Jump to content
Dogomania

APEL O POMOC! Satelita. DT, DS NATYCHMIAST!! JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjeżdża za tydzień w sobotę. Oczywiście będę w schronisku (jak mogłoby mnie wtedy zabraknąć) i uwiecznię te szczęśliwe chwile w postaci foto :cool3: Nie mogę się już doczekać!!!!!!

Posted

Izis napisał(a):
Rozumiem, że Satelita jedzie to tej kobiety z Schleswig-Holstein z Niemiec (gdzie będzie mieszkał z dogiem i mopsem) tak?

Tak :) Pani , która go weźmie ma już dla nas sporą wyprawkę w postaci kocy, grzejników. Chce także sponsorowaniać zakup nowej pompy wodnej :multi:

Posted

Bardzo się cieszę, że psiakowi się poszczęściło.
Napisali mi też, że środki przeciwbólowe jakie mu podajecie dobrze działają i że Satelita hopsa na osobę, która się nim opiekuje :-)

Posted

Izis napisał(a):
Satelita hopsa na osobę, która się nim opiekuje :-)

tak jakoś to się kojarzy
:oops:

agatko to Ty aparat weź ze sobą
bo potem to już raczej chyba o fotkach nie ma co marzyć

trzymam kciuki bardzo mocno

Posted

Satelita był dziś smutny :-( Nie chce jeść tej karmy na stawy- chyba mu nie smakuje :roll: Dziś tak strasznie zimno.... jak to dobrze, ze już w sobotę pojedzie do nowego domu...

Posted

agatkia napisał(a):
Tak :) Pani , która go weźmie ma już dla nas sporą wyprawkę w postaci kocy, grzejników. Chce także sponsorowaniać zakup nowej pompy wodnej :multi:

to cudowne wiadomości :megagrin:
a ja karmę moczę .. do wody ją na chwilkę to potem jest smaczniejsza i bardziej miękka- pomysł mojego weta - a jak pies leniwy tak jak mój i nie lubi chrupać to dobre rozwiązanie :evil_lol:

Posted

Ja myślę, że nasz Satelita troszkę marudzi i tyle. Schroniskowego Ariona popyla aż miło- a Royala nie chce. Strasznie mi go żal było ostatnio... och, niech już będzie SOBOTA!!!!!

Posted

Agatko , gdy już ochłoniesz , napisz , proszę , jak się czuł Satelita dzisiaj , czy wszystko z nim ok , na tyle na ile to możliwe , czy będą jakieś fotki ... itd. itp, martwię się ,aby dobrze zniósł podróż:oops:

Posted

Wczoraj króciutko, bo rzeczywiscie byłam zmęczona, poza tym miałam problem ze zrzuceniem z aparatu zdjęć. Dzisiaj postaram się je wkleić w ogólnym wątku dąbrówkowym. Satelita czuł sie dosyć dobrze- Rossa, nie martw się, na pewno przetrwał podróż bez problemu. Gdy fundacja przyjechała wyszedł ze swojej budy i do każdego po kolei przyszedł sie przywitać!! Każdy musiał go pogłaskać :lol: Strasznie fajny ten Satelita :) Z tego co zrozumiałam, część właścicieli będzie oczekiwała na swoje pieski natychmiast po przyjeździe z Dusseldorfu- zostaną więc "odpakowane" i bezpośrednio zabrane do swoich domów (a przyjazd do Dusseldorfu przewidywany był na wczesne godziny poranne- o ile moja matematyka nie zawodzi). To była dla nich na pewno ciężka noc, ale teraz zaczynają zupełnie nowe życie. Byłam zaskoczona informacją, ze Satelita wzbudził w Niemczech ogrooomne zainteresowanie, i wraz z Kubą wiedli prym w ilości zgłoszeń od zainteresowanych. Wyobrażacie to sobie???:multi: A ja wciąż nie mogę ochłonąć i już 3 noc prawie nie śpię z emocji- chyba zrobię sobie 3 dni wolnego od schroniska, dogomanii, ogłoszeń i wszystkich spraw z tym związanych- bo niedługo zacznę straszyć i zamiast Bożego Narodzenia będęobchodzić grudniowe Halloween jako naczelny potwór :razz: