol: sobotnio Quote
Mała Rita Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Czesc Dziewczynki Jestem, jestem W szkole bylam :roll: Oto lampa Oto Fido :evil_lol: A to Arnold u tesciowej... On chyba nie chce do nas wracać :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cześć Asik:loveu::loveu::loveu: Lampa świetna,zięciu śliczny jak zwykle,a Arnoldzikowi to chyba podpadłaś że nie chce do domku wracać:eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
Mała Rita Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Asik:loveu::loveu::loveu: Lampa świetna,zięciu śliczny jak zwykle,a Arnoldzikowi to chyba podpadłaś że nie chce do domku wracać:eviltong::evil_lol::eviltong: Cze Ewcik :loveu: Quote
Aga76 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Fajowa lampa i fajowe jej zdjęcie Fiduś zaspany i Arnold jak zawsze rozbrajający :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Aga76 napisał(a):Fajowa lampa i fajowe jej zdjęcie Fiduś zaspany i Arnold jak zawsze rozbrajający :evil_lol: nio fajna ta lampa, nie skromnie powiem :loveu: ona jest taka bordowa w sumie tylko na zdjeciu wyszla jak czerwien Quote
Recommended Posts