Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasowa napisał(a):

:loveu::loveu::loveu::loveu:

halgre58 napisał(a):
http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/lenypark227.jpg
hahaha ... :evil_lol::evil_lol: jakie fajne zdjęcie ... :loveu::loveu:

Dziękuję :loveu:

Ania! napisał(a):
Świetne to zdjęcie z osiołkiem :loveu:

Dzięki :loveu: też je bardzo lubię

Marta_Ares napisał(a):
ale swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu:
fantastyczne miejsce:loveu:

gdzie to wogole jest????

To jeszcze fotki ze starego apratu ;) Dziękuję

No cudwnie tam jest
Ustroń leśny park niespodzianek i z psami można dowiedziałam sie niestety dopierto na iejscu ale i tak tam się wybieramy z rodzicami :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widze ze w tamym zoo co sie kiedys wybierzemy psy moga byc wszedzie po za okolicami basenu

E to fajnie :loveu:a zwierzaki też luzem ? u nas tylko te bardziej groźne były zamnknięte ale karmić je można było
Więc liczę na duużo pięknych fotek :multi:

Posted

jonQuilla napisał(a):
mniam jajecznica będzie :multi::multi:
http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/lenypark177.jpg

zwierzęta pouciekały z zagród ;) :evil_lol:

fajnie że są takie dostępne dla każdego :loveu: można fajne zdjęcia porobić i przy okazji je troszkę podtuczyć :evil_lol:

oj będzie :eviltong: i to jaka pyszna

No fajnie właśnie :loveu:

C&B napisał(a):
i do piachu:multi:

:mad::mad:tej to się nudzi no

Sweet napisał(a):
Hejo;D

Fajne te zdjęcia:D na nk już dawno dodawałaś a tu dopiero teraz:eviltong::eviltong:
jutro jedziecie nie?:D:razz:

hej :loveu: Bo wstawiałam wpierw wszystkie foti któree tylkomiałam czy nowe czy stare psie a teraz jak już wyjeżdżam to nie opłaca miisę marnować beterii więc wstawiam te :evil_lol:

Tak wkońcu :multi: Więc niedługo sie będę z wami żegnać bo już jutro nie bd wchodzić na kompa bo jedziemy o 5;00 rano :diabloti:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
E to fajnie :loveu:a zwierzaki też luzem ? u nas tylko te bardziej groźne były zamnknięte ale karmić je można było
Więc liczę na duużo pięknych fotek :multi:

Nie wiem bo nie bylam tam nigdy jeszcze. Nie wiadomo tez czy to w ogole w te wakacje pojedziemy bo nasz samochodzik nie nadaje sie w dlugie trasy a to jednak prawie 60 km w jedna strone tam jest.

Posted

Chyba wezme z was przyklad i powstawaiam foty z warszawskiego zoo. Ale do dopiero jak ponadrabiam zaleglosci z fotkami i bede w miare na biezaco, bo zdjec z zoo mam chyba okolo 300 wiec bedzie ich troche.

Posted

aina155 napisał(a):
Chyba wezme z was przyklad i powstawaiam foty z warszawskiego zoo. Ale do dopiero jak ponadrabiam zaleglosci z fotkami i bede w miare na biezaco, bo zdjec z zoo mam chyba okolo 300 wiec bedzie ich troche.

Dawaj! Chetnie obejrze z mojego rodzinnego miasta :D

Posted

ALe to za jakis tydzien- z reszta zdjecia sa z zeszlego roku, wiec (mam nadzieje) ze do tego czasu zmienilo sie na lepsze (bo mi zal tych zwierzat na takich malych wybiegach).

Ale beda

Posted

aina155 napisał(a):

jasne wstawiaj po wakacjach chętnię oglądnę :loveu:

Anula & Bono napisał(a):
Ije byłaś w Ustroniu w Leśnym Parku Niespodzianek fajnie tam też byłam:evil_lol::loveu:

Wiem widziałam twe fotki :loveu: