Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dużo zamieszana i nic. A pod drzwi psa nie dostarczę, bo mi się wydaje, że jesli ktoś ma problem z przejechaniem 30 km to znaczy, że tak bardzo na psie mu nie zależy.
Facet z Ostrowa przywiózł sobie dziś szczeniaka asta z Łodzi.

Lady nadal szuka domu.

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Przecież już przeniesione. :razz:

a to nie wiem czemu ona mi się wyświetlała jeszcze dzisiaj w psach w nowym domu:cool3: no ale biorąc pod uwage co się dzieje z dogo to mnie chyba nic nie zdziwi:diabloti:

Posted

przykra sprawa ale jak miałaby trafić źle, to ja wole zeby jeszcze poczekała na swój domek ;)

mam nadzieję, ze w tym tygodniu odezwą się do mnie ludzie w sprawie Milki i wtedy przekieruję ich do Ciebie, bo Milka...myslę ze już znalazła swoją nową panią ;)
jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna - trzymajcie kciuki :p

Posted

rufusowa napisał(a):
przykra sprawa ale jak miałaby trafić źle, to ja wole zeby jeszcze poczekała na swój domek ;)

mam nadzieję, ze w tym tygodniu odezwą się do mnie ludzie w sprawie Milki i wtedy przekieruję ich do Ciebie, bo Milka...myslę ze już znalazła swoją nową panią ;)
jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna - trzymajcie kciuki :p

własnie dzwonila pani z Warszawy...dokładnie jej nie przepytałam ale ma rotweillera pieska i chciala adoptowac Milke - podałam numer do Ciebie Elzo :p

Posted

Ona się nie zasiedziała tylko ma wyjątkowego pecha do ludzi.
Najczęściej okazują się beztrosko roztrzepani. A nikt poważny nie dzwonił w jej sprawie z mojego regionu.

Tym bezdomniakom zawsze pisane domki na przeciwnych krańcach kraju. :cool1:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):

Tym bezdomniakom zawsze pisane domki na przeciwnych krańcach kraju. :cool1:

Elza...u nas domki spoza naszego regionu to 98% adopcji:-( wczoraj na watku moloskowatej suni napisała osoba az...z Jeleniej Góry...będę się martwic jak do czegoś dojdzie - teraz sie nie martwię;)

Posted

Witam wszystkich jestem szczęśliwym nowym właścicielem Lady, wczoraj psina dotarła:multi:.
Dziś mamy pierwszą noc za sobą i choć niezbyt spodobało się Lady, że ma własne posłanie a nie łóżko:eviltong:, psinka spokojnie przespała noc.
Teraz jest po porannym spacerze :lol: i obgryza ucho.
Obiecuję, że umieszczę tu fotki jak tylko stafik się zadomowi.

Pozdrawiam i serdecznie dziękuję ElzieMilicz :multi: .