Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bidulek Amisiek chyba się boi w tej wannie, bo ma taką wystraszoną minkę ... :crazyeye: Jest słodki :loveu:
A ten wielki czarnuszek - taki dostojny... Fajne fotki :lol:

Posted

witam :multi::multi:

to już wiem kim był tajemniczy gość jaki się dzisiaj zjawił przypadkiem w galerii mojej suczy :evil_lol:
to był Amik przyniesiony przez ZuzoloFruziola :cool3:

widziałam całą galerię Twoich piesów...
są śliczne :loveu::loveu:

a Bartika foczka jest nie do przebicia :cool3:

wyściskaj oba szczęścia...
zarówno to mniejsze jak i to większe :loveu:

Posted

dzień dobry! nadrobiliśmy Waszą galeryjkę i foczka mnie urzekła...:evil_lol: trochę nas zmartwiła wiadomość o chorych stawach. Są jakieś postępy w leczeniu?
Zdrówka mu życzymy.:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
witam :multi::multi:

to już wiem kim był tajemniczy gość jaki się dzisiaj zjawił przypadkiem w galerii mojej suczy :evil_lol:
to był Amik przyniesiony przez ZuzoloFruziola :cool3:

widziałam całą galerię Twoich piesów...
są śliczne :loveu::loveu:

a Bartika foczka jest nie do przebicia :cool3:

wyściskaj oba szczęścia...
zarówno to mniejsze jak i to większe :loveu:

dziękujemy :loveu:dobrze wyściskam ;)

Klaudysiaczek napisał(a):
Fajny ten misiu bez głowy :razz::p.
A czasem do szczęścia wystarczy tak niewiele... :roll:

No a Bartlejowi nawet bardzo niewiele :evil_lol:
AlKil napisał(a):
dzień dobry! nadrobiliśmy Waszą galeryjkę i foczka mnie urzekła...:evil_lol: trochę nas zmartwiła wiadomość o chorych stawach. Są jakieś postępy w leczeniu?
Zdrówka mu życzymy.:loveu:

Witamy :razz: znaczy tka co dostawów to Barti nie chodzi już tak okropnie kulejąc ale wciąż kuleje jak byliśmy u weterynarza naodrobaczeniu powiedział że jest coraz lepiej :multi::multi: To co wiemy od pierwszej wizyty nich (na początku chodziliśmy dopań którewpierały nam że to młodzieńcze zapalenie :shake: ) że Bartiego stawów do końca nie da się wyleczyć częsciowo będzie on niestety kaleką :-( ale będziemy robićwszystko żeby jak najwięcej mu ulrzyć :oops:

Posted

Foka jest przeeeeeeepiękna :loveu: jeszcze nie spotkałam tak super siedzacego psa :eviltong:

a i trikolorek nieczego sobie :loveu: chociaz prywatnie to im wieksze tym lepsze ;)

Posted

Witam wszystkich :loveu:Dzięki więkssosc psów jak już robi to na komendę a Brtti tak od siebie ale już coraz rzdziuej :roll:
Jak byłam na spacerku z Bartim to spotksaliśmy kolo bloku ślicznego młodego mieszńca dobermana od dzisiaj się biedny plącze w okolicy pewenie komuś uciekł albo go wyrzucili :shake: szkoda że mieszkam w bloku :cool1:bo tak to napewno bym go zatrzymała do póki mu się domek nie znajdzie a widać psiak jest bardzo sympatyczny :-(

Posted

Wnioskując z tych fotek co już tu są, masz bardzo sympatyczne i śliczne psiule :loveu: Dzięki za odwiedziny u nas :) Postaram się do was wpadać :p