Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest leontyna
Posted

pieski sliczne widac ze szczesliwe a juz czarny w kaluzy super moja leonka tez uwielbia bawic sie w blotku postaram sie tez puscic kilka fotek w najblizszym czasie mam leonbergera sunie i czarna terierke rosyjska pozdrawiam

Posted

leontyna napisał(a):
pieski sliczne widac ze szczesliwe a juz czarny w kaluzy super moja leonka tez uwielbia bawic sie w blotku postaram sie tez puscic kilka fotek w najblizszym czasie mam leonbergera sunie i czarna terierke rosyjska pozdrawiam

no to czekamy na jakieś fotki twoich psiaków :lol: najlepiej załuż galerię napewno chętnie wasodwiedzę boloeosie są super psiaki :loveu:

M&T napisał(a):
Nuka śliczna :loveu:

Widać, że Bartiś miał niezłe towarzystwo :cool3: :loveu:

no śliczna ;) podobało mu sie strasznie pomimo to że nie za bardzo się z nim chciały bawić on biegał na około nich i zapraszał je do zabawy :evil_lol::evil_lol:

Posted

dobrzę jutro chyba też pójdziemy w pola może zastaniemy Nukę ;)
o tak udał się najgorsze jest to że Barti okropniesię nie (i nikogo) niesłucha i jak zobaczy jakiegoś psa to chgce mi rękę urwać :shake:. No ale staram się go tego oduczyć tylko musze poczytać jak :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']Fajne fajne te panienki :loveu: Szkoda, że sie nie chciały z Bartim pobawić ;)

no szkoda trochę sie go bały:evil_lol: a Barti je tak prosił :cool3:

[quote name='zuzolandia']http://images25.fotosik.pl/279/d4b75b134c17183e.jpg

hihihih jaki kontrast hihih

http://images43.fotosik.pl/15/bacf6c2aa49bea12.jpg

taaaaaaaaa mały moze wiecej wbrew pozorom hihihihi

witanko i mizianko dla futerrr!!!!

hej :lol:
no ale Amiś wolał oddać Bartiemu patyk bo na niego warknął niedobry :shake:
i się przestraszył no i już potem miał swój paytś :multi:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
no szkoda trochę sie go bały:evil_lol: a Barti je tak prosił :cool3:

Sara też tak często ma, chce sie pobawić ale drugi pies niekoniecznie :lol: a ona z każdym by sie chciała bawić :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Sara też tak często ma, chce sie pobawić ale drugi pies niekoniecznie :lol: a ona z każdym by sie chciała bawić :loveu:

no Barti ma to samo chce sie bawić a inny pies się go albo boi albosię odrzau do niego żuca :evil_lol:

Posted

Co do żabki to nie była w takim razie żabka tylko ropucha a one wydzielają taki nie smaczny śluz po czym psiaki sie ślinią :evil_lol:

A tak w ogóle to my siem witamy :multi:
Ładne bestie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy wszystkich :loveu:
wczoraj cały dzień nie działala mi dogomania dzisiaj może pod wieczór bo zaraz idę na spotkanie z bierzmowania dodam końcówkę tych fotke z Sosiny :evil_lol: Oj tak Nuka i India są bardzo podobne