Jump to content
Dogomania

Ch.Pl, Zw. Klubu TTB CORLEONE Terierkowo- i nowa kolezanka SHOW ME LOVE RPiG

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem :)

Alicja- w katowicach nas chyba nie bedzie.. jeszcze nic na ten rok nie zaplanowalam :oops:

Magdalena1 napisał(a):
ale sie stęskniliśmy za Bimerkiem :loveu: ucałuj go nas :loveu: ;)

Madzia- to wpadaj do nas :) albo uda nam sie zaplanowac jakis wspolny weekend znow w tym sezonie :evil_lol:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ania- dziekuje :loveu:

[quote name='Asiaczek']Wiesz, co? Tak się nie robi! Zapomniec aparatu!!!

juz sie poprawiam :loveu:
kilka fotek z wypoczynku Bimka na dzialce :)

Posted

Hej Pati! Trafiłam do Waszej galerii prosto od Asiaczków. Zwabił mnie banerek :cool3:
Piękne psisko masz :thumbs: Takie bimkowe umaszczenie widziałam pierwszy raz na wystawie w Lesznie kilka lat temu i mi szczena opadła (z zachwytu) hehe
Bardzo mi się podoba właśnie taki kolor na ASTach (w rzeczywistości jeszcze fajniejszy jest niż na fotach).
Będziemy tu do Was zaglądać.

Posted

Ania, Alicja- dziekuje za kolejna wizyte w naszej galerii :loveu::loveu::loveu: i jak zwykle mile slowa :)

Bazylowa- bardzo mi milo, ze zajrzalas :loveu::multi: niewielu mamy gosci w naszej galerii - a ja tak lubie sobie pogadac :oops: wiec mam nadzieje, ze bedziesz wpadac do nas :)
co do kolorku- ja tez ten kolorek uwielbiam najbardziej :) jak kupowalam Bimka, to szczerze mowiac na wzorcu sie jeszcze nie znalam- ale patrzac na miot- od razu wiedzialam, ze to on bedzie moj- i to wlasnie ze wzgledu na ten kolorek, bo zawsze o takim astku marzylam :oops:

Posted

Asiaczek napisał(a):
ej, pati. dlaczego tylko 2 fotki? liczylam na wiecej...

pzdr.

kurcze cos dziwnie z tymi fotkami- widze, ze nie za kazdym razem sie otwieraja :mad:- fotek jest 7 - 4 w pierwszym poscie i 3 w kolejnym- a czasem otwiraja sie tylko 2 :-( nie wiem dlaczego- na wszystkich forach gdzie wstawilam raz sie otwieraja a raz nie :angryy:

Posted

[quote name='pati1033']kurcze cos dziwnie z tymi fotkami- widze, ze nie za kazdym razem sie otwieraja :mad:- fotek jest 7 - 4 w pierwszym poscie i 3 w kolejnym- a czasem otwiraja sie tylko 2 :-( nie wiem dlaczego- na wszystkich forach gdzie wstawilam raz sie otwieraja a raz nie :angryy:

Mi też się raz otwierają wszystkie a raz nie .. :roll: