Jump to content
Dogomania

Ch.Pl, Zw. Klubu TTB CORLEONE Terierkowo- i nowa kolezanka SHOW ME LOVE RPiG

Recommended Posts

Posted

Witam :cool3: Jestem pierwszy raz w Waszej galerii :cool3: Cudnego masz psiaka :loveu: Uwielbiam tą rase :loveu: Piękne umaszczenie i w ogole wszystko jest cudne :loveu: Moje marzenie to mieć amstaffa ;)

uśmiechnięta mordeczka :loveu: mm jak ja to lubie :loveu:
http://img206.imageshack.us/img206/7996/40400357.jpg

Zapraszam do mnie:
http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-wiecznie-usmiechnietego-skaypera-xeny-76856/index91.html#post12154919

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniska napisał(a):
Witam :cool3: Jestem pierwszy raz w Waszej galerii :cool3: Cudnego masz psiaka :loveu: Uwielbiam tą rase :loveu: Piękne umaszczenie i w ogole wszystko jest cudne :loveu: Moje marzenie to mieć amstaffa ;)

Witam Cie serdecznie :lol: bardzo sie ciesze, ze do nas zajrzalas i podoba Ci sie moj Bimek :) dziekuje za mile slowka.. :)
tez zawsze marzylam o amstaffie- a teraz jak mam to marze o drugim :) mam nadzieje, ze i Twoje marzenie sie spelni :)
zapraszam do odwiedzania nas czesciej :)

Basia&Safi - nas nie bylo w tym roku w Czestochowie, wiec nawet nie wiem co tam sie dzialo... i dziekuje za mile slowko :)

Posted

[quote name='Asiaczek']pati - taka ładna pogoda - rob fotki i wstawiaj na dgm...:lol:

pzdr.

zgodnie z zyczeniem- dzisiejsza sesja wiosenna:

i lekko glupie minki :)

Posted

dzieki dziewczyny za odwiedzanie naszej galerii :)

a dzis zdjecia ciekawostka- nigdy nie publikowane zdjecia Bima jako nieopierzonego jeszcze kurczaka :)
jakosc srednia bo sa to zeskanowane zdjecia z kliszy

• 2 weeks later...
Posted

dziekuje Asiaczku za wizyte u nas :loveu:
co do wystaw- nigdzie jeszcze w tym sezonie nie bylismy...
jutro nasza pierwsza wystawa- klubowka w NDM, potem Radom, Płock i pewnie Litwa...
i na razie nic wiecej nie planuje- za ok tydzien pokaze tu pewnie niespodzianke, przez ktora musialam odpuscic troche wystawy i jeszcze przez pewien czas bede troche odpuszczac... :)

Posted

a caly czas tylko szukal gdzie jego pancio ukochany :) zdradliwa bestia- mna sie wcale nie interesowal :diabloti:

kilka dni- mysle, ze niedziela- poniedzialek :loveu: