Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Asia czy bylas juz z Fidem rwac zebole?

jeszcze nie, mleczaki same wypadaja :loveu: został tylko jeden kieł :loveu: A żeby usunąć stałe jeszcze musimy poczekać, on ma krzywy zgryz i trza mu stałe kły usuwac :-(

Posted

osz kurcze ja dzis umawialam sie z wetka bo zostaly jej dwa kly ale dopiero w przyszlym tygodniu bedzie to mozliwe i sie zastanawiam czy nie isc gdzie indziej czy czekac, zreszta wchodza tez wzgledy finansowe :roll:

a moze wiecie jak sprawdzic czy zostaly jej wiecej niz te dwa kly?
od kazdego zebola bede liczona:roll:

a u tego drugiego weta nie...:roll:

Posted

Jak Uzi miał 3 mleczaki, chcieli za ich wyrwanie 140 zł.
Całe szczęscie Uzi się skapował chyba :eviltong: i zaczął je tracic i został jeden.
Ale ten jeden bydlak moocno siedzi eh. Poczekamy, zobaczymy..tyle że Uzol ma już rok..

Posted

PositiveThought napisał(a):
Cze, jak tam w pracy? Świetnie, nie? :loveu:
Jak pogoda beznadziejna to chyba się nie chce nic robić w ogóle...

A w pracy to wspaniale :loveu::loveu::loveu: niestety tylko 21 minut i idę do domku :placz: ale jutro znów tutaj już o 9 :loveu:

Posted

Wiecie, tak mi jakoś nieswojo... na naszej-klasie właśnie przeczytałam wiadomość, że moja koleżanka z klasy zmarła... nagle, siedząc przed tv w niedzielę.. i była w 6 miesiącu ciąży... :placz::placz::placz: rozkleiłam się :-(:-(:-(