Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed]Acha[/COLOR], usciskaj swojego "starego" ;) Psiakowi sie udalo i mam nadzieje, ze Bursztynek tez trafi na swoich ludzi :roll: Oby .....sliczny psiak z niego.

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Saphira']Dziękuje ! faktycznie jest ! :multi::multi::multi::multi::multi:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/quote]
Ewa..tak jak Ci pisalam..dodalam przez weekend:-)
Jezeli mam wstawic jakies przerobki to powiedz mi...w natsepnym ygodniu dodam Lucy...Ewa pilnuj prosze komentarzy pod zdjeciem i sama przypominaj wpisujac co jest dla niego potrzebne....;)

Posted

Miśka daj spokój. Trzeba poczekać i dać mu szansę. Przy Lucy i Mikosiu też na początku nic nie było wiadomo. Pamietasz jak długo po operacji Lucy jeszcze były wątpliwości.:shake: Lucy wygrała, a jak będzie z Bursztynkiem czas pokaże.

Posted

[quote name='Miśka84']Najgorsze jest to czekanie:shake::roll: Mam ogromną nadzieję, że Bursztynek będzie zdrowy w 100%[/quote]

Żaden z tych psiaków nie jest zdrowy w 100 %. Chodzi o to żeby w ogóle jako tako chodził na tylnich łapach. To są bardzo poważne urazy i tak cud , że żyje.

Posted

[quote name='Kamila_s']Ewa zobacz ile juz ludzi zadeklarowala pomoc dla Bursztynka:loveu::loveu:

prosze jak mozesz wpisz w komentarzach o potrzebach jakie ma Bursztynek;)[/quote]

Kamilka ! Jest super ! Jakis komentarz napisałam, ale ja przecież nie wiem nic wiecej niż to co dziewczyny piszą na wątku.

Posted

ja wczoraj pobieznie przelecialam watek,gdyz siedzialam do drugiej w nocy....
mysle,ze nie kazdy przebrnie przez te 30stron :shake::shake:
Dobrze by bylo na pierwszej stronie umieszczac co aktualnie jest najbardziej potrzebne..oprocz domku oczywiscie;)
ja w locie zlapalaam cos o podkladach,wozeczku...
o te informacje prosze...Ewa..jak mozesz zerknij jeszcze dzis na forum ,na n-k...ja juz dzisiaj nie dam rady....:shake:
oczywiscie jak bedziesz mogla wpisz to co jest potzrebne i na zbieracie pieniazki dla Bursztynka..;)
trzymam za Bursztynka mocno,mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie przeczytałam jeszcze całego wątku Bursztynka, choć mam to oczywiście w zamiarze. Czy myślałyście może o jakiejś aukcji cegiełkowej lub bazarku? A może już coś takiego zaistniało? Z takich akcji często można uzbierać całkiem niezłe sumki.

Posted

odwiedzam Bursztynka wirtualnie :) z mieszkaniem się udało, ale Krowy jak czekały na domy, tak czekają, a TŻ niestety nieugięty... :shake: jak przywlokę do domu kolejnego zwierza, to niestety już nie będę musiała prosić o pozwolenie na kolejne tymczasy.. czy Bursztynek próbuje wstawać samodzielnie?

Posted

Wczoraj Bursztynek był w Elblągu u weta, któy go operował. Wyjmowany był gwóźdź. Optymistycznie nie jest. Stwierdzenie "może zdarzy się cud i wstanie" mówi samo za siebie. W każdym razie możemy już próbować go stawiać co uczynimy, czyli przepasamy prześcieradło pod tylnymi łapami (pod brzuchem) i pójdziemy na spacerek....
Koniec leniuchowania Bursztynka ;)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Wczoraj Bursztynek był w Elblągu u weta, któy go operował. Wyjmowany był gwóźdź. Optymistycznie nie jest. Stwierdzenie "może zdarzy się cud i wstanie" mówi samo za siebie. W każdym razie możemy już próbować go stawiać co uczynimy, czyli przepasamy prześcieradło pod tylnymi łapami (pod brzuchem) i pójdziemy na spacerek....
Koniec leniuchowania Bursztynka ;)[/quote]
koniec leniuchowania, teraz czas na rehabilitacje :)
ja trzymam kciuki oby bylo jak najlepiej i .... oczywiscie za domek!!! nic tak nie pomaga w zdrowieniu i rekonwalescencji jak kochajacy domek i kochajacy opiekunowie!