Jump to content
Dogomania

Ch.Pl, Zw. Klubu TTB CORLEONE Terierkowo- i nowa kolezanka SHOW ME LOVE RPiG

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje :)
a przy okazji doloze wiesci z Poznania :)
Bimek wygral swoja klase- lok.1, CWC :multi::multi:
dziekuje Karolinie za pokazanie tego szalenca- ja niestety z moja reka nie dalam rady...

• 2 weeks later...
Posted

dziekuje :)
dzis moj maluch ma 5 urodzinki :new-bday:
czas leci niezmiernie szybko- tak niedawno przynioslam go do domku- a tu juz 5 lat minelo...
W tym dniu chcialam zyczyc mojemu potfforkowi duuuzo zdrowka- bo to najwazniejsze :loveu: jak zdrowko bedzie to wszystkie inne psie przyjemnosci mu zapewnie :BIG: - bo rozpieszczanie go to sama przyjemnosc :)

Posted

Wielkie gratulacje dla mojego faworyta no i serdeczne życzenia urodzinowe! Jestem z niego dumna! Wspaniały pies, który na każdej wystawie kolejnymi wygranymi potwierdza swoją klasę! Brawo, trzymam kciuki za dalsze sukcesy!

Posted

Aga- dzieki za zyczenia :loveu:
Asiaczku- zapraszamy do naszej galerii czesciej :) jak juz sie wydalo, ze ja mamy :) i niecierpliwie czekam na znak kiedy bede mogla odebrac fotki :oops:
Bimek po podrozy padniety- spi caly dzien i chrapie :evil_lol:
przy okazji wiec sie pochwale, ze w weekend w Wels (Austria) - Bimek lokata 3 (sobota) i lokata 1 CAC (niedziela).
Tym samym zrobil kolejny krok do Ch. Austrii :multi::multi:

Posted

pati1033 napisał(a):

Asiaczku- zapraszamy do naszej galerii czesciej :) jak juz sie wydalo, ze ja mamy :) i niecierpliwie czekam na znak kiedy bede mogla odebrac fotki :oops:
Bimek po podrozy padniety- spi caly dzien i chrapie :evil_lol:
przy okazji wiec sie pochwale, ze w weekend w Wels (Austria) - Bimek lokata 3 (sobota) i lokata 1 CAC (niedziela).
Tym samym zrobil kolejny krok do Ch. Austrii :multi::multi:

Mnie nie musisz zapraszać. Będę wpadała tak często, jak tylko będę mogła!:lol:

Co do samej wystawy - jesteś następna osobą zadowoloną z wyniku! Ja też baaaaardzo się cieszę, że masz następnego CAC'a!!! A teraz musisz pomyśleć, gdzie wybierzemy się na następną wystawę do Austrii...:evil_lol:

Mam nadzieję, że jutro zgram fotki. Wtedy się zastanowimy gdzie i kiedy, OK?

A jakie fotki chciała Dumisiowa? Bo zapomniałam... pamiętasz może?

Pzdr.

Posted

dziekuje Wam :loveu:
Wszystkim odwiedzajacym nasz temacik chcialam zyczyc wesolych, spokojnych swiat a no i oczywiscie masy prezentow
i oczywiscie rowniez najlepsze zyczonka dla Waszych psich pociech od Bimerka

Posted

[quote name='Asiaczek']Pati - czemu tu taka cisza? Może byś dała jakieś domowe fotki Bimera?

cisza, bo pogoda nie sprzyja robieniu zdjec... i Bimek spedza cale dnie o tak: :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']
BTW - masz namiary na tę koleżankę z hotelem z Wels?

napisalam do Dagi, czekam na odpowiedz :)

• 2 weeks later...