Rossa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='agatkia'] Pozwoliłam sobie wyłożyć Wasze pieniążki na allegro dla Tary= 21 zł. quote] :thumbs::multi: Quote
agatkia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Satelita ma już nową karmę. Przygotowałam mu też dzisiaj dwa woreczki gotowanego ryżu z mięsem :multi: Szczęściarz :) Quote
agatkia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Wyjeżdża za tydzień w sobotę. Oczywiście będę w schronisku (jak mogłoby mnie wtedy zabraknąć) i uwiecznię te szczęśliwe chwile w postaci foto :cool3: Nie mogę się już doczekać!!!!!! Quote
Izis Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Rozumiem, że Satelita jedzie to tej kobiety z Schleswig-Holstein z Niemiec (gdzie będzie mieszkał z dogiem i mopsem) tak? Quote
agatkia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Izis napisał(a):Rozumiem, że Satelita jedzie to tej kobiety z Schleswig-Holstein z Niemiec (gdzie będzie mieszkał z dogiem i mopsem) tak? Tak :) Pani , która go weźmie ma już dla nas sporą wyprawkę w postaci kocy, grzejników. Chce także sponsorowaniać zakup nowej pompy wodnej :multi: Quote
Izis Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bardzo się cieszę, że psiakowi się poszczęściło. Napisali mi też, że środki przeciwbólowe jakie mu podajecie dobrze działają i że Satelita hopsa na osobę, która się nim opiekuje :-) Quote
lilith27 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Izis napisał(a):Satelita hopsa na osobę, która się nim opiekuje :-) tak jakoś to się kojarzy :oops: agatko to Ty aparat weź ze sobą bo potem to już raczej chyba o fotkach nie ma co marzyć trzymam kciuki bardzo mocno Quote
Izis Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 bez podtekstów proszę ;-) chodziło mi o to, że psiak się cieszy już :-) Quote
lilith27 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 wiem wiem Izis to ja taka skrzywiona jestem wiadomo, jednak na pewno, że z nim lepiej jak się tak zachowuje Quote
agatkia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Satelita był dziś smutny :-( Nie chce jeść tej karmy na stawy- chyba mu nie smakuje :roll: Dziś tak strasznie zimno.... jak to dobrze, ze już w sobotę pojedzie do nowego domu... Quote
Izis Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A może mu ta karmę olejem polać albo jakimś sosem. Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 agatkia napisał(a):Tak :) Pani , która go weźmie ma już dla nas sporą wyprawkę w postaci kocy, grzejników. Chce także sponsorowaniać zakup nowej pompy wodnej :multi: to cudowne wiadomości :megagrin: a ja karmę moczę .. do wody ją na chwilkę to potem jest smaczniejsza i bardziej miękka- pomysł mojego weta - a jak pies leniwy tak jak mój i nie lubi chrupać to dobre rozwiązanie :evil_lol: Quote
agatkia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja myślę, że nasz Satelita troszkę marudzi i tyle. Schroniskowego Ariona popyla aż miło- a Royala nie chce. Strasznie mi go żal było ostatnio... och, niech już będzie SOBOTA!!!!! Quote
tyciaNi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 no hmmm... rzekłabym: piesek francuski ;) Quote
agatkia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 JESZCZE TYLKO DZIŚ, JUTRO I..... :multi::multi::multi: Quote
tyciaNi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 i co i co... czekam na wieści o zwierzu :lol: Quote
agatkia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Krótka relacja z wyjazdu Satelity do domu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/psia-tragedia-pod-wejherowem-potrzebna-kazda-pomoc-104101/index31.html Quote
Izis Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 super, że Satelita już drodze do lepszej przyszłości :-) Quote
Rossa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Agatko , gdy już ochłoniesz , napisz , proszę , jak się czuł Satelita dzisiaj , czy wszystko z nim ok , na tyle na ile to możliwe , czy będą jakieś fotki ... itd. itp, martwię się ,aby dobrze zniósł podróż:oops: Quote
agatkia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Wczoraj króciutko, bo rzeczywiscie byłam zmęczona, poza tym miałam problem ze zrzuceniem z aparatu zdjęć. Dzisiaj postaram się je wkleić w ogólnym wątku dąbrówkowym. Satelita czuł sie dosyć dobrze- Rossa, nie martw się, na pewno przetrwał podróż bez problemu. Gdy fundacja przyjechała wyszedł ze swojej budy i do każdego po kolei przyszedł sie przywitać!! Każdy musiał go pogłaskać :lol: Strasznie fajny ten Satelita :) Z tego co zrozumiałam, część właścicieli będzie oczekiwała na swoje pieski natychmiast po przyjeździe z Dusseldorfu- zostaną więc "odpakowane" i bezpośrednio zabrane do swoich domów (a przyjazd do Dusseldorfu przewidywany był na wczesne godziny poranne- o ile moja matematyka nie zawodzi). To była dla nich na pewno ciężka noc, ale teraz zaczynają zupełnie nowe życie. Byłam zaskoczona informacją, ze Satelita wzbudził w Niemczech ogrooomne zainteresowanie, i wraz z Kubą wiedli prym w ilości zgłoszeń od zainteresowanych. Wyobrażacie to sobie???:multi: A ja wciąż nie mogę ochłonąć i już 3 noc prawie nie śpię z emocji- chyba zrobię sobie 3 dni wolnego od schroniska, dogomanii, ogłoszeń i wszystkich spraw z tym związanych- bo niedługo zacznę straszyć i zamiast Bożego Narodzenia będęobchodzić grudniowe Halloween jako naczelny potwór :razz: Quote
Recommended Posts