brazowa1 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Gabryjella']http://allegro.pl/item427445552_bardzo_piekny_don_ktory_mial_kiepskie_zycie.html Dziekuje Gabrylejja,juz mialam pierwszy telefon,tyle,ze pan z Poznania i tu zaczely sie schody,jakby cos wymyslił,to ma sie kontaktowac jeszcze.Wierze,ze tez beda telefony z Gdańska. Quote
brazowa1 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Siedzi juz na wybiegach,wiec czesanie odpada...a do tego siedzi z moja Mika,na razie grzeczny,milutki,ale nie chcialabym,zeby siedzial tak dlugo,az nabierze pewności siebie.O Mike sie nie boje,bo ona sobie poradzi,stara wyzeraczka tylko o spacery z nia. Wiec dom PILNIE potrzebny! Na wybiegu powital mnie merdaniem ogona i przymilnym popiskiwaniem. Quote
diabelkowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 to nie DONek ;] to chodski pes prosze ;] Quote
brazowa1 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 tak,tak:) chociaz chyba chodsky pes jest jednak mniejszy :) i on chyba ciagle niezatrwierdzony,a to oznacza,ze nasz Baron nie moze byc pes,bo on przeciez rasowy :lol:;) im bardziej sie go poznaje,tym jest fajnieszy.Juz wie,ze mika na spacer wychodzi,a on nie i nie musialam dwa razy mu powtarzac,ze nie ma przepychania sie przez bramke. Brac ,nie czekac! Quote
brazowa1 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 w kazdym razie on nadal w schronisku :shake: TAAAAKI pies! Quote
Karolina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No własnie, to jest chodsky pes jak żywy, a nie ON.Wystarczy spojrzeć na jego zdjątka przed postrzyzynami i porównać z wzorcem.Jest przecudny!!Zakochałam się w nim natychmiast jak go zobaczyłam:loveu: szkoda tylko że pracuję po 12h/dobę:sad: a od października szkoła:sad: gdyby nie to...jest taaaaaaaaaki piękny!!!i to na pewno chodsky. Quote
brazowa1 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Gabryjella napisał(a):na pewno to to jest sopocky pes hehehehhe,brawo!Wszelkie dywagacje rozwiane! Quote
Ania i Kajber Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Popatrzcie na naszego Travisa z łódzkiego schroniska. http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2208 Quote
brazowa1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ania i Kajber napisał(a):Popatrzcie na naszego Travisa z łódzkiego schroniska. http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2208 no,no,tez niczego sobie. Quote
Ania i Kajber Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Oby i Baron i Travis szybko znalazły domy,bo świadomość,że mój ulubieniec siedzi ciągle w schronie na łańcuchu nie daje mi spać. Quote
brazowa1 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 podniose....Travis chociaz wychodzi na spacer?... Quote
Ania i Kajber Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wychodzi,jak jestem w schronie -1-2 razy w tygodniu. Nieszczęście polega na tym,ze Travis bardzo się do nas przywiązuje i gdy wreszcie po 8 miesiącach wypatrzyła go i wzięła Pani to ten zbój zwiał i wrócił na następny dzień do schronu.Cieszył się jak szczeniak i witał ze wszystkimi pracownikami i znanymi sobie pieskami po drodze. Podobno u nowej właścicielki nie zaakceptowała go i gnębiła sunia -rezydentka,ale myślę,że wszystko by się ułożyło z czasem-jedno popołudnie to za mało. Mam nadzieję,że Baron będzie rozsądniejszy i nie zaprzepaści Waszych starań o dom. Quote
brazowa1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Baron zaakceptuje szybko nowego pana.Ciagle czeka w schronisku. Szkoda,ze ta pani narazila Travisa na takie przyzycia,a dodatkowo nie potrafila kontrolowac,gdzie biega,ech ludzie... Quote
brazowa1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 tak,dzis-bardzo fajna babeczka.Hm,moze cos z tego bedzie? Od razu rozpoznala jego niebywala urode i widac,ze psy zna nie tylko z obrazka. Quote
Ania i Kajber Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Niech Kochany Baron jak najszybciej znajdzie dom,gdzie jego nowe kudełki pięknie odrosną przed zimą!!!! Na pewno tak będzie, u Travisa też zarysowały się dwie szanse. Szkoda tylko,że Baron nie ma spacerów tak jak Travis w weekend,ale za to biega na wybiegu,a nie siedzi przy budzie. Całusy dla Barona. Quote
brazowa1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 jak na razie to sie nie rozmnaza,tylko siedzi w kojcu,w schronisku. To łagodny pies czujny,ale nieagresywny.Strozem moze byc tylko z nazwy;) Quote
akucha Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To ja trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!! Niech brązowa ma za swoje :evil_lol: Gabi, a może poleciałabyś jeszcze gradem ogłoszeń dla Bartusia naszego? Quote
brazowa1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 W warunkach schroniska siersc do ladu nie dojdzie.:shake: Quote
brazowa1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 poczatkowo wet okreslil na 8 lat,po wielu negocjacjach zgodzil sie na 6 :evil_lol: Quote
akucha Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wety dziwne są... :cool3: Gabi, tu Bartuś :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102244 Quote
brazowa1 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 oj,4 to przesada,coz,bede na poczatku mowila,ze pomylka,pies ma 6 lat.Jak beda chcieli gadac dalej,to pogadamy. Quote
Recommended Posts