Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drobniutka, taka do kolan psinka. Gdy ją przywieziono do schroniska była w ciąży. Została porzucona przez swojego ukochanego człowieka właśnie wtedy gdy najbardziej go potrzebowała. Maluch urodził się jeszcze w kwarantannie. Malutki, tłuściutki szybko rósł i znalazł sobie dom. ENI została sama. Dziś bardzo tęskni do domu, do ludzi. Kocha głaskanie, przytulanie, spacery z bliską osobą. Nie powinna siedzieć w schronisku.
ENI ma ok. 1,5 roku, jest już wysterylizowana i gotowa do wymarszu ze schroniska.

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna, młoda sunia...nie dajmy kolejnemu psu pozostać na kilka miesięcy w schroniskowym boksie :shake:
pomóżcie ciotki w ogłoszeniach :modla::modla::modla:

Posted

Talcott napisał(a):
Jeju ja matoł jestem, mogę najwyżej finansowo trochę pomóc:placz::placz::placz:

Finansów to jej nie potrzeba cioteczko :shake: ma w schronie jedzenia pod dostatkiem itd....domu jej trzeba.
Jak chcesz i możesz pomóc finansowo to w moi podpisie jest coś gdzie można pomóc, szukamy z Luką pomocy dla naszej znajomej co ma od cholery kotów i psów - luknij sobie :placz:

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka wysłałam ci nowe wiesci od PESTKI. One faktycznie są podobne.

To już śmigam na pocztę :multi:
No podobne...podobne :cool3:

Posted

DIF napisał(a):
Biało-czarna...:p Krówka czyli :evil_lol:!
A ja kocham "krówki" okropnie!!

Nooo aż dziwne, że nie przybłąkała się do Halinowa :evil_lol: przecież "krówki" same na Ciebie wpadają :diabloti: