andzia69 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 mysza 1 napisał(a):Wyslałam ją do Pani, która chciała adoptować moją Donkę, tzn. moją z powodu adopcji, swojego psa zadnego to za nic nie oddam:evil_lol: ale widzę, że już ma potencjalny domek. Myszuniu - wiesz...z domkami nigdy nic nie wiadomo dopóki się w nim psiak nie znajdzie;) Quote
Koperek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='andzia69']Myszuniu - wiesz...z domkami nigdy nic nie wiadomo dopóki się w nim psiak nie znajdzie;) O to to to! Takich na sto procent to już nie jeden raz wysłuchiwałam (słoneczko bez podtekstów, oczywiście!;))... Quote
sloneczko76 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nic sie nie dzieje rozumiem nieraz obiecywali i na tym sie konczylo:)ja naprawde chcialabym sunie zaadoptowac ,ale jesli znajdziecie jej lepszy i kochany domek to niema sprawy...dobro pieska gora!!!!!!!!! Quote
mysza 1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 sloneczko76 napisał(a):nic sie nie dzieje rozumiem nieraz obiecywali i na tym sie konczylo:)ja naprawde chcialabym sunie zaadoptowac ,ale jesli znajdziecie jej lepszy i kochany domek to niema sprawy...dobro pieska gora!!!!!!!!! NO kochana, więcej wiary- chyba masz zamiar byc najlepszym domkiem na świecie, ja tam jak biorę jakiegoś to wiem, że lepiej to nie mógł trafić (no może się przeceniam, ale wątpię:diabloti:) Ok, info poszło. Quote
mysza 1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Pani, o której wspominałam jest zainteresowana, zapytała, czy sunia jest wysterylizowana ale z wątku wnioskuję, że nie. Do kogo skierować Panią- do Ciebie Andziu? Pani mieszka w Starogardzie albo Stargardzie:oops:, myli mi się, ma już psy, nawet 2 owczarki, samce oraz dwa małe psy, jest wielką miłosniczką zwierząt, ma 3 dzieci 10,16,20 lat. Owczarki mieszkają w ogrodzie, w ciągu dnia kojec, potem biegają swobodnie. Nie jest to mieszkanie w domu ale warunki dobre, zresztą same ocenicie. Quote
beka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No to konioecznie najpierw trzebaby ją wysterylizować Quote
andzia69 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Myszuniu - musimy poczekać dzisiaj na wiadomości czy ci ludkowie, co mieli do niej dzisiaj pojechac dojadą i czy sie zdecydują. Gdyby nie to podam ci na pw nr tel do tego pana co sunię dokarmia, żeby sobie porozmawiali. Tylko teraz to transport byłby ho ho ho albo i dalej.... Sunia mieszkała w kojcu więc jest przyzwyczajona - gorzej ze sterylką...no chyba, ze najpierw pojechałaby do Beki bo blizej, w międzyczasie sterylka i szukanie transportu... no, ale będziemy gdybać jak będę miała dzisiaj jakies info;) Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jak dobrze,że u suni taki ruch ;) trzymam kciuki za dom Quote
mysza 1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Oki, to podeślę Pani konkurecję:diabloti:, kurczę, wszystkie Onki jej zabierają sprzed nosa:evil_lol:, to nic jest tyle w potrzebie, że znajdziemy na pewno;) Quote
kometa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 jakby co to oferuję darmową sterylkę, szczepienia i czipowanie w wawie... Quote
Koperek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='mysza 1']Oki, to podeślę Pani konkurecję:diabloti:, kurczę, wszystkie Onki jej zabierają sprzed nosa:evil_lol:, to nic jest tyle w potrzebie, że znajdziemy na pewno;) Mały off: A czy to musi być sunia DON?? Nie może być ładny chłopak ON?:cool3: Quote
mysza 1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Koperek']Mały off: A czy to musi być sunia DON?? Nie może być ładny chłopak ON?:cool3: Mam 3 domy, tak naprawdę każdy chce sunię. Mam klopot, bo w sobotę rano jadę na wakacje a nie chciałabym zeby domy zmieniały zdanie. Podeslij chłopaka, a najlepiej opis i zdjecia plus link jak ma wątek na maila- [email protected] czyli mojego. Mam strasznie dużo pw w sprawie domów dla ONków a roboty przed urlopem masa.. chciałabym zdązyć. Quote
beka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mysza pamiętaj o donku od Komety. Młody w Warszawie Quote
sloneczko76 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no pieknoto masz juz ten domek?????????? Quote
andzia69 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 niestety...szukamy dalej ..pan i dzieci chcieli, żona pana nie... pan, który opiekuje się sunią ma się dowiedziec czy właściciel suni chociać mógłby zawieźć sunię - Gerda ma na imię:loveu: - do W-wy i czy ew. dołożyliby się coś do sterylki w razie czego - ma mi dać znać W kaz dym razie szukamy na wszelki wypadek transportu... Quote
andzia69 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Na kiedy transport ? a kiedy sie da.... Quote
andzia69 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 to chyba nie da rady...za szybko...no i skąd klatkę:shake: Quote
mysza 1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 andzia69 napisał(a):niestety...szukamy dalej ..pan i dzieci chcieli, żona pana nie... pan, który opiekuje się sunią ma się dowiedziec czy właściciel suni chociać mógłby zawieźć sunię - Gerda ma na imię:loveu: - do W-wy i czy ew. dołożyliby się coś do sterylki w razie czego - ma mi dać znać W kaz dym razie szukamy na wszelki wypadek transportu... Andzia, Kometa zaproponowała darmową sterylkę. Moja Pani jest chętna, to porządna kobieta, w związku z tym na pw prześlę Ci Jej adres mailowy, skontraktuj się z nią proszę a ja Jej napiszę maila, że Ty się odezwiesz. Jadę na wakacje na Kaszuby, w ostatecznosci moze zrobiłabym wiztytę przedadopcyjną u niej (Starogard chyba) ale to nie takie proste bo jadę ze swoimi psami. W razie czego Beka ma mój tel. Quote
sloneczko76 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no to hooop do dobrego i kochanego domku.... Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 wysłałam e-maila do pani, o której pisała Mysza...zobaczymy;) Quote
sloneczko76 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 a co tu tak pusto?????????/nikt nie zaglada????????? Quote
Recommended Posts