akucha Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pewnie wszyscy czekają az odrośnie :cool3: Quote
brazowa1 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 taaaaaa,to sie doczekaja....kołtuna stulecia. Quote
akucha Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Musisz go czesać! :lol: To przeciez misiek taki. Quote
brazowa1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 albo poswieci sie duzo czasu na jego czesanie,tak z dwie godziny tygodniowo albo nie ma to najmniejszego sensu :shake: to ja juz wole domu poszukac :razz: Quote
brazowa1 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 obciety filc filcem pozostanie i na to nie ma rady.Tylko rzetelna pielegnacja.Wiadomo,ze inaczej takie rozczesywanie wyglada ,gdy pies mieszka w domu,a inaczej ,gdy mieszka w budzie,w schronisku. Dzwonil rano pewien pan pogadal sobie i nie przyszedł. Ten pies jakos wzbudza zainteresowanie owczarkarzy-gawędziarzy,z czego nic dla niego nie wynika. Quote
akucha Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Owczarze-gawedziarze czekają pewnie, aż odrośnie. Ich "fachowe" oko musi zobaczyć, czy to długowłosy jest i cudo bedzie. Fachowcy, znawcy, miłośnicy... Quote
akucha Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Uda się, liczylismy tylko, ze szybciej to pójdzie. Piękny pies, znajdzie swojego człowieka. Quote
brazowa1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Uda sie,uda,tez myslałam,ze jednak szybciej. Z charakteru coraz bardziej mi sie podoba.Az zal,ze siedzi za kratami.Mam z nim kontakt poprzez Mike,to jej wybieg i zwykle tam wchodze.Godność Barona,jego łaskawe pobłażanie dla towarzyszy (nawet nie słyszalam,zeby na ktoregoś warczał),przyjazne powitanie,no musi robic wrazenie,zwlaszcza w połaczeniu z jego wielkościa i wygladem.Wiecie..hm,tak wlaśnie przyszlo mi do glowy,ze ewentualni dobrzy ludzie moga sie jego troche bac...bo co widza? Buda i wielki,czarny owczar.Chyba czas na nowe,przyjazne foty. Quote
Ania i Kajber Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Szkoda,że nie masz mozliwości wziąć go na spacer i nakręcic filmik.NaszTravis został zaadoptowany do Niemiec,poprzez fundację Hundehilfe-Polen,która współpracuje ze schroniskami w naszym rejonie( Łódź,Wieluń,Piotrków Trybunalski,Pabianice).Zadecydował właśnie filmik. Na zdjęciach-cóż,duży,owczarkowaty, 7-letni,smutny pies przy budzie. Na filmie-wesoły,jak szczeniak,biegający bez smyczy po łące,chodzący ładnie przy nodze i reagujący na " do mnie " ,siad" i " waruj" psiak.To robi wrażenie na ludziach. Quote
brazowa1 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 pokaze chłopaka,telefony o niego sa-nawet duzo,tylko bez efektu Quote
magdawi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale jest piękny... aż dziwne , że nadal bez domu.. Quote
brazowa1 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dwa dni temu to wielkie futro poszlo do domu :),jak sie dopytam szczegolow to natychmiast zdam relacje :) Chyba,ze salomeaa do nas na wątek zawita:) Quote
ponka1 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Uff, nastał czas na ONki, dobrą passę zaczął Bryś, ale jeszcze kilka domków by się przydało. Quote
Ania i Kajber Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Dopiero dziś przeczytałam,że Baron poszedł do domu,bardzo się cieszę,oby tylko było mu dobrze.Dajcie znać proszę,jak będziecie coś wiedzieć. U nas w ciągu ostatnich 2 tygodni też poszło kilkanaście ON-ków,w tym staruszki:8-letni Felek po zmarłym i 6-letni,ale bardzo schorowany Argos po ciężkim pogryzieniu w boksie ogólnym,tuż po przeniesieniu z kwarantanny. Quote
szuwar Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ale fajnie! Niech mu tam dobrze będzie. Quote
Recommended Posts