Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, wreszcie foty!
Ale oczywiście jeszcze czekamy na nowe! :diabloti: Na każdy spacer weź aparat! Bo kocham na tą Sheilkę patrzyć... :loveu:
[URL]http://img504.imageshack.us/img504/4083/27013386tb2vo7.jpg[/URL] <- Ach, ten wspaniały cyrkowiec :loveu:

Posted

[url]http://img102.imageshack.us/img102/3294/66995691pi6.jpg[/url]
ślicznotka:loveu:
[url]http://img502.imageshack.us/img502/4373/75695923ha5.jpg[/url]
boskie:loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Sheilka!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Marta, czy Ty chcesz kurde przegiąc?:mad:
Tylko 3fotki?!:diabloti:

Posted

Dziękujemy za zdjęcia Marta :multi:
Sheila tak futrzasto wyszła na tym drugim i tak poważnie :lol:
No i nawet z piłeczką ci się jej udało fotkę zrobić, hehe, jak droczyła się nią z innymi psami :lol: (:cool1:)

Posted

Sheila jest PRZECUDNA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzięki za fotki, Marta. Prosimy (a może jednak domagamy ;)) o więcej. (o ile masz :eviltong:).

[COLOR=green][B]Proszę nie umieszczać fotek w cytatach. Patrz: Regulamin.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]Mod Azir[/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Dynamique']Ile futra :-o:-o:-o Śliczna :loveu:[/quote]
No cóż, tatuś miał niemało, a mamusia jeszcze więcej :p Kupiłam Sheili lotion do rozczesywnia sierści i jest świetny - wreszcie rozczesałam jej futro na portkach.

[quote name='Dynamique']PS. Dziękuje za wczorajsza podpowiedz z pasztetem :evil_lol: Działa :loveu::eviltong::p[/quote]
Haha, wiedziałam :evil_lol: Potem stopniowo zabieraj ten pasztet i niech zjada same chrupki.

A tak poza tym byliśmy na pierwszych zajęciach agility, ale Sheila była już wykończona zajęciami z posłuszeństwa i w sumie tylko ze stacjonatą ją zapoznałam. Wkrótce dam Wam nowe fotki (i te zaległe również :oops:). Nareszcie nie ma śniegu :multi: (ja się cieszę, ale Sheila chyba nie bardzo - ona kocha zimno i łapanie spadających płatków :lol:). Od niedawna Sheila chodzi na spacery razem z Jamalem. Dorobiła się kantara podobnie jak jej siostrzyczka :evil_lol: Jak się jej kiedyś odwidzi ciągnięcie do wszystkich ludzi to spowrotem przejdziemy na obrożę. Od jakiegoś tygodnia prowadzę ją na halterze, ale wciąż próbuje go sobie czasami ściągać. Poza tym na spacerach zachowuje się wzorowo i jak w marszu na cicho wypowiedzianą komendę się kładzie to ludzie robią wielkie oczy (no tak, u nas to ludzie w ogóle psów nie szkolą i samo ćwiczenie robi na nich wrażenie :eviltong:).

Posted

[QUOTE]jak w marszu na cicho wypowiedzianą komendę się kładzie to ludzie robią wielkie oczy (no tak, u nas to ludzie w ogóle psów nie szkolą i samo ćwiczenie robi na nich wrażenie :eviltong:). [/QUOTE]

Skąd ja to znam :lol:

Powodzenia w agility ! :evil_lol: Już to chyba mówiłam...