Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jest jutro! Fotki prosimy!

Powiedz mi, jak się Bartki wykąpie, to potem jak go suszysz? Jedna moja znajoma miała nowofunlanda i nie suszyła go wcale, a pies śmierdział jak nadgniłe ścierki.....

Posted

jbk napisał(a):
Już jest jutro! Fotki prosimy!

Powiedz mi, jak się Bartki wykąpie, to potem jak go suszysz? Jedna moja znajoma miała nowofunlanda i nie suszyła go wcale, a pies śmierdział jak nadgniłe ścierki.....

ja tez go własnie nie suszę bo on panicznie boi się suszarki :shake: ostatnio kąpaliśmy go na działce jak było ciepło i słonko go wysuszyło :loveu: i często smierdzi jak sobie tak popłwa w jeziorzeten zapach jest straszny ale to nie wiem od czego i nie da się nic z nim zrobić bo to podobno jego zapach jako rasy :cool3:
Fotki są na popredniej stronie i zaraz jeszcze dorzucę resztę :multi:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
ja tez go własnie nie suszę bo on panicznie boi się suszarki :shake: ostatnio kąpaliśmy go na działce jak było ciepło i słonko go wysuszyło :loveu: i często smierdzi jak sobie tak popłwa w jeziorzeten zapach jest straszny ale to nie wiem od czego i nie da się nic z nim zrobić bo to podobno jego zapach jako rasy :cool3:
Fotki są na popredniej stronie i zaraz jeszcze dorzucę resztę :multi:

Wiesz, jak to nie doschnie, to może stąd zapach, jak zostawisz coś mokrego na noc, to też tak potem wygląda, a on ma przecież MNÓSTWO sierści, więc nie wyschnie tak zupełnie....

Posted

[quote name='jbk']Wiesz, jak to nie doschnie, to może stąd zapach, jak zostawisz coś mokrego na noc, to też tak potem wygląda, a on ma przecież MNÓSTWO sierści, więc nie wyschnie tak zupełnie....

Może z tego :cool3: próbowliśmy różnych szamponów ale to mało dawało dalej go było czuć :shake:

Amiczek

:loveu:

skoook

i foczka

Posted

Witam w galeryjce,ide ogladac.

Ciekawe czy dlugo szukal odpowiedniego miejsca,zeby sie polozyc..:evil_lol:
http://images28.fotosik.pl/263/e24f5ce282d66f27.jpg

A coz tu za arie spiewal??
http://img222.imageshack.us/img222/813/teitamte44qh5.jpg

:loveu: :loveu:
http://i36.tinypic.com/347e80m.jpg

Kamel po kapieli dostaje szaleju.Dobrze,ze kulosow nie polamal na schodach,poszedl jak torpeda na dol.Nawet nie zdazylam mu fotki pstryknac.A na dole cala kuchnia byla mokra...:razz:

Posted

pusiakowa Bartlejowi nic nie trzeba mówić żeby tak zrobił :evil_lol: robi to tak od siebie łapkę daje jak chce ciasteczko
zaba witamy :multi: szedł bacznie ominął wedy dosyć sporo kałuż ale tą sobie upatrzył i nie wytrzymał i bach :evil_lol: Nie wiem co amik tam wyśpiewuje :loveu:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']pusiakowa Bartlejowi nic nie trzeba mówić żeby tak zrobił :evil_lol: robi to tak od siebie łapkę daje jak chce ciasteczko

aha :eviltong: . Bo u nas to jest komenda "popros" ;) .
Wymiziaj Bartusia ode mnie :loveu: .
Chcialabym sie z wami spotkac na spacerek ! :lol::loveu:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
dobrze zaraz go wymiaziam jak bedziemy szli na spacerek bno teraz sobie spi niestety mamy do siebie baaardzo daleko ;) ok.500 km ale w te wakacje zamierzamy jechać gdzies nad morze no to może :lol:

o! :cool3: tylko nie zapomnij aparatu :diabloti: .
no niestety :-(:placz: .
moze , moze :cool3: . Bede zaciskala kciuki zeby sie udalo :loveu: .
tak bym chciala zobaczyc a co dopiero utulic Niufa :loveu: !