BiBi Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Jak miło zobaczyć najnowsze foteczki Mafiny :D :D :D Dobrze zrobiło nagłośnienie całej sprawy, wydaje mi się, że złodziej się poprostu przestraszył i całe szczęście :D Quote
JustynaJK Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 nie zagladałam na gg parę godzin i proszę jaka szczęśliwa nowina!!!!!Bardzo,bardzo się cieszę. :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Alutka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Kamień z serca ! Mocno Was całujemy i sciskamy. :iloveyou: Byłam pewna takiego hepi endu. :lilangel: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Gosia_i_Luka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 To [b]cudownie[/b], [size=6]cudownie[/size], [size=7]cudownie[/size][size=7]!!![/size] Wspaniała wiadomość!!! :D :D :D Quote
:) Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Yaki']Gosiu jak cudownie ,ze sie znalazla ,lzy same plyna ze szczescia.[/quote] JA dopiero dzisiaj o tym przeczytalam, ale jestem szczesliwa, zze wszystko sie wspaniale zakonczylo. Wazne, zeby pieskowi bylo teraz jak najlepiej i zeby nie stracilswoich ukochanych wlascicieli z oczu. Bardzo sie ciesze razem z Wami wszystkimi!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :angel: :angel: Quote
bognik Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Widać że teraz jest SZCZĘŚLIWA !!!!! :D Nie wiem, co bym takiemu ,,człowiekowi" zrobiła !!!!!!!! :evil: Gosiu, wycałuj ją bardzo mocno odemnie :buzi: Quote
Gośka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Dziękujemy wszystkim jeszcze raz za zaangażowanie w sprawę, jestem przekonana że bez Waszego wsparcia i nagłośnienia sprawy trwałoby to dłużej. Własnie wróciłyśmy z Mafinką od p.wet żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze, pani doktor obejrzała ją ze wszystkich stron, powyciągała kleszcze wyczyściła uszka (strasznie zasyfiałe) i nakazała dietę, pozatym wszystko jest dobrze, Maficzek zdrowy :D Do Tomka: Ciekawa jestem jak Ty byś zabezpieczył posesję przed złodziejem który chce coś ukraść???? Sorki ale trochę jestem wkurzona. Mam wszystko zamknięte, nikt nie wejdzie. Może ogrodzenie pod wysokim napięciem? Mojej ciotce wyciągneli psa za głowę przez płot, to może płot taki na 4 m wysokości??? Kraty w oknach żeby nikt nie wszedł do mieszkania??? Alarm na podwórku??? Już miałam to wszystko i tak mój mąz w środku nocy łapał złodzieja. Ela z Anetą były w tamtym domu, był zamknięty i alarm na całej posesji włączony na noc i co? i tak złodziej wszedł ukradł mi portfel z pieniędzmi. Psy były w domu i to 3. Naprawdę jak masz jakiś pomysł to może opatentujemy, nie będzie złodziejstwa. Przepraszam że się unoszę, ale te kilka dni było dla mnie trudne i mimo że kupiłam dom dla psów (bo nie dla siebie) to teraz będę się bała je wypuścić żeby się pobawiły. Quote
JustynaJK Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 doświadczyłam też na własnej skórze włamania i wiem co to znaczy!koszmar!!! Quote
anushka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 to najlepsza wiadomość jaką dzisiaj otrzymałam :angel: :angel: :lol: super,napewno kamień spadł Wam z serca :lol: Quote
Violonczela Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Jestem strasznie szczęśliwa, że Mafinka jest w domu ale się spłakałam jak usłyszałam tą radosną wiadomość. Żałuję że mnie tam nie ma żeby ją mocno wyściskać i wycałować. ___________________ Zapłakana ze szczęścia Violonczela Quote
asher Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Uffff, całe szczęście jest happy end :multi: :angel: :laola: [quote name='BiBi']wydaje mi się, że złodziej się poprostu przestraszył i całe szczęście :D[/quote] Tez mi się tak wydaje :evilbat: Ale ja bym nie odpuściła i nastraszyła go jeszcze bardziej... 8) Wiadomo, że teraz to już nie policją, ale poważną męską rozmowę z tym sukinkotem ktoś mógłby odbyć. Nie to, żeby od razu nakłaść mu po pysku, ale porządnie nastraszyć, poblefowac, powiedzieć, żeby następnym razem uważał KOMU kradnie psy, i takie tam :evilbat: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Super, ze mala juz w domku!!! Goska, tylko jak Cie poznam na wystawie??? :stupid: Quote
asher Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='nefesza']Super, ze mala juz w domku!!! Goska, tylko jak Cie poznam na wystawie??? :stupid:[/quote] Jak zobaczysz małą czarną pudelkę, którą ludzie całują ze łzami w oczsch, to na sto procent będzie to Mafia :wink: A jak znajdziesz Mafię to Gośkę będzie już łatwo znaleźć :wink: Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Bede uwaznie patrzec przez wizjer aparatu :wink: (ktos ma specjalne zyczenia co do zdjec?) Na szczescie pudle sa ring obok lhasakow :D Quote
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='nefesza']Bede uwaznie patrzec przez wizjer aparatu :wink: (ktos ma specjalne zyczenia co do zdjec?) Na szczescie pudle sa ring obok lhasakow :D[/quote] ja poprosze także shih-tzu :bigcool: Quote
Gośka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Nefesza bede z dwoma pudlami, oczywiscie Maficzka i Bilem, Bila bede strzygla, bo juz dzisiaj nie mialam sily, wiec jutro pojade tylko z wykapanym psem, nawet nie zdarzylam ruszyc go nozyczkami, a teraz juz nie mam sily. Bede tez miala Keire. Pewnie znowu sie "wystroje" w sukienke w niebieskie kropki, bo nic sensownego nie zdarzylam sobie uprac, wogole dzisiaj nic nie zrobilam z wrazenia. Rano myslalam ze wyrobnie sie po poludniu a tu taka niespodzianka mnie spotkala ze juz nic nie zrobilam. Ale trudno, najwazniejsza jest dzisiaj Mafinka :D Quote
nefesza Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Gośka']Ale trudno, najwazniejsza jest dzisiaj Mafinka :D[/quote] I wcale Ci sie nie dziwie!!! To do jutra! :D Quote
Wind Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [b]Goska,[/b] Ufffff ... najwazniejsze, ze maluszek jest juz w domku :-) Pewnie jutro bedzie najpopularniejszym psem na Wystawie :D :D :D Quote
Agnieszka76 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Gosia, jak ulga...ale co za bydle ukradło Mafinke, ja już nie wiem, co sie z tym swiatem dzieje... takie historie zdarzaja sie dosc czeste niestety. Tak jak w sredniowieczu, łapy bym ucinała. Mała wygląda przepięknie, ciesze sie, ze wszystko sie tak skończyło :D Quote
ARKA Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Moje psy nosza non-stop obrozki, z identyfikatorkiem i wpisane jest slowo NAGRODA i nasz adres,tel- mimo, ze nie rasowce. Mam nadziej, ze troche przez to minimalizuje ich tulaczke-wrazie gdyby cos. Zrob suczce badanie krwi skoro miala tak opitego kleszcza :( Quote
bognik Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Gośka'] Bede tez miala Keire. [/quote] Keira też już będzie wystawiana ??? :wink: Quote
Alutka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 :handy: Nie macie jeszcze żadnych przecieków z wystawy warszawskiej? Jak coś będzie to piszcie !!!!!!! :user: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts