luka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Drobniutka, taka do kolan psinka. Gdy ją przywieziono do schroniska była w ciąży. Została porzucona przez swojego ukochanego człowieka właśnie wtedy gdy najbardziej go potrzebowała. Maluch urodził się jeszcze w kwarantannie. Malutki, tłuściutki szybko rósł i znalazł sobie dom. ENI została sama. Dziś bardzo tęskni do domu, do ludzi. Kocha głaskanie, przytulanie, spacery z bliską osobą. Nie powinna siedzieć w schronisku. ENI ma ok. 1,5 roku, jest już wysterylizowana i gotowa do wymarszu ze schroniska. Quote
Ziutka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Luka....Eni to trochę podobna do Pestki jest :cool3: tylko, że Pesta już w domu a Eni :shake: Quote
luka1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Niewielka, kochana psina. Tak jak kiedyś Pestka błaga o zainteresowanie ze strony przechodzących ludzi. Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Śliczna, młoda sunia...nie dajmy kolejnemu psu pozostać na kilka miesięcy w schroniskowym boksie :shake: pomóżcie ciotki w ogłoszeniach :modla::modla::modla: Quote
Talcott Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jeju ja matoł jestem, mogę najwyżej finansowo trochę pomóc:placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Jeju ja matoł jestem, mogę najwyżej finansowo trochę pomóc:placz::placz::placz: Finansów to jej nie potrzeba cioteczko :shake: ma w schronie jedzenia pod dostatkiem itd....domu jej trzeba. Jak chcesz i możesz pomóc finansowo to w moi podpisie jest coś gdzie można pomóc, szukamy z Luką pomocy dla naszej znajomej co ma od cholery kotów i psów - luknij sobie :placz: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Już hycłam!!:placz::placz::placz: Widziałam...i dziękujemy po stokroć :loveu: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Ziutka wysłałam ci nowe wiesci od PESTKI. One faktycznie są podobne. Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 luka1 napisał(a):Ziutka wysłałam ci nowe wiesci od PESTKI. One faktycznie są podobne. To już śmigam na pocztę :multi: No podobne...podobne :cool3: Quote
luka1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 nikomu nie jest potrzebny taki miły piesek? Quote
Hotel KADIF Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Biało-czarna...:p Krówka czyli :evil_lol:! A ja kocham "krówki" okropnie!! Będę podbijać malutką.... ;) Quote
Ziutka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 DIF napisał(a):Biało-czarna...:p Krówka czyli :evil_lol:! A ja kocham "krówki" okropnie!! Nooo aż dziwne, że nie przybłąkała się do Halinowa :evil_lol: przecież "krówki" same na Ciebie wpadają :diabloti: Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 nikt nie chce takiej milutkiej psinki? zaszczekać też potrafi Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 luka1 napisał(a):nie zapominajcie o maleńkiej Nie zapominamy :shake: Quote
luka1 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 no kto chce zabrać Eni - w schronisku mamy jeszcze pare takich samych i trzeba dla nich zrobić miejsce Quote
Recommended Posts