LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images37.fotosik.pl/11/0c30fb9d03a72062.jpg niedźwiedź atakuje :diabloti::razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 uszolek :evil_lol::evil_lol: dać mu misia bez głowy i szczęsliwy :multi: :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Amiś z brudną brodą jest super :loveu: http://images32.fotosik.pl/362/101c623e2dd22485.jpg fajne minki strzela :lol: :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Jeszcze Amiczek :loveu::loveu:w wannie bo gdzie indziej nie moge go złapać bo się ciągle wierci i rusza :evil_lol::evil_lol: Koniec :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Bidulek Amisiek chyba się boi w tej wannie, bo ma taką wystraszoną minkę ... :crazyeye: Jest słodki :loveu: A ten wielki czarnuszek - taki dostojny... Fajne fotki :lol: Quote
M&T Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images45.fotosik.pl/11/9a35cc1aa22cd459.jpg jaka radość :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dziękujemy :loveu: No Amiś boi się wanny ale jak go juź wyciągam z niej to czuje się już na tyle bezpiecznie żeby na mnie warknąć :evil_lol::evil_lol: cwaniaczek mój kochany ;) Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 witam :multi::multi: to już wiem kim był tajemniczy gość jaki się dzisiaj zjawił przypadkiem w galerii mojej suczy :evil_lol: to był Amik przyniesiony przez ZuzoloFruziola :cool3: widziałam całą galerię Twoich piesów... są śliczne :loveu::loveu: a Bartika foczka jest nie do przebicia :cool3: wyściskaj oba szczęścia... zarówno to mniejsze jak i to większe :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Fajny ten misiu bez głowy :razz::p. A czasem do szczęścia wystarczy tak niewiele... :roll: Quote
AlKil Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dzień dobry! nadrobiliśmy Waszą galeryjkę i foczka mnie urzekła...:evil_lol: trochę nas zmartwiła wiadomość o chorych stawach. Są jakieś postępy w leczeniu? Zdrówka mu życzymy.:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 jonQuilla napisał(a):witam :multi::multi: to już wiem kim był tajemniczy gość jaki się dzisiaj zjawił przypadkiem w galerii mojej suczy :evil_lol: to był Amik przyniesiony przez ZuzoloFruziola :cool3: widziałam całą galerię Twoich piesów... są śliczne :loveu::loveu: a Bartika foczka jest nie do przebicia :cool3: wyściskaj oba szczęścia... zarówno to mniejsze jak i to większe :loveu: dziękujemy :loveu:dobrze wyściskam ;) Klaudysiaczek napisał(a):Fajny ten misiu bez głowy :razz::p. A czasem do szczęścia wystarczy tak niewiele... :roll: No a Bartlejowi nawet bardzo niewiele :evil_lol: AlKil napisał(a):dzień dobry! nadrobiliśmy Waszą galeryjkę i foczka mnie urzekła...:evil_lol: trochę nas zmartwiła wiadomość o chorych stawach. Są jakieś postępy w leczeniu? Zdrówka mu życzymy.:loveu: Witamy :razz: znaczy tka co dostawów to Barti nie chodzi już tak okropnie kulejąc ale wciąż kuleje jak byliśmy u weterynarza naodrobaczeniu powiedział że jest coraz lepiej :multi::multi: To co wiemy od pierwszej wizyty nich (na początku chodziliśmy dopań którewpierały nam że to młodzieńcze zapalenie :shake: ) że Bartiego stawów do końca nie da się wyleczyć częsciowo będzie on niestety kaleką :-( ale będziemy robićwszystko żeby jak najwięcej mu ulrzyć :oops: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witamy :multi: widze nowy bannerek, śliczny :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Hej :diabloti: Dzięki :loveu: ale nie wiem jak zrobić żeby jak sie na niego kliknie wchodzić w galerię :shake: może wy wiecie :evil_lol:? Quote
ewatr Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Foka jest przeeeeeeepiękna :loveu: jeszcze nie spotkałam tak super siedzacego psa :eviltong: a i trikolorek nieczego sobie :loveu: chociaz prywatnie to im wieksze tym lepsze ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Witam wszystkich :loveu:Dzięki więkssosc psów jak już robi to na komendę a Brtti tak od siebie ale już coraz rzdziuej :roll: Jak byłam na spacerku z Bartim to spotksaliśmy kolo bloku ślicznego młodego mieszńca dobermana od dzisiaj się biedny plącze w okolicy pewenie komuś uciekł albo go wyrzucili :shake: szkoda że mieszkam w bloku :cool1:bo tak to napewno bym go zatrzymała do póki mu się domek nie znajdzie a widać psiak jest bardzo sympatyczny :-( Quote
agaciaaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):ale nie wiem jak zrobić żeby jak sie na niego kliknie wchodzić w galerię :shake: może wy wiecie :evil_lol:? Wstaw w podpis to, tylko bez tych spacji na początku po u i w środku po im ;) [u rl=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118788][im g]http://i38.tinypic.com/oida92.jpg Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Po prostu wstawiasz obrazek, zaznaczasz go i klikasz na taką kulę Ziemską [?] i wpisujesz adres... Wiem, że nie umiem tłumaczyć :-D. Quote
Bartiśkowa_ Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 dzięki wielkie za pomoc udało mi się :multi::loveu: jak to nie umiesz umiesz tłumaczyć :diabloti: PS. Może jutro damjakieś fotki jak zrobię :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Hej :loveu::loveu: dobrze postaram się gdzieść pójść na dłuższy spacer asle jak narazie leje w najgorszym wypadku będą fotki domowe :evil_lol: Quote
Carry Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wnioskując z tych fotek co już tu są, masz bardzo sympatyczne i śliczne psiule :loveu: Dzięki za odwiedziny u nas :) Postaram się do was wpadać :p Quote
agaciaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 To dawaj te domowe :razz: bo coś spacerowych nie widać ;) Quote
Recommended Posts