Betti Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A są takie pieski [U]yorki miniaturki ? [/U]:crazyeye: ....człowiek się całe życie uczy...o ludziach. Quote
Gośka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No jasne że są;) Do mnie cały tabun takich miniaturek - do kolan:evil_lol:- przychodzi. Quote
KingToy's Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hejka !!!! no gdzie te Wasze piekne kochane pudlowe dzieci !!!! ??? postarajcie sie troszeczke !!! gdzież te fotki i gdzoie tematy ..??? no ???? Czarna Fuga !!??? Ty gdzie ??? Malgoś ...no gdzie to Fordzio ..Bilus i cala reszta ??>>> i cala reszta pudlowego foruma ???>>>> no gdzie te nasze kovchane arcydziela !!?? czeszcie ...strzyzcie ...aparaty w dłonie i do dzieła Kazdy pudel jest piękny !!! ....chyba , ze fryzjer zawiedzie ..... :o)) Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote=KingToy's;9698755]Hejka !!!! no gdzie te Wasze piekne kochane pudlowe dzieci !!!! ??? postarajcie sie troszeczke !!! gdzież te fotki i gdzoie tematy ..??? no ???? Czarna Fuga !!??? Ty gdzie ??? Malgoś ...no gdzie to Fordzio ..Bilus i cala reszta ??>>> i cala reszta pudlowego foruma ???>>>> no gdzie te nasze kovchane arcydziela !!?? czeszcie ...strzyzcie ...aparaty w dłonie i do dzieła Kazdy pudel jest piękny !!! ....chyba , ze fryzjer zawiedzie ..... :o))[/quote] otóż to :lol: Quote
Gośka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No wlaśnie ja jako fryzjer zawodzę:placz:, "szewc bez butów chodzi". Ford dalej tylko rozczesany i przystrzyżony wstępnie, czeka cierpliwie na kąpiel i dopieszczenie fryzury, oczywiście święta tuż tuż więc ludziska dostają kręćka i każdy chce psa na wczoraj ostrzyżonego, więc do świąt chyba nie mam co liczyć że Forda dokończę. Bil nawet wstępnie nie ostrzyżony, to samo Mafina, zarośnięte jak nieboskie stworzenia. Tyle że czyste, bo jednak maluchy to minuta pięć i zrobione;) Quote
Cheritka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]A mój DIAMOND skończył dziaj 9 lat[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [IMG]http://images25.fotosik.pl/147/6b6cc1921b4b4c7f.jpg[/IMG] [IMG]http://images23.fotosik.pl/158/a6d482602b65c610med.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/144/f76ab9ba41b5c6b7med.jpg[/IMG] [URL]http://images32.fotosik.pl/141/99553adaeed50167.jpg[/URL] [IMG]http://images25.fotosik.pl/160/b5eff9c2ef8088b6med.jpg[/IMG] :Cool!: :BIG: :new-bday: :tort: :Cool!: Quote
bonsai_88 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Diamonda.... Buźki, uściski i całusy z okazji urodzinek :) Quote
Włatczyni stonkóf:) Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cheritka, piękne to Twoje cudo! Gdybyś nie napisała w życiu bym nie odgadła, że ma 9 latek, wygląda na młodzika!;) Nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę, tak samo jak i wszystkim na tym forum, bo co pudliszon to ładniejszy! Ja niestety nie mam pudelka, lecz wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na to, że niebawem miniaturowa bestia dołączy do stada!:diabloti: Quote
Cheritka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Włatczyni stonkóf:)']Cheritka, piękne to Twoje cudo! Gdybyś nie napisała w życiu bym nie odgadła, że ma 9 latek, wygląda na młodzika!;) Nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę, tak samo jak i wszystkim na tym forum, bo co pudliszon to ładniejszy! Ja niestety nie mam pudelka, lecz wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na to, że niebawem miniaturowa bestia dołączy do stada!:diabloti:[/quote] Miło będzie jak rodzinka nam się powiększy :lol: Quote
Atkaaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Cheritka']Miło będzie jak rodzinka nam się powiększy :lol:[/quote] Otóż to :D:diabloti: Quote
Włatczyni stonkóf:) Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bardzo serdecznie Wam dziękuję za milutkie powitanie!:evil_lol: Buziaczki dla wszystkich:loveu: Quote
Guest Reyes Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hejka Mam pytanko. Znajomi gdy im powiedziałam że planuje za +/- dwa lata pudla średniego wywalili wieeeelkie oczka. Przecież ja zamęczę biedactwo! Oto moje pytanie do właścicieli pudli - czy krówlewski w tym momencie to lepszy wybór? Średni ma dla mnie "wygodniejsze" gabaryty ale mam w planie (oczywiście po nauczeniu pompona tego) robić z nim to co z moją dalmatykom teraz czyli : jak się nam poszczęści to spacerki przy konikach, pływanko, latem nawet b. czesto, częste jeżdzenie na wycieczki albo łażenie na wycieczki ( rekord jak na razie to +/- 50km jednego dnia ale takim terenem wrednym i tempem że z kilkanaście godzin się wlekliśmy... ) spacerki przy rowerku, joging itp. Oczywiście wiem że nie ze szczeniakiem takie karty i że trzeba stopniowo podnosić wysiłek uczyć psa itp... ale średni nie jest za mały do takiego trybu życia. Ps. Znajomy robi podobne ewolucje z beaglem i psiak jakoś nie zdechł z wycieńczenia :evil_lol: Na razie to takie sobie teoretyzowanie, ale jestem ciekawa co sądzicie. Quote
Atkaaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Pewnie że odpowiedni, ja z moim też na rowerku zasuwam :D Mój średniak jest strasznie żywiołowy- bardzo szybko mu się akumulatorek ładuje :D Tylko że jest bez rod. ale myśle że dużej różnicy między jego charakterkiem a charakterkiem typowym przedstawicielem rasy nie ma xD Quote
Guest Reyes Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzięki ;-) :multi::multi::multi::multi: Quote
Gośka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nie widzę problemu z bieganiem. Mój Bili przy rowerze bez problemu przebiega 10km. Quote
pati Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pudlowe cioteczki Pufcio i ja prosimy o rozsylanie linka gdzie mozecie pomoc nam potrzebna [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=346836576[/URL] dziekujemy Quote
pati Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dziekujemy bardzo pudlowej dobrej duszy Equus, ktora wplacila pieniezki na pomoc dla Pufcia. Jestesmy bardzo wdzieczni za okazana pomoc :multi: Quote
Equus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czyli przelwew doszedł. Mam nadzieję, że nie będzie odosobniony...;) pati, nie ma za co naprawdę:oops: Quote
Equus Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Mam pytanie odnosnie pielęgnacji: czy jak czeszecie swoje pudle (nie po kapieli) to spryskujecie włos wodą czy na sucho? Quote
szamanga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nie wiecie moze co to są za pudle na allegro niby z rodowodem za 400zł Coś to podejrzane jest, nawet zdjęcia nie dali, może ktoś ich zna. To jest to ogłoszenie [COLOR=Green][link do ogłoszenia usunięty-reg pkt 2][/COLOR] Ogłoszenie jest z Lublina A pisze tam tak : Z rodowodem Sprzedam szczeniaki rasy pudel średni -białe, po championie Odrobaczone, hodowla domowa- śliczne Jeżeli chcesz je zobaczyć mogę przesłać Ci ich zdjęcie na e-mail. Ciekawe że nawet, nie były zaszczepione tylko odrobaczone, co to niby za hodowla ?? Quote
Cheritka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='szamanga']Nie wiecie moze co to są za pudle na allegro niby z rodowodem za 400zł Coś to podejrzane jest, nawet zdjęcia nie dali, może ktoś ich zna. To jest to ogłoszenie [URL="http://allegro.pl/item350843526_sprzedam_pudle.html"][COLOR=Green][link do ogłoszenia usunięty-reg pkt 2][/COLOR][/URL] Ogłoszenie jest z Lublina A pisze tam tak : Z rodowodem Sprzedam szczeniaki rasy pudel średni -białe, po championie Odrobaczone, hodowla domowa- śliczne Jeżeli chcesz je zobaczyć mogę przesłać Ci ich zdjęcie na e-mail. Ciekawe że nawet, nie były zaszczepione tylko odrobaczone, co to niby za hodowla ??[/quote] [COLOR=red]Kto ciekawy niech zadzwoni i prześlą zdjęcia dzieci[/COLOR] a to treść z ogłoszenia :shake::shake::shake: Sprzedam szczeniaki rasy pudel średni -białe, po championie z rodowodem Odrobaczone, hodowla domowa- śliczne Jeżeli chcesz je zobaczyć mogę przesłać Ci ich zdjęcie na e-mail. Kontakt:.......i tu telefon to jakiaś pomyłka, zapomnieli dodać 1000 plus 400,-:cool3: Quote
iremos Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Myślę,ze szczeniaki są bez rodowodu, tyle,ze ojciec szczeniaków jest championem ;-) Quote
Włatczyni stonkóf:) Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Equus']Mam pytanie odnosnie pielęgnacji: czy jak czeszecie swoje pudle (nie po kapieli) to spryskujecie włos wodą czy na sucho?[/quote] Equus, pudelka na razie nie mam, ale wydaje mi się,że powinno się jednak spryskać włos wodą, inaczej ryzykujesz, że kłaczki się połamią:shake: A tak nawiasem mówiąc to zapraszam na aukcję na labradory.info, gdzie zbierane są pieniążki dla chorej na stwardnienie rozsiane Patrycji. Proszę wybaczyć, ale musiałam się pochwalić, gdyż karteczki są mojego autorstwa:evil_lol: Niedługo druga seria-barrrdzo kwiecista jak to na wiosnę przystało:multi: [URL]http://labradory.info/viewtopic.php?t=9404&highlight=niewidzialna+r%EAka+kartki+pati[/URL] Quote
aneta Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Oszustwo szyte grubymi nićmi !!! Nie ma w Polsce ani 1-nej suki ani psa tej odmiany !!! Trzeba by zgłosić do obsługi oszusta :mad: Quote
Gośka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Aneta ale tam nie jest napisane czy to psy w rodowodem ZK czy PKPR ;) może i mają ten rodowód. Quote
Recommended Posts